Sari la conținut

MMM 71

Membru
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

MMM 71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut !! Da am câteva si tot în ideea asta ,înainte de a pleca la Cluj sau Arad ,pot încerca mai aproape dacă le place ceva scăpa de bătut atâta drum ,dacă nu paguba e mai mică ,ma refer la cei din zona !! Am avut si eu clienți de din Ardeal sau București ,care au venit chititi pe un anume model ,si toți au plecat mulțumiți ! Deci pot spune că am ceva calificare ! Acu doamne ferește,sunt totuși folosite si poate oricând crapă ceva ,dar asta e riscul pe care ți l asumi,si trebuie luat în calcul !
  2. Cred că e tardiv răspunsul meu dar poate ajuta pe alții..deci sper sa fie corect ce spun dar asta am eu la un motor importat din state prin Polonia !! Actele originale SUA,acte de plata a taxei vamale ,actele dealerului,factura ,dacă e pe persoana fizica importata trebuie să aibă Vama plătită de el ,altfel o plătești tu ! Dacă e deja înmatriculată în Polonia nu mai e nevoie !!
  3. Foarte buna ideea si eu am bătut tara in lung si in lat la primele motoare ,având în vedere că în Moldova abia acum ia avant această pasiune ,a trebuit să traversez tara să văd câte un motor și am găsit tot felul de oameni care una spun si alta găsești la fata locului !! Incepand de la starea motorului si pana la cea a actelor ,am dat peste ruginituri si omisiuni ale anului de fabricație ,întinerit cu 2_3 ani,sau luat ca data primei înmatriculări ! Cu proba e mai greu,dupa o inspecție vizuală ,nu toți sunt dispuși să te lase să faci un drum de câțiva km să vezi dacă apare ceva ,si sa fim serioși,sunt si prieteni care nu dau motoarele altora ,nu zic nu dar te amână ,lasă mai încolo sau când ne întoarcem si tot așa !! De aceea,eu am cumpărat,motoarele care mi au plăcut ,si am vrut sa le încerc ,pentru că eu m-am răzvrătit târziu să mi satisfac această pasiune,,cu toate că în tinerețe am mai cochetat ,ca tata a avut o Java 350 ,dar până să fac 18 ani a vândut o și mi a luat o semicursiera ruseasca când am luat treapta a doua ,fără să stiu de unde avea banii,eu abia așteptând să iau permisul să pun mâna pe motocicleta care era la un unchi în garaj ca tata nu mai mergea cu ea !!! În fine ,am deviat un pic ,dar îmi pare rău că a plecat devreme și nu am apucat sa împărtășim această pasiune,dar turez motorul când trec pe lângă cimitir,ca e chiar lângă gard , salutăndu-l inchipuindu mi ca ma si aude...!!! Deci va ajut cu placere pt zona Moldoveni ,eu locuiesc in Roman ,deci judetetele limitrofe dacă e cazul ,pot face o plimbare,mai cunosc oameni..nu i bai !! Nu garantez 100℅ ,dar zic eu ca dacă bate un motor îmi dau seama ,din cate am avut și le am dat nu a venit nimeni cu vreo reclamație,deci au fost ok,dupa urechea mea !! Tel . 0744268676 Mugur Baftă
  4. Salut ..din Tilburg olanda cât ma ajunge să mi aduci un motor ..până oriunde în drumul tău în țară ..vin eu să ne întâlnim ? Mersi !!
  5. Honda Magna VF 750 C ,an 1993, 51 000km, import Germania ,motor 4 cil in V , 88 cp,stare f buna ,am scos un nr rosu si m-am plimbat cu ea ,e un super motor ,o vand doar pt ca am luat inca una ceva mai noua si am sa o pastrez pe asta !!! Pret 3300 euro !!
  6. Salut...am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva ...am primit o oferta de schimb cu intruderul 1800 care e de vanzare aici pe forum ,inmatriculat pe CJ ,contra unei motociclete de a mea ,si as vrea o parere de la cineva din zona ,care poate o stie ,sau a vazut-o live...!! Pentru un contact mai rapid ,ca e cam scurt timpul las un nr de tel..0744268676 !! Mersi !!! ...da-ti bip ca va sun eu....
  7. Vand Sportster 883 an 2006 ,10600 mile ,adus din SUA ,inmatriculat in RO in 2012 ,unic proprietar ,stare buna ,revizie facuta anul asta,toate actele la zi ...l-am luat sa vad si eu ce inseamna Harley ,fiindca nu iti da nimeni motorul sa te plimbi cateva sute de km ,de aceea am ajuns acum sa am 6 motoare ,tocmai din aceasta cauza !! Eu am permis moto de vreo 3-4 ani si nu aveam experienta necesara sa imprumut motoarele altor prieteni ,asa ca am cumparat unul cate unul ce m-a incantat ,dar acum vreau sa mai dau din ele ...ca am in vizor altele .. Pret 5500 euro !!
  8. MMM 71

    tura in alpi

    Salut ! Ma inscriu si eu la o tura prin Alpi , chiar ma gandeam sa caut si eu pe altcineva interesat si eventual care a mai facut asta ca sa ne ''calauzeasca '' !! Concediul oricum il am programat in iule - august asa ca asta nu e o problema ,dar daca spui ca ai fost pe traseul asta imi poti da o estimare a costului total ,aproximativ ,sa incerc sa mai lamuresc cativa prieteni !? Interesanta si ideea cu platforma ,ramane sa studiem problema !!
  9. Sigur nu ne-ai pus si pe noi cei din Roman in calcul ,care v-am asteptat la Hanul Ancutei !! Chiar daca nu am mers si la coborarea spre Brosteni , si imi pare rau acum dupa ce am vazut traseul, dar eram la primul drum cu FJR-ul si nu am vrut sa intarzii ,sa nu ne prinda noaptea la intoarcere ,mai ales ca era problema cu masa ,trebuia sa ne impartim ca sa nu stam prea mult daca opream toti in aceeasi locatie ! Oricum a fost super , am prins o vreme mai ceva ca asta vara ,ca tare a fost capricioasa !! Astept cu nerabdare sezonul viitor ,poate facem un tur prin frumoasa Romanie ...!!! Intre timp astept o invitatie la un spectacol cu trupa ta ...!! Si cateva poze ...de amator !!!
  10. MMM 71

    Inchiriere motocicleta

    Sa fie intr-un ceas bun ....te ajutam cu placere....mai ales ca avem experienta .... daca vrei poze din sedinta foto cu mirii ,pe privat !!!
  11. Salut , am o rugaminte la organizatori ,daca se poate sa precizeze care din pensiunile din link-urile postate sunt cele mai apropiate de locatia intrunirii , fiindca am vazut ca difera distanta care apare pe info turism de la 600 m la 4-5 km fata de Vatra Dornei ,si nu as vrea sa bat atata drum pe jos dupa ce alimentez bine cu berica , nu de alta dar adorm pe drum...nu am fost anul trecut si nu stiu exact unde e ..sau macar un punct de reper din apropierea locatiei !! Mersi mult ,abia astept sa ne vedem fiindca baietii din Roman care au fost anul trecut au laudat organizarea impecabila ...dar nu au putut sa imi dea amanunte despre cazari , ei dormind la cort , ca si anul asta ,dar eu fiind incepator si mai trecut ,si venind si cu sotia vreau sa ma asigur ca am unde parca pesta noapte...!!
  12. Vand Yamaha xv 535 VIRAGO , an 1998 , albastra , 13500 km , accesorii originala crash bar, sissybar,parbriz,,baterie noua , consumabile schimbate ,anvelope bune, itp valabil, asigurare ,fara defecte , arata f bine , o vand pt ca am luat deja o Honda shadow de 750 , se rezolva si cu transportul , am o platforma pt motoare , pret 2100 euro...
×
×
  • Creează nouă...