Sari la conținut

Zumix

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    București
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha Virago 535
  • Numar Moto
    B-69-ZMX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Daelim VS 125, Suzuki GSXR 600

Zumix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zumix

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Bateria este intradevar slaba. Dupa un drum lung, cum intu in oras si pana sa ajung acasa face aceasi problema. Ambreajul il tin tras si ii dau drumul dupa ce prin cat de cat viteza. Insa nu conteaza in ce treapta de viteza este. Dupa ce eliberez maneta, este ca si cum as apasa usor pe frana, iar asta se intampla strict atunci cand motorul este cald.
  2. Zumix

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare. Baieti, am si eu nevoie de un sfat. Am un Virago 535 din '90 si are o mica mare problema. Cum s-a incalzit motorul ( parcurs prin oras 10-15 km ) daca nu tin acceleratia trasa motorul se opreste. Daca vreau sa o pornesc de la buton, invarte odata/ de doua ori dupa care se opreste ( ca si cum nu as avea baterie ). Daca incerc sa o pornesc impinsa, in orice treapta de viteza tot nu merge ( in orice treapta ar fi, impingi motorul cu usurinta de pe loc ). Totul se intampla numai daca merg prin oras. Daca ies la un drum lung nu am probleme. Asta se intampla de pe la inceputul lunii octombrie 2015, iar inainte de octombrie, cu 2-3 saptamani, mi-se intampla acelasi lucru dar mergeam cu motorul pe ploaie sau treceam printr-o balta. Aveti vreo idee de la ce este ?
  3. Nu am deschis acest topic pentru caterinca, fapt pentru care te rog sa te abti. Pe langa asta, râd de scrie cu ''â'' nu cu ''î''.
  4. Am spus viteza modica avand in vedere viteza cu care se circula noaptea pe arterele principale ale Bucurestiului ! » Post actualizat in 24 Jul 2015 11:48 O sa ma interesez vis a vis de Fondul de Protectie a Victimelor Strazii Multam de pont! Pe acelea le-au notat agentii cand au venit la fata locului. Numai ca sunt sceptic ....
  5. Merci mult de idee la magazinul vodafone chiar nu m-am gandit ! O sa trec pe acolo sa vorbesc cu ei !
  6. Nu stiu ce sa zic .... avand in vedere ca a mers in paralel cu mine cateva secunde, greu imi vine a crede ca nu ma vazut si ca a fost cu intentie. Dar ca gandesc si la faptul ca posibil sa fi fost beat si din cauza asta nu a oprit. » Post actualizat in 24 Jul 2015 10:24 Sa fac rost de filmare va fi mai dificil ...
  7. Din ce au spus organele, faptul ca a plecat de la locul accidentului are o incadrare mult mai nasoala decat daca ar fi ramas si era sub influenta spritului.
  8. desigur ! S-au oprit cativa trecatori si m-au ajutat, tot ei fiind martori ( 4 la numar ). Iar numarul de inmatriculare nu l-a vazut nimeni Limita maxima pe Magheru este de 60 km/h ! peste 70 nu aveam 100 % din spusele politistilor.
  9. Salutare. Marti noapte a avut loc un accident pe bulevardul Magheru, intre intersectile bulevardului cu Galeriile Orizont si Maria Rosetti. Circulam cu motocicleta pe mijlocul benzii I, avand o viteza modica ( aproximativ 60-70 km/h ), cand la un moment dat ochisorul meu stang a observat pe banda II o masina de culoare aramie ( posibil marca BMW ) ce mergea in paralel cu mine. In apropierea intersectiei cu Galeriile Orizont, tot cu ochisorul meu stang am vazut cum acesta trage usor de volan spre partea din stanga a benzii pe care mergea, apoi imediat dupa ce am trecut de semafor ( 3-4 metri ) a tras brusc dreapta de volan ( desigur fara semnal ) si a intrat fix in mine! ( aceasta conducere agresiva poate fi urmare a filmului Fast and Furious 7 ) De asemenea, si eu am acrosat pamantul cu capatana in prima faza apoi cu toata motocicleta pe partea stanga, roata din spate a atins bordura obligandu-ma sa fac o rotire de 360 de grade si un salt peste motocicleta dupa ce am reusit sa-mi scot piciorul de dedesubt. ( In termeni avansati, am executat un facial la asfalt, un soc bordurial in zona dorsala, o priveliste 360 asupra soselei urmata de o Tsukahara finalizata perfect ) M-am ridicat foarte repede de jos dupa cativa zeci de metri de alunecare, deoarece am avut impresica ca masina ce era in spatele meu nu franeaza si vine peste mine. Idiotul care m-a lovit nu a avut bunul simt de a opri, fapt pentru care, la urmatoarea intersectie ( semaforul rosu ) a facut dreapta pe Maria Rosetti si dus a fost. Acum, intrebare de o bere : Stie cineva daca exista camere sau webcam-uri instalate in acea zona si care ar fi putut surprins accidentul ? ( Sa facem exceptie de cele instalate deasupra semafoarelor la care au acces numai organele )
  10. Ziua buna ! Se mai organizeaza plimbari in care nu se fuge mai tare se 90...100 ?
  11. Viteza poate însemna si 50 km/h, 100 km/h sau200 km/ h, dar eu îmi stabilesc viteza in funcție de drum si de împrejurări, deoarece nu vreau sa pup asfaltul din simpla prostie de a ma da mare, plus ca majoritatea drumurilor sunt de rahat. Poate am gândirea asta si din cauza ca sunt la început... , dar cred ca este corecta.
×
×
  • Creează nouă...