Sari la conținut

AtlasWing

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AtlasWing

  1. AtlasWing

    Problema Fan Curier

    Ai incercat sa contactezi un avocat? In principiu de acolo vin solutii si nu de aici. Un avocat iti poate explica exact daca "ti.au" (see what I did there ) fost incalcate drepturile, el poate sa faca si un plan cu toate masurile legale pe care le poti lua impotriva curierului (atat persoana juridica cat si persoana fizica) cat si impotriva vanzatorului. Cat partea cu exprimarea, inteleg ca ai o problema cu statul pe scaun dar poate e o idee sa te pui sa scrii doar atunci cand ai o idee clara. Multa sanatane si sper sa reusesti sa iti recuperezi banii! P.S. Am sa fac si eu pe detectivul, cred ca orice vanzator onest si de buna credinta care aude ca la cumparator a ajuns un sapun (mai ales daca este avocat) merge si ii da de pereti pe cei de la firma de curierat.
  2. AtlasWing

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut, am nevoie de putin ajutor la reglat chestia asta de la ambreiaj. https://www.dropbox.com/s/715urtzn6uh1ut2/20150410_185214.jpg?dl=0 Am uns cablul de ambreiaj dar am dat din prostie jos si chestia aia...am pus-o la loc gresit si acuma sunt la Cluj unde nu am scule Maine vreau sa fac o tura pana la Oradea si na... de multe ori nu imi intra din prima in viteza, asa ca ma bucura o mana de ajutor in seara asta Desigur contribui si la mielul de pasti
  3. La ce pret? orientativ intreb... sper sa nu fie nevoie
  4. cele 4 flanse de cauciuc de la carburator m-au costat 80 de euro ( (origniale) http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=m570.l3201&_nkw=Kawasaki+Ansaugstutzen&_sacat=0
  5. AtlasWing

    "free Talk"

    Inca ceva... cand am facut eu scoala (2012) inintea mea la poligon era o tipa frumusica, nu am vazut sa se comporte aiurea si sa "se dea la ea" sau sa faca glume stupide. Sorin (sper sa nu gresesc) e patronul )
  6. AtlasWing

    "free Talk"

    Neatza, eu am facut cu Vio de la Combi si nu am sincer ca sa ii reprosez, e prietenos, are rabdare si se adapteaza la interesul "elevului",... in sensul ca daca vede ca te intereaseaza iti explica. Cat despre scoala, sala de curs (cu clima ) si profu e ok. http://www.scoaladesofericombi.ro/categoria-A
  7. AtlasWing

    "free Talk"

    nu ai chef sa discutam despre asta cu o bere in mana? Fac cinste ca ai completat chestionarul Cred ca poporul (intr-o democratie) este condus de slabiciunile lui... romania merge prost pentru ca doar 10% din oameni sunt implicati politic (vezi rezultatul chestionarului), iar din cei 10%, 90% sunt sunt slabi pregatiti profesional, urmaresc un stil de viata de oligarh rus, se preocupa excesiv de mult de jocuri politice si multe alte lucuri...astfel incat ... suntem unde suntem... in fine ... mai multe la o bere inca ceva... lumea e condusa de cine isi propune sa o conduca.
  8. AtlasWing

    "free Talk"

    nu vreau sa par elitist sau nerealist dar in ziua de azi e nevoie doar de un pc, boxe si net. desigur pe limba romana/maghiara/germana (depinde de liceu), care explica statul roman de baza constitutiei si valorilor europene [putem sa scrie 10 carti depre ce trebuie sa contina si ce nu trebuie sa contina clipurile]. Nu are rost sa fie o materie cu teste si note in catalog, poate doar "admis" si "respins".
  9. AtlasWing

    "free Talk"

    Motorul imi este incatusat de licenta... ajutorrr!!! Un mic chestionar, daca ai vitezan il faci sub 1 minut ) https://docs.google.com/forms/d/1E-qivLxCgXpI7e7PakzaqIP9tyi7atinRfdBN66Shm8/viewanalytics?usp=form_confirm merci, drum bun
  10. AtlasWing

    Sa mai si radem.

    Gabriel Iglesias - american de origine mexicana cu glume grele Va rog ceva, in timp ce ascultati niste poante/glume sa completati un chestionar... din mila pentru un motociclist in lantul licentei https://docs.google.com/forms/d/1E-qivLxCgXpI7e7PakzaqIP9tyi7atinRfdBN66Shm8/viewanalytics?usp=form_confirm Merci si drum bun!
  11. AtlasWing

    Hai La O Plimbare !

    Salut, ce faceti de 1 mai ? Caut sa ma lipesc si eu la o tura
  12. Foarte fain ceva va rog ... daca se poate sa postati mai multe detalii atunci cand anuntati o plimbarica. merci
  13. AtlasWing

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Sunt confuz... pentru un motor identic...platesti preturi diferite la rar-uri diferite... wow! Imi e greu sa cred pentru ca este o institutie publica ce tine de guvern (central)...dar na daca zici ca ai trecut prin asta... Si totusi despre ce motor vorbim?
  14. AtlasWing

    ITP MOTO IN SIBIU!

    Din experiente mea (mi-am adus motorul din germania in tara in 2013): Depinde de anul de fabricatie si de model (nr. sasiu si motor). Daca motocicleta e ceva exotic si nu exista in baza de date nationala... trebuie sa bugetezi o suma mare... Pentru Kawasaki zr7s-ul meu din 2001 au vrut 350 ron. @ seba: cam scump 150 ron, in sibiu m-a costat doar 50 de lei... oricum e munca de 30 de minute pentru "firma" (desigur 50 si te duci tu cu documentele) Si inca ceva... daca vrei sa il inmatriculezi trebuie sa depui o declaratie la finante cum ca nu esti platitor de tva (asa a fost la mine, repet toamna lu' 2013 Sibiu!) @Lonerider daca vrei nurmarul "firmei" da un semn. Ceaules!
  15. AtlasWing

    "free Talk"

    Salut, Unde gasesc in uleu 100% sintetic 10w40? Sau unde sunt magazinele moto cele mai bine aprovizionate din sibiu? Merci
  16. Cine are chef de o tura, pana la palti? Plecam pe la 16
  17. http://www.zr-7.com/maintenance.htm Salut zr7-istilor, sper sa va ajute site-ul de mai sus Sezon 2014 uscat si fara probleme! https://www.dropbox.com/s/ldz7qfnn359m2l9/ZR-7S%20Service%20Manual%205th%20Edition-TOC.pdf Kawasaki ZR-7s Service Manual 5th Edition sper sa fie de folos! Sezon 2014 uscat si fara probleme!
×
×
  • Creează nouă...