Sari la conținut

Simz

Membra
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Honda CBR 125R / ceva dĂŁ cross pĂŁ drum
  • Numar Moto
    de bucuresti

Simz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Prin alianta, in mare parte da ))
  2. Deci chiar in jur de 18:00 ca atunci am ajuns si eu ))
  3. Tu ai trecut aseara pe timisoara si faceai zgomot?
  4. Ok, le iau pe rand cat mai repede, sunt de garda si nu pot butona telefonul insa incerc sa aplanez chestia asta. 1. @ pitix: presupun ca esti Matei, multumesc de interventie si da, in 2010 am vorbit. 2. daca vroiam sa pun poze facute de altcineva (ca sa ce la urma urmei) - nu le puneam pe un forum de motociclism. 3. pe 500px nu am cont, poza este upload-ata de altcineva si in subiectul asta sub nici o forma nu intru, mai ales aici. 4. undeva pe acasa pe hard se afla toate pozele la dimensiuni originale (in properties poti sa afli si ce n-a aflat securitatea despre ele). Nu stiu daca e nevoie de pct 5,6,7 etc etc dar daca mai uploadez ceva de acum o sa o fac la dimensiuni originale, de acasa, ca sa nu mai existe discutii.
  5. Nup, nu sunt furate nici de mine nici de ei. Ma apuc sa povestesc?
  6. Nu e vignetata. Spre rusinea mea nu stiu sa folosesc photoshop-ul.
  7. Chiar daca nu sunt domn, atasez si eu niste poze facute candva anul trecut
  8. Faina alegere, vezi ca nu trebuia neaparat sa insiri lista aia de cerinte?
  9. Ce spui tu cred ca e ca un act facut intre tata si fiu ca sa se vada ca e pe numele fiului. Ca si cum fiul acum ar trebui sa faca actele pe numele lui intai si apoi sa ti-o vanda tie. Ciudatenii, acte si drumuri de facut.
  10. Fiul lui o sa scoata fiscalul in baza contractului de v-c + act succesiune iar apoi tu cand vei face actele pe langa tot ce ai nevoie in mod normal ai nevoie si de copie dupa actul de succesiune (nu stiu daca nu cumva iti trebuie copie legalizata). Nu puteai sa faci contractul de v-c pe numele proprietarului decedat? Semna fiul si aia era. Un prieten a avut un caz asemanator si stiu ca asa a facut ca sa scape de alte acte aditionale.
  11. Din cate stiu eu, la RAR trebuie sa aiba semnalizari.
  12. V-o prezint si eu pe Harley dupa un an de existenta
  13. Sunt scoli care au er5 pt A2. CB 500 din cauza dimensiunilor
  14. Eu nu mai inteleg ce vrei. Acum la cerinte se adauga motor in linie pt ca motorul in V ce are?!? Ai atatea optiuni pt ce iti trebuie tie, pretentiile chiar nu sunt justificate zic eu.
  15. Pe rand. Ma durea capul de la cate cerinte ai scris Acum nu te gandi la hard enduro, mai degraba sa mergi catre un enduro-touring daca spui ca drumul desi e asfaltat nu e prea bun. Asta cu intretinerea masina vs motocicleta e relativa, depinde la ce te referi. La bandit consumul s-ar incadra in cerintele tale si nu stiu de ce fugi de carburatie (acum fiecare are pareri pro si contra despre orice).
×
×
  • Creează nouă...