Sari la conținut

AXM

Membru
  • Număr conținut

    86
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    alexandrumanu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006

Informații profil

  • Motociclete detinute
    DT200R, Moto Guzzi Breva 750, Honda VFR 800abs 2007

AXM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Coolbike, de unde ai luat setul de bagaje si cat te-au costat? Altfel ce sa zic...foarte misto motorul...altul mai frumos nu exista ( e exact ca al meu)
  2. Mi-a iesit in fata de pe o strada din stanga, eu l-am lovit cu partea mea stanga in aripa dreapta spate, apoi am ricosat intr-un parapet de siguranta de care m-am frecat cam 10m, ca intr-un final sa recapat controlul si sa ma opresc normal. Eu nu am decat zgarieturi si mici dureri. Maine la ora 15.30 am programare la Honda pentru ca sa o pornesc si pt un deviz de reparatie general. (ca sa stiu ce sa cer la asigurare).
  3. Oameni buni apelez la experienta voastra... Saptamana asta m-a lovit un idiot cu un logan, nu am cazut, stricaciunile se rezuma la zgarieturi si crapaturi cam la toate carenele, motorul nu este deloc atins, totusi nu mai porneste. Ceva idei ce ar putea avea? Motorul este VFR 800 2006.
  4. Chiar nimeni din Bucuresti nu pleaca cu o masina?
  5. E aproape sigur programul urmator: miercuri plec spre Cluj. Joi si vineri dimineata am treaba la Cluj iar vineri dupa pranz pornesc spre Ungaria. Cel mai probabil innoptez la Budapesta sau Gyor. Sambata dimineata viteza maxima spre circuit. Daca exista cineva care se poate alatura cumva acestui program as fi bucuros sa am insotitori. PS: Eu voi fi cu pasagera. PS2: Ce bine ar fi daca ar pleca cineva cu o masina din Bucuresti sa ne transporte si noua un bagaj. Daca exista vreun binevoitor va rog dati un semnal.
  6. Bilete mai ieftine mai exista? De unde se pot cumpara? Cred ca ma bag si eu...
  7. Eu am 1.80 si 110 kg si stau f bine pe vfr. Cel mai bine cauta pe cineva care are si urca-te pe el sa vezi cum stai. Ar fi bine sa iti completezi profilul sa vedem de unde esti...
  8. Bre, da corturile pe unde vreti sa le puneti in Vama? Se pare ca eu o sa ajung primul si sa stiu pe unde ma asez...
  9. Mai vedem pana vineri, eu in principiu as vrea sa merg cat mai mult pe lumina. Sa vedem si daca mai sunt amatori si mai discutam.
  10. Deci nimeni pt vineri pe la ora 18-19?
  11. Deci interesati ar mai fi pt vineri seara, sa vedem cum ne organizam... Sa ne gaseasca astia sambata deja alcolizati.
  12. AXM

    1 Mai 2007

    O gramada de topicuri si nu inteleg nimic... Oricum si eu plec vineri seara, in grup sau nu.
  13. O sa plec si eu vineri seara, cand ajung in Vama ma uit dupa motoare sa pun si eu cortul pe langa voi. Sau poate facem un grup si pt vineri seara....
  14. AXM

    Iarasi

    Esti putin obosit, ca altfel nu ai avea de ce...
  15. AXM

    Iarasi

    Bai, da cu mine la skandemberg n-ai facut nici o poza? In rest, super distractie, nu am numere la motor si am putu sa BRAVO DACILOR!!!
×
×
  • Creează nouă...