Sari la conținut

abalamuc

Membru
  • Număr conținut

    350
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Numar Moto
    b-44-sbz
  • Club
    dement riders m.c.

abalamuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Circuitul este ce trebuie !! o sa va placa !!
  2. Am transport moto si joi si vineri 100 Ron. Mai am o surpriza doar pt. cunosca tori slickuri fata la pret de cadou 20 E in loc de 50 E !! care este deja redus !! Pt. cine a luat deja cu 50E primeste cado o fata !! Asta pt. ca sa simta tot incepatorul ce inseamna un cau adarent !! costul montajului pt. fata este de 10 E in loc de 15 E si spatele 7e in loc de 10 E Oferta valabila numai pt. fata !! oferta conceputa de mine si Denis sa ... practic sa ajutam comunitatea sa nu mai traim in ignoranta
  3. ... Zimbrutza ... ai un avatar cu o moto sport .. in viteza .. cu genunchiu pe jos si misto de tot si tu intrebi de s 20 ... si alte prasti !! ti-se pare logic ?
  4. Cind va hotariti sa va luati cau bune = Moi !! ne vedem la GRG , Grend Racing Garage
  5. relax ... zi omului ca poate nu stie ca se scrie fara litetre de tipar Nu conteaza ce marca - model de motoreta este !! conteaza ce clasa de motoreta este adica : Sport,Turing, etc. Deci pt. moto sport recomand cau. Moi = aderente , cine vrea mai turing !! atentie fara curbe cu genunchiu pe jos !! atunci se poate si mai putin aderente mai de ploaie In concluzie Moi = Pireli sc 1.2.3. / M k1.2.3. / D Gp Racer si GP / mai tatre turing Pireli sc4.5 / M 4.5. / D Smart Sport / Michelin PP oricare dintre ele.
  6. Fata este F. buna te tine (5.000) spatele doar (1.000) , sint din clasa moale = aderente exact si identic am eu SH intre 50 si 100 E buc , pt. noi are Cezar.
  7. Mures , acolo sint cu bani Europeni .. alta socoteala nu o cunosc ... dar sint sigur ca si Mures o sa se faca. La Bucuresti sint bani privati .. mai face un strat mai face o canalizare si asa mai departe in 2014 o sa se avanseze in etape ... ca este gata in 14 sau 15 ... nu stiu dar de oprit nu se opreste !! binenteles daca nu apare un motiv serios .... linga stadionul steaua Ghencia trebuia sa fie un patinuar serios dar a venit cutremurul in 77 si sa sistat !! ... aveam ceva hocky si artistic mai bun daca il faceau nu ? Deci deocamdata se face ,,,
  8. simplu ... explicatia pt. ca Dl. Mac si robi rob vazind ca eu am succes cu cau. sh siau permis sa zica ca sint niste opici * * "opici" cau sh. care au 10-20 ture cu dungile de la matrita inca vizibile !! asta 1 si 2 eu nu am cau tari cum au dumnealor !! cu care se cade 100% daca si numai daca mergi NE !! civilizat eu lor ma adresez !! si ei au vrut sa pacaleasca clientul spunind ca este vrajala cu cau. aderente si mai putin aderente ca nou e nou asta daca te respecti !! ce crezi ca eu alta treaba nam decit sa ma cert cu 2 sau 20 de prosti??? dar oameni au facut afirmati specifice !! ok cu Mac am rezolvat lam intrebat daca pot sa ma tin si eu dupa el (la Hungaro) ? ... cit pot ca este la el acasa acolo !! el cu Pilot sau cu nici nu mai stiu dar tari !! eu cu rapandule de slikuri si in curba Nigel Manson a iesit la pascut pe iarba ... iar pa inginfatu de robi ii tot vad la expoziti .. de fiecare data il vizitez doar doar sa zica ceva dar cel mai hilar tot Mac ramine dupa ce a facut SH cu oua si otet apare pe SBZ sa vinda SH in exact aceleasi conditi ca ala mele provenite exact din acelas loc !! foarte inteligent din partea lui , evident ca lam felicitat Niste cretini care deschid gura aiurea !! Tu zici ca nu ai avut probleme cu Mac .. ok pai iti zic eu de ce ca el vinde !! atentie sa nu te vrajasca !! ce sa zic daca ma apuc de pescuit sa ma duc in obor sami iau undita pe baza recomandari vinzatorului cind eu nu stiu cu ce se maninca icrele ...??? eu (noi) cei din zona curselor fara falsa modestie ne cam pricepem la ce merge si ce nu merge la motoreta si pe primul loc sint cau. !!! Ce ma bucura este ca de un an juma 2 oameni cu mers ne civilizati cu moto sportiva nu mai sint pardafi !! Asta a facut sa creasca cererea de cau. Moi cu toate ca probabil si din cauza crizei Sh-urile sint mai putine. Tocmai ce venis din Spania de la WSBK Jerez, Europene Albacete, Cardoso School. Moto Vudu etc. competiti si ... lume care nu au nici cea mai mica legatura cu Cau. am adus .. 20 fete si 15 spate asta acu o luna si acum daca mai am ... 7 fete si 5 spate....
  9. Stadiu lucrarilor in momentul asta al circuitului este ca asteptam 30 de zile cu soare sa se usuce pamintul si se toarna asfalt . Sau facut cam jumatate din canalele de scurgere. urmeaza gardul de exterior si padocul ... de avansat se avanseaza mai repede sau mai incet ... se avanseaza !! In 2014 o sa fie asfalt dar nu stiu daca sau cit o sa se poata deschide pt. trak days
  10. .. ... Amestecati clasele de cauciucurile tari cu moi , aderente cu cele mai putin aderente !! cine vrea SH merse putin 10-20 ture la pret civilizat am eu si omologul meu din BG. cine vrea noi FCP.RO sau My Moto si Grand Racing Garaj anvelope .eu care era inainte DE adica vezi domne Germania pina cind i sa explicat teparului ca nu este legal si nici corect !! nu e bune !! la fel si Mac aceeasi speta de combinatori !!
  11. ... Am placerea sa va informez si sa va raspund la toate intrebarile legate de "circuit in Romania" Care va sa zica pretul va fi de la ieftin .. 40 E la 200 poate si mai mult pe zi , este in functie de ziua din saptamina si de organizator (de obicei nu circuitul inchiriaza clientilor ) de luna si alte considerente. Nu esti obligat sa intri cu cau. noi dar trebuie sa ai cau bune ... oricum clasele nu se amesteca adica cind este vorba de slikuri nu poti sa intri cu cau tari si cind este zi de cau tari aia cu slikuri nu intra ca stiu ca mai devreme sau mai tirziu intra uni in alti !! Circuitul este pt. competiti si pt TDays. sa ii atraga pe cei care merg ne civilizat si gresit si mai ales cu cau de piatra sa nu se mai omoare pe strada sa invete sa mearga tare frumos si elegant in conditi de siguranta !! Pe circuit vine evident cine vrea ... motivele pot sa fie multiple .. diverse .... pe parcurs te dumiresti . Un circuit costa mai multe milioane de Euro !! rabdare ca se face !!
  12. Mersi !! ... puteti sai urmariti evolutiea pe situl Cristina Urescu.RO Da ne vedem la Rieka etapa 1 ROSBK.
  13. Exista fete motocicliste ? Da exista sint printre noi ! ocazie cu care va ofer pe Cristina Udrescu. Stiu ca multi o stiti, pt. cei care nu o stiu sau o stiu vag am placerea sa va informez ca sportiva Cristina a ajuns la o inbunatatire considerabila ca motociclista sportiva moto viteza si se califica in primele 30 de sportive din lume In 2015 WSBK organizat de FIM o sa aiba clasa de fete !! Ce inseamna asta ? inseamna ca o sa avem sportiv Roman in cea mai inportanta competitie de pe glob !! Multumesc si astept cu interes parerile despre sportivul nostru.
×
×
  • Creează nouă...