Sari la conținut

Dmmn

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dmmn

  1. Asta-mi trebuia! Multumesc Cavaleru! @matrixx M-am uitat si difera modelul de-aia am zis ca e ciudat anuntul: Asta vazut la magazin: Si asta-i de pe olx: Ce-i drept, vorbesc pe langa, ca nu l-am desfacut inca. Astept sa ma ajute un prieten sa schimb statorul/magnetoul si vad dupa daca e nevoie si de releu. Am dat intr-un pietroi cu partea/oala unde-i statorul, pe drum mai accidentat si mi-a intepat statorul. Incarcarea a scazut progresiv si acum e ~ 0.01V Later edit: Am sunat la motorush, il au pe stock -> 560 RON (in caz ca foloseste cuiva :D) - Are doua mufe.
  2. Noroace Cavaleru, Danke fur stepping in again to the rescue Am cautat pe motorush, cel putin pe site nu il au (m-am uitat la electrice). Intre timp am gasit pe olx: https://www.olx.ro/d/oferta/releu-incarcare-yamaha-fz1-fzr-fz8-mt01-mt07-mt09-tdm900-yfm-550-700-IDbYgUw.html#9c0cb0836a Stii cumva daca se potriveste? E ciudat anuntul...
  3. Salutare, Ma poate ajuta cineva va rog sa-mi spuna de unde pot cumapra un releu de incarcare pentru un TDM900 2008? - fara ABS. Multumesc!
  4. Dmmn

    Bursa locala - Timisoara

    Salutare, cum zice si topicul de mai jos:
  5. Noroc, cu nitel intarziere dar l-am pozat, detalii aici: Sa ne-auzim sanatosi pe-asfalt uscat!
  6. Dmmn

    Service Moto Timisoara

    Salutare, Sper sa ajute pe cine-l primeste ca recomandare in TM. Eu l-as evita pe Paie. S-a bagat sa-l segmenteze pe-al meu (TDM 850) si cand sa-l puna la loc i-a busit distributia (montata gresit si neverificata -> pinionul de jos barbierit).
  7. Later Edit: Nu mai caut vibrochen. Am abandonat proiectul de reparatie. Urmeaza sa o scot in curand la vanzare (completa, nu pe bucati) pentru dezmembrare, daca cineva este interesat de pe-acum, 0746 103 744.
  8. Salutare, Sunt posesor al unui TDM 4TX '96 de ceva timp, recent am dat kix cu el in service (am vrut sa-i repar compresia si "s-a epilat pinionul de la distributie, deodata, e stirb, fara dinti"). Daca stie cineva sau ma poate ajuta cu informatii de un vibrochen cu pinion lipit de el, in stare buna, apreciez. Multam fain!
  9. Dmmn

    Bursa locala - Timisoara

    Vand ZZR600 - 1993Tech specs: http://www.mbike.com/kawasaki/zzr600/1993 An fabricatie: 1993 KM: 57.663 Porneste usor si functioneaza bine. Are ITP si RCA expirate. Estetic in stare buna. Ca probleme mecanice, trebuie schimbat lantul de transmisie si garnitura capacului de culbutori pentru ca pierde ulei. Proprietar in acte, fara probleme fiscale, se poate transcrie. Poate fi vazut/probat in Timisoara. Pret: 2300 RON negociabil. Pentru mai multe detalii: 0_7doi2 680 [cinci]44 sau 07_46 10trei 74(patru)
  10. Noah, pana la urma am facut traseul cat de cat: Craiova - Pitesti - (DN7) Bucuresti - DN3A - Fetesti (A2) - CT Multumesc mult pentru ajutor! @Metal Heart, stiu ca-i adevar in ce zici, dar ma bucur ca de data asta am intrebat de traseu inainte de a-l face (in trecut mers pe alte trasee "spontan": carene sparte, janta zgariata, cauciuce taiate de gropi - prins santiere si drumuri bombardate, suspensiile praf ) » Post actualizat in 16 Jul 2018 13:01 @Berevoescu Mihai vazut ce-ai scris dupa ce-am postat Am ales cred decent acum varianta, si ma incanta ca am reusit sa evit autostrada cat de mult am putut fara sa stau sa fac mecanica-moto (sper) pe/dupa traseu : )) Mi-am rezervat 10 ore aprox pt Craiova - CT, o sa revin dupa trip cu feedback Multam de ajutor tuturor! O vara faina s-aveti!
  11. Noroace, multumesc la toti de indrumari! Din ce-mi spuneti o sa aleg pana la urma varianta Craiova - Pitesti dar o sa vad cum fac sa ocolesc autostrada, daca-mi da voie drumul, pe DN7 pana la Bucuresti. @john17 mersi de pont! nu stiam Ar mai fi tentanta varianta de-a lungul Dunarii (Calafat - Calarasi - CT) dar sunt sceptic si-acolo... E pacat ca nu poti vedea o parte a tarii din cauza drumurilor
  12. Multam Tornada, adevarul e ca sigur e mai bun Craiova Pitesti dar eu as fi vrut sa evit Pitesti - Bucuresti pe autostrada (moartea pasiunii) Stii cumva Pitesti - Bucuresti pe DN7 cum e ?
  13. Salutare, Ma puteti ajuta va rog cu traseul mentionat (Craiova - Deveselu - Alexandria - Bucuresti - Constanta)? Daca a fost cineva recent pe-acolo. Cum e ca si asfalt, trafic, benzinarii (la distante de 100-200 km max)? in caz de nu e ok, cu o alternativa? (sincer, prefer sa evit Craiova - Pitesti - Bucuresti) P.S. care centura (nord/sud) a Bucurestiului e circulabila in timpul saptamanii (asfalt/trafic) ? Multumesc anticipat!
  14. Dmmn

    Bursa locala - Timisoara

    Se vinde Yamaha Virago 535, 1994. KM: aprox 41800 Specificatii, info: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_xv_535_virago_1994.php Accesorii: Set genti din piele Parbriz Sissy bar Revizii recente: Incarcat telescoape pe fata (2015, 50 km parcursi de la schimb) Schimb ulei (2015, 500 km parcursi de la schimb) Baterie schimbata (2014) Contact: Alex 0724 586 196 0723 596 761 Pret: € 1500 (negociabil) P.S. nu e a mea capra, nu-mi trimiteti PM-uri, contactati proprietarul telefonic. Merci » Post actualizat in 24 Jul 2015 19:45 S-a vandut. Nu mai e valabil anuntul.
  15. @cstelia Multumesc, astea da informatii ! O sa merg la viteza de croaziera, iar prin sate legal. Am GPS separat de telefon (telefonul nu e smartphone), am auzit de Cred ca intre 14 - 16 ajung in zona Buc. @Cristian41 Da, mi se pare lung, vreau sa nu pierd foarte mult timp pana la Pitesti/Bucuresti. Multumesc tuturor de informatii
  16. @Cristian41 Initial as fi ales TM - Sibiu dar nu-mi prea place portiunea Lugoj - Deva, de obicei incerc sa o evit. Serpentinele de dupa Faget mereu ma enerveaza, drumu-i ca dracu'. Cu toate ca-i mai placut traseul pana la Sibiu, l-am tot facut. Acum incerc sa impac si timpul de parcurs. Intre timp mi-a trimis cineva poza de mai jos, cu starea drumurilor din mai 2015. Ca distanta ambele variante par ok, ca stare a drumului cumva sunt apropiate. @kryst666 luandu-ma dupa poza ce-am atasat-o, vad ca partea de sus (nord) a centurii arata decent, cel putin fata de aia din sud. As prefera sa evit prin Bucuresti, pastrez traversatul orasului doar in caz ca nu gasesc variante ocolitoare macar decente.
  17. Multumesc mult de recomandari. Pana la Sibiu stiu cum e drumul. Cu tot cu reabilitarile din Deva si cu serpentine. De la Sibiu pana in Bucuresti nu stiu e ca nu am mai fost S-a decis atunci Craiova it is. Am adjustat traseul: Craiova > Slatina > Pitesti (A1) > Bucuresti. Stiti cumva in apropiere de Buc, pe unde sa merg? Centura de sud am inteles ca nu e tocmai in stare buna. Prin nord e ok? Adica Mogosoaia/Voluntari. Nu-mi surade deloc varianta tranzitarii Bucurestiului
  18. Salutare, Vreau sa ajung in Constanta perioada asta cu plecare din Timisoara. Pe gmaps am gasit cele doua variante de mai jos: Prin sud (CS - craiova) Prin nord (sibiu - pitesti) Am nevoie va rog mult de recomandari, cine a fost, cat mai recent prin oricare din variante:) Merg cu un kawa ZZR sport-touring. Ce ma doare si am nevoie de recomandari sunt starea drumului in primul rand (constructii, spart, gropi) si aglomeratia (ma gandesc ca as pleca miercuri de dimineata). Multumesc mult si astept sfaturi
  19. Salut X-eL, da, am vazut ca poti prinde in locul manerului, insa, m-ar interesa prinderea lor (side) de suportul top-case-ului (nici asta nu prea vad cum sa-l prind altfel decat legat de plastic) http://www.sportbikes.net/forums/zzr-mods/355374-givi-side-case-how.html Am vazut aici ceva exemplu, pt sidecase e mai inalta coada din poze, la mine e mai joasa si nu-mi dau seama daca incape ceva mai mult de 20 L pe laterale. Anyway ma tot invart sa vad sa-l adaptez pt Givi.
  20. Salutare, Si-a motat cineva suporti metalici pentru side case / top case pe ZZR600 (1990 - 1995) sau model similar? M-ar ajuta enorm ceva poze si/sau descriere cum au fost montate si eventual cu ce case-uri.
  21. merci pentru sfaturi si pentru site (foarte util!) suzukirf.
  22. Salutare din nou, am reusit sa pun mana pana la urma pe un zzr600 din '93 Mi-as fi dorit unul din '94, doar pentru inimioara din ceas si pentru cele 30 de kg mai usor, dar asta e, trece vara pana dau de unul decent. In fine am mici intrebari/nelamuriri pentru cine ma poate ajuta: 1. ce-am observat la asta este ca martorul de benzina imi sta aprins la 40-50% benzina in rezervor, e normal? poate fi reglat? 2. O alta rugaminte, imi poate indica cineva locul unde sa-mi montez crash pad? 3. ca sa incalzesc motorul la prima pornire (e.g. dimineata) e ok daca-l tin cu socul la maxim tras? huruie cam tare ce-i drept. Iertati-le, intrebarile, daca par stupide Danke!
  23. Multumesc mult! The search shall now proceed! P.S. Daca stiti pe cineva in Timisoara sau pe langa (<=300 km distanta) cu un zzr600 de dat, as fi mai mult decat fericit sa-l vad/probez
  24. Mersi mult de sfaturi privind problema de cutie, am si renuntat la ea fara sa stau pe ganduri, oricum, motorul era schimbat (nu-l mai avea pe cel stock), ghidonul batea spre stanga, tind sa cred ca a luat o busitura mai serioasa decat cea de pe cric. Acum, alta intrebare de incepator care vine din urmatoarea observatie: multe anunturi au anul eronat, 1994 in loc de 1991/1992, 1998 in loc de 1994 s.a.m.d. Le-am putut repera anii corecti dupa bord si forma semnalizatoare/stop. Pana aici e ok, dar cum deosebesc un ZZR400 de un ZZR600? Ca ma gandesc ca daca un cascat nu stie ce-are si daca ma duc sa-l iau dintr-un sat de la mama naibii unde dyno n-am si cum incepator fiind nu prind eu diferenta intre 50 cp (zzr 400) si ~100 cp (zzr 600) in primele 2-3 trepte (nu de alta dar n-am probat decat unul pana acum si spatiu nu prea era pentru turat serios in a 2-a/3-a). M-am tot orbecait pe net si seamana izbitor la carene, becuri, bord (valabil pentru modele din acelasi an). Facem abstractie de acte (cu 50 ron scoti carte de identitate nou nouta cu ce vrei tu pe ea) ).
  25. Merci mult pentru lamuriri. Nu mi-e a baga bani in ea toata vara
×
×
  • Creează nouă...