Sari la conținut

ovidiugm

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda Fireblade CBR954RR

ovidiugm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte interesanta situatie, nu ma asteptam sa vad fake-uri de calibrul asta pe Aliexpress. Aliexpress are o politica foarte stricta cu privire la fake-uri, vad ca produsul a fost deja dezactivat, iar vanzatorului i s-a sters contul. Pe Aliexpress se permite vanzarea de clone, replici, copii dar nu sub marcile originale (ceea ce mi se pare ok, cumperi in cunostinta de cauza).
  2. Ai dreptate! Doar ca Niko mergea asa de safe si de elegant ca nu trebuia decat sa fiu atent (foarte atent ) la ce face el si sa fac si eu, iar motocicleta ma ajuta. Stii ca de obicei simti cand treci printr-o situatie mai "la limita", fie chiar si una care tine doar o fractiune de secunda...eu personal as avea tendinta sa zic ca n-a fost asa ceva toata iesirea. Mai degraba am avut tendinta sa fortez a doua zi, duminica, atunci cand am iesit cu oameni mult mai putin experimentati decat Niko .
  3. Venim si noi Ne vedem la 12:30 la Ghermanesti. Hai sa fie Cheia - BV - Cheia, ce ziceti?
  4. Incerc si eu si un prieten sa ajungem, daca se posteaza pe-aici in continuare detaliile iesirii. Apropo, am trecut azi pe Siriu si o portiune de drum se inchidea pentru o etapa de raliu, se pare ca si maine va fi aceeasi situatie, dupa cum scrie organizatorul: "Circulatia va fi restrictionala pe DN10, sectorul Teliu (km 127) - Bradet (km 119) astfel: - sambata, 9 august 2014 - in intervalul orar 08:45 - 13:00, respectiv 15:00 - 20:00 - duminica, 10 august 2014 - in intervalul orar 08:45 - 12:00, respectiv 13:00 - 19:00" http://www.autorally.ro/newsContent.php?id=12684&title=Restrictii%20de%20circulatie%20cu%20ocazia%20desfasurarii%20Trofeului%20Teliu
  5. Posibil sa fi fost vorba de Speed Park Moto Challenge Cup Bacau 2013 http://www.speedpark.ro/speed-park-moto-challenge-cup-bacau-2013/ Startul se lua decalat si intr-adevar clasamentul se facea dupa "best lap". Din cate am inteles va exista si o editie 2014 si se va tine in weekendul 2-3 august .
  6. Sigur ca ajung , mi-am planificat weekendul inca de atunci din mai, de la prima editie. Consider ca am foarte multe de invatat de la voi, ar fi pacat sa nu profit de iesirile astea.
  7. Se intra alternativ, asadar in decursul unei ore: - primele 20 de minute intra moto - urmatoarele 20 de minute karturi competitie - urmatoarele 20 de minute karturi agrement Tu pe moto nu te nimeresti niciodata pe pista cand e si un kart acolo. Baietelul care e in permanenta la cronometrare semnalizeaza totul cu niste steaguri, cine intra, cine iese, treaba e bine pusa la punct.
  8. Am participat la prima editie a evenimentului pentru incepatori "Ride smart! Ride apart!" din mai. Circuitul are 1250m, asfalt aderent, peticit pe ici-colo fara ca asta sa deranjeze, timpi pe tur un pic peste un minut pentru cei cu experienta. Mai deschis un pic decat Amckart-ul si cu mai mult loc de degajare. Cazare si mancare chiar in incinta circuitului, preturile sunt exact cum ai spus tu Denis. La cerere ni s-au dat si transpondere, fara vreo taxa suplimentara. Sambata pana mai dupa-amiaza au fost sesiuni de 20 de minute moto / karturi de curse / karturi agrement, pe urma cei cu karturile s-au plictisit si am putut intra de voie. Duminica de-abia dupa-amiaza tarziu am fost intrerupti de cateva sesiuni de karting.
  9. Nici o problema, atunci ne vedem direct la circuit . Drum bun maine!
  10. Super, a confirmat si Alex brv, ramane pentru sambata la 7 AM la OMV Baneasa .
  11. Raman atunci pentru sambata dimineata: - kriminal - brv - ovidiugm Plecarea la 7 e ok?
  12. Articolele de pe net sunt super confuze, cel putin dupa cum e scris articolul de mai sus se intelege ca iti vine bicicleta din bucati si o asamblezi si te plimbi cu ea. Dar de fapt nu e chiar asa: - Exista bicicleta functionala, "Sawyer Beachcruiser" cu cadru din placaj si restul componentelor clasice, normale. Care vine gata asamblata. - Si exista o macheta la scara 1:1 pe care ti-o construiesti din piesele facute din placaj care apar in josul paginii. Bineinteles macheta este nefunctionala, pur decorativa. http://en.51artwork.com/jurgen-kuipers-sawyer-beachcruiser/
  13. Pana acum pentru sambata dimineata: - the mentalist (Niko) - kriminal - brv - ovidiugm Sincer si eu as prefera cat mai devreme, ora 7 ar fi ok. ------ later edit ------ Niko am postat in acelasi timp . E ok si 7:30 atunci, daca nu se poate mai devreme.
  14. Eu zic ca depinde tare mult de vreme, ca sa putem facem planurile de acum pentru luni.
×
×
  • Creează nouă...