Sari la conținut

Miru

Membru
  • Număr conținut

    109
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Miru

  1. Am comandat inca un set de pe hosch-kleber.ro...sper de aceasta data sa fie cu noroc.
  2. Am precizat inca de la inceput ca nu am comandat de pe hosch-kleber.ro. Cineva din primul meu thread, in care cautam acel super lipici (nu prea stiam despre ce e vorba, doar stiam de acele clipuri de pe youtube cu demonstratiile de la targ), mi l-a recomandat pe Dan ca el ar vinde un astfel de lipici si de aici a pornit ce am descris mai sus in thread.
  3. Sa fim seriosi...am incercat sa lipesc niste cleme si se comporta fix ca un super glue ordinar...nu se usuca nici pe departe "instant", rezistanta este fix ca cea a unui super glue ordinar, etc. Ori clipurile cu Hosch Kleber sunt trucate si aia folosesc ceva adezive de la NASA in demonstratiile lor, doar sa atraga atentia publicului, dupa care vand si ei supeglue ordinar la pret de "super adeziv", ori ce am primit eu e o facatura de Hosch Kleber rebranduit "smart kleber" care e defapt super glue. Si tind sa cred cu convingere a doua varianta.
  4. Salutare tuturor, Revin cu un mic update legat de topicul anterior in care cautam acel adeziv super strong precum in celebrele clipuri de pe youtube (Hosch Kleber) Am comandat initial de la Dan (0742883982) care vinde si pe olx (de la Oradea)...Mi-a confirmat ca a trimis coletul prin Fan fara sa imi dea AWB, insa nici pana azi nu a venit si in plus cei de la Fan au spus ca nu exista pe numele meu nici un colet, asa ca am cautat pe net si am observat ca pe Bizoo (https://www.bizoo.ro/firma/smartkleber/vanzare/15016078/adeziv-smart-kleber) mai era un numar de telefon; am sunat si la acel numar si am inteles ca este o alta persoana Lixandru Razvan (0770280894) din Bucuresti ex asociata cu Dan, care vine acum pe cont propriu acest lipici. Am comandat de la el ,avand urgenta nevoie de acest super adeziv, insa cand am primit coletul si am vrut sa testez acest minunat super adeziv, mi-am dat repede seama ca am luat o mare teapa. Adezivul pe care l-am primit nu cred ca are absolut nici o legatura cu celebrul Hosch Kleber (cel la care se face referire cand se vinde acest produs si despre care sunt si pe youtube celebrele clipuri cu testele de rezistenta de la targurile de profil) si este cel mai probabil un ordinar Super Glue (20ml+ o sticluta cu granule) la 100 ron. In concluzie, exista persoane care isi asociaza produsele (ex. Smart Kleber) cu originalul Hosch Kleber si il vand ca si cum ar fi acesta, insa ce vand ei nu este mai mult decat o Picatura la suprapret. Aveti mare grija de la cine si ce comandati sa nu patiti ca mine. Succesuri!
  5. Am comandat un set de la domnul Dan. Multumesc tuturor.
  6. Clemele de la un ornament cromat de pe spoilerul fata.
  7. Salutare, nu prea am mai frecventat in ultima vreme forumul, insa anul trcut eram mult mai activ si imi aduc aminte ca la un moment dat, daca nu ma insel, la SMAEB era un expozant care vindea un fel de super glue compozit cu un fel de nisip/praf. Tin minte ca erau niste filmulete postate aici pe forum, cu demonstratii de "forta" in care unele produse erau rupte si lipite pe loc cu acel produs, dupa care erau supuse unor incercari destul de brutale pentru a demonstra eficienta adezivului respectiv. Intrebarea mea este daca stie cineva cum se numeste produsul respectiv si unde il pot gasi? Multumesc.
  8. Miru

    Retapițare șa ATV

    Incearca la numarul 0748200415 Miki Mi-a retapitat o sa de Xt acum vreo 2 ani si a fost foarte ieftin (in jur de 40 de ron) iar calitatea a fost acceptabila
  9. Motociclist decedat, circulatia blocata vreo 2 ore. Din cate am inteles un sofer cu o duba a iesit dint-run depozit aflat chiar pe marginea drumului fara sa se asigure. Motociclistul care venea dinspre Cluj spre Gherla a fost acrosat de duba si proiectat intr-un tir cave venea de pe contrasens. Motociclistul din pacate nu a supravietuit L.E. http://someseanul.ro/accident-mortal-la-livada-un-motociclist-din-fizesu-gherlii-si-a-gasit-sfarsitul-sub-rotile-unui-tir-fotovideo/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=accident-mortal-la-livada-un-motociclist-din-fizesu-gherlii-si-a-gasit-#
  10. Ce-ai cu ardelenii prietene?
  11. Miru

    Accident moto la Buzau

    x: -ce s-a intamplat? y: -asta a avut viteza x: -motociclistul a avut viteza? y: -da da avea viteza mare...
  12. Probabil ca polonezul nu uitase ocuparea poloniei de catre nemti si nu s-a putut abtine cand a vazut nr de Germania...."allahu akbaaaaar"
  13. ai grija la sxv/rxv dinainte de 2007 ca au probleme cu etansarea la motor. cauta pe google sxv problems si gasesti pe forumul aprilia
  14. Miru

    Yamaha XT660X

    Am eu Power Commander 3 si e foarte ok cu el...din bord te poti juca, cu valoarea CO-ului , insa nu vei face mare lucru...singura solutie este Kev's fuel fix sau Power Commander 3(sau alte tipuri similare de centraline "corectoare de amestec") » Post actualizat in 12 Jun 2015 19:16 Nu merita. Motoarele de xt sunt destul de "bulletproof" si merg la o adica si cu ulei de floarea soarelui. Am avut si eu aceasta paradigma si pana la urma, dupa ce am mai citit si pe xt660.com am ramas la Motul 5100 10W40( cica este exact uleiul reambalat vandut de yamaha- Yamalube)
  15. nu am citit exact ce zic aia dar, stiu despre cine e vorba si da, e adevarat exemplu: http://www.stiridecluj.ro/social/un-barbat-din-iclod-a-fost-batut-si-atacat-cu-o-sabie
  16. Cand iti iei "vitezan" si a doua zi ii dai blana ca esti "biker", ti-o cam cauti, nu crezi?
  17. Miru

    Yamaha XT660X

    Salut, probleme de fiabilitate nu au, singura lor 'boala"este harta de injectie scrisa in ECU si care, din motive de reducere a emisiilor, este scrisa cu un amestec "sarac", ce confera o senzatie de mers inconsistent la viteze constante de 30-40 km/h. Veste buna e ca se remediaza usor cu un power commander care "corecteaza" amestecul.
  18. Miru

    Yamaha XT660X

    Salut, nu e normal sa ajunga la plasticul acela alb. Patina respectiva mai are un cauciuc deasupra plasticului alb care se uzeaza in timp din cauza frecarii cu lantul. Este o piesa consumabila care se schimba dupa ce se uzeaza. Eu ti-as recomanda sa faci urmatoru lucru( pe care l-am facut si eu de altfel): Daca te uiti deasupra lantului in partea de sus, o sa observi ca pe cadru este prinsa o patina identica, care in mod normal opreste lantul in cazul in care bascula ajunge la cursa maxima in partea de sus( daca nu faci hard enduro sau nu sari cu motorul, ma indoiesc ca va fi vreodata cazul), pe care o poti inlocui cu cea uzata din poza, bineinteles dupa o lubrefiere adecvata astfel incat ea sa se poata roti pe surub usor. Cand se va uza si aceasta o sa poti sa iti cumperi un set nou si sa faci la fel.
  19. salut, pentru baiatul care m-a sunat pentru ca avea nevoie de niste roti spitate de xtx---> http://www.subito.it/accessori-moto/yamaha-xtx-660-ricambi-catania-85921021.htm pretul e ok zic eu si daca ia legatura cred ca se poate intelege cu omul sa i le trimita. Bafta
  20. Miru

    Yamaha XT660X

    trebuie sa schimbi si furca daca vrei fara adaptor pentru ca la xtx e facuta prinderea pentru 320 mm
×
×
  • Creează nouă...