Sari la conținut

edu46

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de edu46

  1. O evacuare de super tenere 750 găsesc prin țară? Am căutat pe siteurile de vânzare de pe la noi, dar fără succes! Doar pe ebay. Mă interesează să fie "originală" la îmbinarea de jos și să aibă un sunet puțin mai gros. Momentan dețin un Arrow. Are cineva de vânzare? Sau poate știți pe cineva..
  2. Salutare frati supertenersiti! Sunt mandul posesor a unei yamaha super tenere ce isi merita toti bani. Urmaresc de ceva timp acest topic si vreau sa va intreb in legratura cu ce anvelope ar fi ideale pentru un mers combinat..enduro-touring? si poate ma ajuta cineva un cod de culoare la acest galben? Asta e mobra mea!
  3. da, s-a desfacut suruburile de la rulmentul de la caseta de ambreiaj(alea 4 suruburi cu cap de torx) s-au sblabit si umbla ambreiajul cu totul. Avea joc pe tot sistemul de ambreiaj. Zornaia de numa numa cand strangeam ambreiajul. Acum merge ceas!
  4. Salutare, am o problema la a mea yamaha super tenere 3ld 750. Zornaieste ambreiajul (cand cuplez) se aude de parca ar merge pe uscat. Motorul porneste totul bine, vitezele merg totul bine, merg pe ea, dar cand cuplez ambreiajul de aude zornaind! tin sa mentionez ca am desfacut capacul la ambreaj si am vazut ca axul joaca. Sa fie asta cauza? de la axul care joaca cu tot cu discuri? » Post actualizat in 19 Sep 2016 15:58 s-a rezolvat treaba!
  5. are cineva de vanzare o toba finala de vfr 750 rc36 model '91?
  6. Salutare la toti veferisti de pe forum si nu numai! Bateria la vfr rc36 de cati amperi trebuie sa fie? de 10, 12, 14? si ca brand care este mai bun? varta sau exide? orice parere este bine venita!
  7. Salutare frati veferisti! Vin cum o problema la voi. Cine imi poate spune cum repar un telescop?..imi scoate tot uleiul din el! ce trebuie sa fac? ce ulei sa-i pun? dar semering? exista vreun kit ceva?
  8. Salutare veferistilor! Citesc de ceva timp acest forum si acum m-am horatat sa-mi fac cont. Incep a va prezenta motofrozul meu, e din 1991 si are 73000 de kilometrii. Veche, dar buna!
×
×
  • Creează nouă...