Sari la conținut

vali2895

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    valy_fratioru@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila

vali2895's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce an este ? Si prețul care ar fi ? Pregătit de sezon ?
  2. Va salut prieteni motocicliști ! După toate sfaturile luate de la vor, după nopți întregi nedormite uitamdu-ma pe pereti si gandindu-ma la motorul perfect , sa îmi satisfacă toate dorințele care vi le-am enumerat in urma cu ceva zile (confort, manevrabilitate , si prietenos cu un începător ) mi-am îndreptat atenția spre 2 astfel de motociclete ! Prima ar fi o Yamaha tdm care din ce am văzut pe grupul posesorilor e o motocicleta superba de oraș, pot face naveta la facultate fără proble, m-a pot distra un pic si in offroud( in limita bunului simt). Dar din câte am înțeles sunetul motorului 2 in linie nu e cel mai cool si frânele nu ar fi din cele mai performante ( in ceea ce privește un începător m-a gândesc ca ar avea nevoie de ce este mai bun pentru siguranța lui) ! A doua opțiune ar fi o Honda hornet sau Suzuki bandit care am înțeles ca e super manevrabila , motorul fantastic , dar sunt curios cum se comporta cu un parbriz generos la drum ? Te protejează de vânt ? PS : m-ar interesa detalii si despre fiabilitate si consum la motocicletele menționate mai sus ! Mulțumesc si asfalt uscat !
  3. . Mulțumesc pentru informație . In materie de echipament sunt in pom si pomu in aer. Aștept si alte informații legate de calitatea echipamentului !
  4. Eu știu ca sunt prea impulsiv in trafic dar m-a chinuit sa îmi păstrez firea , sper totuși sa nu ne vedem la secțiunea care ai amintit-o ! Mulțumesc pentru sfat oricum Mulțumesc mult pentru sfaturi, am călărit ninja de 1000 de care vorbeam , la prima impresie nu mi sa părut inconfortabil ( ce e drept e vizibil mai mare decât una de 600 , nu am mers pe 600) dar la drumuri lungi nu știu cât de confortabil este. Si nici nu vreau pentru început una de 1000 Am niște mici afaceri care implica foarte multă alergătura ! Echipament sigur ca o sa îmi iau , deja caut doar ca e mai greu sa găsesc la gabaritul meu ( ar fi de ajutor dacă mi-ați spune unde as găsi ) Cât despre testat as vrea sa testez cât mai multe ! » Post actualizat in 01 Nov 2016 22:31 .
  5. Salut dragi colegi motoriști ! In primu rând va spun ca sunt onorat sa intru in rândul vostru. Am aceasta pasiune de mic dar abia acum un am mi-am luat permisul ,categoria b o am de vreo 3 ani Si m-a consider un șofer destul de priceput , cu peste 150000 km la bord dar puțin cam zvăpăiat in trafic . Cu motocicleta am mers doar la școala si careva ture destul de scurte înainte sa îmi iau permisul si după ce am obținut categoria a. Acum am găsit resursele necesare pentru aceasta pasiune , motorismul, deoarece prioritatea a fost sa schimb mașina având nevoie in fiecare zi de ea. As vrea o motocicleta care , pentru un timp , sa îmbine utilul cu plăcutul ! Defapt nu știu exact ce vreau ... m-a gândeam la o vitezana de maxim 600 ( am mers cu un ninja de 1000 si m-a cam surprins accelerația ) dar nu știu cât e de confortabila la turele mai lungi ( am 125 de kg si 1,85) A doua opțiune ar fi un enduro touring dar nu știu cât e de confortabila in mersul de zi cu zi prin oraș ( Menționez ca ideiai unei astfel de motociclete m-ar încânta cel mai mult deoarece am si niște mici afaceri in domeniu agricol si mai este nevoie sa merg din când in când si pe câmp) Îmi place foarte mult si Yamaha xt 660 r cu are as putea sa m-a distrez foarte tare si prin oraș si pe drumuri forestiere dar nu știu cât e de confortabil acel monocilindru la un concediu ) Ar mai fi opțiunea unui naked poziția mai dreapta in sa fata se vitezana, si manevrabila prin oraș ! Motocicleta as vrea sa o folosesc zilnic prin oraș, cel puțin de 2 ori pe luna in excursii scurte , câteva concedii pe an, întruniri moto ! Acum aștept paturile celor avizați cu privire la ce categorie sa aleg dar si ce motocicleta din categoria respectiva referitor la fiabilitate , costuri de întreținere etc .
  6. vali2895

    Accident Medgidia

    Vina este strict a soferului, dar pilotul daca mergea cu viteza legala acum era printre noi. Pe mine ca motociclist mă interesează mai mult sa am eu zile decât răspunderea penala.
  7. Iti multumesc mult. Si eu tot la enduro touring mă gândeam. E cea mai potrivita pentru ce vreau eu. Mai astept idei. Modele etc. Tine-ti cont de categoria a2. Sub 35 kw.
  8. Inradevar nu cunosc. Nu am mers decât cu un kawa de 600 parca si acum cu motorul de scoală. Un enduro mi se părea inconfortabil pentru un drum de 500 de km. Un enduro touring e alta treaba. Daca mă insel îmi cer scuze. Când o sa am un enduro pe mana am sa vad ce si cum.
  9. Tot spre touring mă orientam si eu dar nu prea am văzut pentru a2. Bandit si cb am văzut destule. multumesc, asfalt uscat tuturor.
  10. Vreau sa o folosesc si prin nebunia urbana, sa ies si in ture relaxante, si excursii mai lungi cu ceva bagaje si câteodată si pasager. M-a prins febra si nu prea vreau sa mă despat de ea doar atunci când este neapărată nevoie. Când ploua, când am prea multe bagaje. Etc
  11. Chooper este exclus. Este incomod in trafic si am inteles ca iti distruge si coloana ca nu te poti ridica in scari. Un enduro mi se pare inconfortabil la drumuri lungi din cauza seii înguste. Eu mă orientam spre naked sau enduro-touring. Dar e-t nu am văzut de 35kw. Multumesc oricum. Asfalt uscat.
  12. Eu sunt din Brăila. Am găsit o singura scoală de a2. Nu cred ca au prea multe motoare sa îmi pot face o părere. Oricum multumesc mult pentru sfat.
  13. Salut. M-am hotărât. Am început scoală pentru a2. In o luna cred ca am sa iau permisul. am categoria b de un an. Am 19 ani, cam 105 kg, un metru 85 si nu prea stiu ce motor sa aleg. Motorul o sa îl folosesc prin oras, dar si pentru excursii prin tara, sunt un împătimit al drumetiilor. Va rog ajutati-mă si pe mine. Eu mă gândeam la un naked sau un touring. dar sa fie pana in 35 kw. Va multumesc si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...