Sari la conținut

dragoss91

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dragoss91

  1. Eu doar i-am raspuns la intrebarea daca ii va creste consumul daca da foc la gazele care ies pe teava , si-am zis ca nu , deoarece gazele care au ajuns in toba finala sunt ca si pierdute . Permisivitatea esapamentului la 2T este data de camera de expansiune sau de reflexie a gazelor cum se mai spune ca in rest e o simpla teava , si intradevar poate nu se intorc in motor dar sunt tinute de acea relexie sa nu se piarda o partea prea mare din amestec .
  2. Gazele care se reflecta si intorc o parte din amestec inapoi in cilindru nu ajung la iesirea din toba ca altfel nu s-ar mai reflecta , deci consumul cel mai probabil nu va creste . Eu zic mai bine sa renunti la kitsch-ul asta ca nu isi are locul pe un scuter cu sunet de drujba si motorul cat o doza de cola , chiar daca ai reusi sa o faci cum trebuie , e exact ca si cum ai tuna cu abtibilduri dacia din '70 . In schimb poti avea alte idei mult mai creative decat o flacara la c*r . Un sistem compressor , un drag-scooter , poti sa-i pui motor mai mare , sau daca vrei ceva vizual fa-i ceva frumos cu aerograful . La 2 roti cel putin e o linie foarte subtire intre un tuning cocalaresc si o personalizare frumoasa
  3. Detin un SR 50 factory modificat insa m-am plictisit de drujbe si as vrea un Derbi GP1 125 , unii mi-au spus ca e o alegere proasta altii ridica in slavi marca Derbi . As dori si parerea voastra si in special a celor care detin sau au condus un derbi gp1 .
  4. Mi s-a stricat bordul la sr50 factory de la ploaie , merge sa pun unul de di-tech cu turometru ? banuiesc ca trebuie o adaptare ceva ...
  5. @stulewa - Niciodata , scuterul l-am cumparat de la cineva pasionat care a investit si s-a ocupat de el . As putea incerca asta , da-mi te rog mai multe detalii despre vata asta ca sa stiu sa-mi pregatesc din timp .
  6. stock nu pun in schimb as putea incerca sa pun un silencer stock pe stoba care o am
  7. @robike - am mai auzit o varianta cu vata minerala intr-un tub bagat in silencer dar dupa logica mea asta ar trebui sa aiba un impact (negativ) destul de mare asupra performantei motorului . As putea incerca banda ceramica ... @wladcox - adevar graiesti , dar macar asa cat de putin sa mai amortizez din bazaitul ala obositor . Si mai am o intrebare , rolele de la variator pot scoate sunete ? Adica atunci cand cresc in turatie (cand plec de pe loc) se aude un sunet din motor similar cu cel al mizeriei din calorifere , neuniform si suna de parca ar fi o bucatica de metal intr-un labirint de tevi cu apa sub presiune .
  8. @zapp - a meu suna mai mult a bondar , stiu cum suna RS-50/125 si as zice ca e mai prietenos sunetul ala decat ce am eu . @spatula - Ai dreptate , setul este de 70cc si ambielajul il face de 80 , si este un POL.1400183 - Polini -set motor chiuloasa D.47 si S6.8014000 - Stage6 - Ambielaj . Iar toba pe care o am este un polini for race 3 dar habar nu am ce model intrucat nu am gasit-o pe net nicaieri si nici macar alta asemanatoare (cu 2 arcuri intre silencer si camera de expansiune) tot ce va pot oferi este o poza
  9. Buna seara , Detin un SR-50 factory cu set polini 80cc si alte nebunii , intrebarea mea este daca exista o toba mai silentioasa , sincer m-am saturat de zgomotul ala de drujba dar nici nu as vrea sa renunt la tuning . Momentan am o toba polini for race 3 dar ma gandeam sa o schimb si am gasit LeoVince GP (http://www.leovince.com/en/products/leovince/exhaust-systems/scoot/gp) despre care scrie si pe site ca este mai silentioasa dar din reviewuri am citit ca e buna doar pentru motoare stock de 50cc . Aveti alte sugestii ? Sunt sigur ca nu sunt primul care are o asemenea dorinta si nu prea as vrea sa trec la 4t doar pentru asta .
×
×
  • Creează nouă...