Sari la conținut

AlexBD

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    FZ6 Fazer

AlexBD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O fi vreun "switch" care sa intrerupa circuitul unei prize sau unui consumator montat de fostul proprietar? Zic si eu.
  2. Salut, e cineva din bucuresti sau imprejurari dispus sa ma dea si pe mine o tura cu un versys 650? Ma bate un gand sa scap de fazer si sa-mi iau versys dar la 1,75 cm inaltime imi fac griji ca nu ajung jos. Pe fazer cu amortizorul la treapta 3 nu ajung cu ambele talpi jos.
  3. Salut, daca este cineva interesat, am un parbriz touring pentru FZ6-Fazer S1 de la Kappa KD136ST care as vrea sa il schimb cu unul stock.
  4. Eu am reusit urban 6-6,5% iar cel mai mic extraurban a fost de 4,2% mers in grup mare incet, 90-100km/h. Am topcase-ul in permanenta cu mine, poate si asta influenteaza.
  5. Daca se umbla cu grija si nu tragi ca nebunul de fire si contacte pe acolo nu ai cum sa le strici. Mie mi s-a intepenit semnalizarea si a trebui sa o ung. Am scos-o din bloc, nu am desfacut-o fizic si am uns cu un spray cu vaselina. Problema cu butoanele de claxon si de pornire o am si eu, ele functioneaza dar trebuie sa apas foarte tare pe ele. Am obsevat ca butonul de claxon s-a mai lasat si se apasa mai usor dupa ce l-am butonat intens prin traficul din bucuresti dar, probabil peste iarna se va intepeni la loc si o sa trebuiasca desfacut, curatat si uns.
  6. Sau la anvelopemoto.eu. Eu am luat de la ei Pilot Power. Se ocupa si de montaj, ceea ce poate fi complicat daca nu ai cum sa ti le montezi singur sau sa mearga cineva cu tine sa-ti care anvelopele la vulcanizare.
  7. Eu am michelin pilot power. Modelul care a aparut acum multi ani dar se produce si astazi ca anvelopa de buget:) Eu merg foarte mult in oras iar la un stil normal de mers sunt multumit. Nu stiu cum sunt pe ploaie.
  8. Este cineva cu un Fazer S1 cu parbriz stock sau touring dispus sa ma lase sa dau o tura sa vad diferenta? Eu pe am puig double bubble care ar cam trebui sa il schimb pentru ca imi vajaie capatana, daca merg 10-20 minute cu 100km/h imi tiuie urechile.
  9. Salut, eu am S si am mers cu 180 fara sa ma simt ca ma da vantul jos de pe ea. Singura problema este parbrizul puig racing double bubble care pentru mine nu este ok, curentul care il parge imi vine fix in viziera si imi vajaie capul, daca ma ridic putin se face liniste, lafel si daca bag capul sub parbriz dar niciuna din pozitii nu este comoda. Ce parbrize aveti pe ale voastre?
  10. Salut, ce tip de bec are FZ6 Fazer S1 la pozitie?
  11. Daca vrea cineva un filtru aer pt F4 /index.php?/topic/726285-vand-filtru-aer-cbr600f4-hiflo-hfa1603/
  12. Salut, doresc sa intru in randul posesorilor de Deauville. E cineva dornic, in Bucuresti, sa-mi impartaseasca niste pareri si la ce sa fiu atent la cumparare?
  13. Am vazut unul touring de la mra, e uratel saracul, spre capat are buza ridicata in sus. L-as lua direct daca as sti ca isi face treaba, consider ca utilitatea cantareste mai mult decat aspectul.
  14. Salut, de anul trecut sunt posesorul unui F4. Ma deranjeaza foarte tare curentul care imi vine in gat si imi intra in casca. Vreau sa ii pun un parbriz touring sau ceva putin mai ridicat. Am luat-o cu un "double bubble" de pe ebay care nu are nici un efect. Este cineva din bucuresti care are parbriz touring sa vad si eu pe viu cum arata un astfel de parbriz pe cbr600f4?
×
×
  • Creează nouă...