Sari la conținut

ulei_moto

Membru
  • Număr conținut

    283
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    1 Decembrie, IF
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    DR 650 R
  • Numar Moto
    IF-94-MRC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ducati 620 SS ; gsx-r 600 k8

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ulei_moto's Achievements

  1. imi place foarte mult motorul, dar din topicul tau am ramas doar cu o idee: " tu ai cumparat motorul acesta inainte sa ai permisul ? "
  2. arata bine ! bafta! Poate gasesti informatiile necesare in schitele explodate , la carburatoare, mi-am permis sa caut dupa info din prima postare, italia, xrc 650 , anul nu l-am gasit. https://www.megazip.net/zapchasti-dlya-motocyklov/honda/xrv650-14904/xrv650-africa-twin-28806/xrv650j-712998 https://gebotools.ro/products/stand-echilibrat-roti-motociclete-hbm-deluxe?utm_source=googlecpc&utm_medium=MaxEchipamentevulcanizare&source=googleads&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwvKtBhDrARIsAJj-kTjGlagxHMItDzidMJ34MDEKVfmDd1fc8QcWuk0_JEke8BBvgk76CrQaAllsEALw_wcB Nu l-am cumparat, intentionez in viitorul apropiat (lipsa de fonduri), gasesti si mai ieftin, pe de ex MOTEA, dar pare calitate mai prosta. https://gebotools.ro/products/set-cheie-universala-pentru-spite-motocicleta?variant=44285481484594 cum intentionezi sa vopsesti cadrul ? normal sau electrostatic ?
  3. vezi ca pe 30.09.2023 bardak organizeaza testdrive pentru riejuaventura500. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid024pUtcE1nRqPnu5HJC2ZNxch37dVsxe9rNFzFLu9H8yVv9v1nFXBb9LvPPEne3MDl&id=100087717980067&sfnsn=mo stiu ca sare de buget, dar na..... macar testezi o caprita de adv
  4. ai dreptate, suspensiile nu sunt nici pentru un rider mai plinut :))) Daca esti din Bucuresti, te poftesc pe la mine in weekend sa dai o tura , cu precizarea ca al meu este mai vechi, modelul pana in '96,are pornire doar la kick, este work in progress si este folosit doar pentru tzarana, nu merg cu el pe strada, pentru ca nu vreau, nu pentru ca are vreo problema.
  5. Suzuki Dr 650, avea colegul @bursyllacde vânzare întreținut,dar parca nu prea se pretează și pentru pasager
  6. rams - https://rams21.ro/contact/ , Otopeni, Ilfov sau Grant racing Garage - https://www.grantmoto.ro/contact/ , Bucuresti, Sector2, gara est care iti este mai aproape
  7. Felicitari ! Pare ca a fost o tura epica, cele mai bune ture sunt cele imprevizibile, neplanuite si care se termina cu bine. Mi-am salvat punctele pe G maps si sper ca la anul sa fac un traseu de genul. Poate la anul ne strangem mai multi.
  8. Cu tot respectul,nu asta a fost intenția mea, era destul de dimineața și nu eram treaz 100%. Aici este vina mea, am crezut că este street legal , cum este Yamaha wr 450f și nu ai vrut să o înmatriculezi și poate exista posibilitatea de inmatriculare O zi bună !
  9. Informatiile obligatorii pe care trebuie sa le contina un anunt sunt urmatoarele: - Numar telefon/modalitate contact. - ok - Pret. - ok - Poza(e). - ok - Starea actelor (unde este cazul, ITP pana la ce data, posibilitatea de eliberare certificat fiscal, asigurare, CASCO, carte service, garantie, etc.). - Orasul unde se afla bunul / userul. In versiunea mobile profilul userilor nu este vizibil, prin urmare acest aspect trebuie specificat clar in anunt. - In cazul nerespectarii acestor reguli anuntul se sterge automat, fara notificare!
  10. Indiferent de modul abordării, ține minte că nimeni de aici nu îți vrea rău, din contra, vrem că sportul asta să aibă cât mai mulți adepți, întregi și nevătămați.
×
×
  • Creează nouă...