Sari la conținut

silviusss

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    BMW R 1200 GS

Vizitatori Recenți Profil

968 citiri profil

silviusss's Achievements

  1. Mulțumesc frumos pentru ajutor, o sa încerc în weekend. Eu am verificat cu un aparat de măsură.
  2. Multumesc frumos, eu am incercat sa gasesc un cablu nelegat care sa aiba tensiune cand sunt pe neutru (fara tensiune cand e in viteza) si am contactul pus...dar nu am gasit.
  3. Salut, as dori sa leg ledul care indica pozitia neutru la o yamaha wr 250 f din 2009 ... dar nu stiu unde (fire, culori,..) am mai multe cabluri izolate si atat Multumesc anticipat
  4. Mulțumesc frumos pentru urări și sfaturi, 1.de strada am r 1200 gs - sper sa nu renunț la ea 2.deja am început cu mentenanta: ulei, filtre, plăcute frana, curățat pistoane etrier frana,..... Etc 3.am luat cartea și o sa încerc sa fac tot ce pot eu, ce ma depășește... o sa caut un mecanic 4.un mecanic pt genu asta de motorete puteți sa mi recomandați?
  5. 1.Multumesc frumos pt urari 2.Merge pornirea la buton 3. Eram ca pe jar.....doream cat mai repede un motor de enduro (cand o sa simt nevoia o schimb)
  6. Multumesc pentru sfaturi, din pacate sau din fericire, am achizitionat WR 250 f pt ca Husqvarna nu avea toate actele pt inmatriculare. Si ,,nu puteam'' sa mai astept ...asa ca am luat WR ul. Am iesit la o plimbare cu ea pe camp, e: distractiva, manevrabila, usoara,....., mai putin ambreiajul rekluse la care vreau sa renunt. Eu doream ceva inmatriculat/inmatriculabil, cand o sa am ocazia o sa incerc un 2t sa vad cum e. Cat despre motorul de strada ....eu sper sa nu renut.
  7. Multumesc frumos si apreciez sicer ajutorul tau. Nu ma deranjeaza sa ma dau cu o motocicleta ...sa vad cum merge. Dar nu e normal sa te deranjez, daca stiu ca nu o voi cumpara.
  8. Multumesc frumos, 450 CC mi se pare mare
  9. Foarte interesanta husqvarna, multumesc
  10. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Sa inteleg ca ,,toate drumurile duc la KTM'' - mai bine caut de la inceput un KTM 250 EXCF dupa 2010 sa zicem? (am inceput sa citesc si despre KTM EXCF acum...- sa fiu in ceata totala...)
  11. 1. Care dintre ele e inmatriculat? Ca vad cala tine e si drumul pana la locul de joaca, deci iti trebuie inmatriculare. Atentie, "cu acte" inseamna probabil ca nu este si nu va putea fi niciodata inmatriculat, daca nu a fost la vremea lui. R: ambele au acte dar nu inmatriculate ( Germania si Belgia) - daca a trecut o perioada mai mare de cand sunt aduse, nu se mai pot inmatricula? 2. Ce inseamna ca 240 ore de functionare are motorul desfacut? Ca si operatiune de mentenanta, la mobrele hard-enduro se schimba pistonul. La un 2T se schimba la 120-150 ore maxim, la un 4T mai rar, nu stiu exact la cat. Probabil la 250-300, si atunci e corect ca cineva l-a desfacut la 240 ore ca sa-l schimbe. R: se vede ca s a umblat la motor (suruburile) dar nu se stie ce s a facut Ca si ore, nu-ti fa probleme, o iesire contorizeaza in medie 4 ore. Eu ies odata la 2 saptamani, vreme de vreo 7-8 luni/an, fara sezonul concediilor, si contorizez 80-100 ore/an. Deci, daca tocmai s-a schimbat pistonul, vreo 3 ani nu ar trebui sa mai fie nevoie de aceasta operatiune intr-un ritm similar cu al meu. R: daca acum e in parametri (compresie, fara zgomote ciudate, etc) sa inteleg ca e de bine
  12. Va multumesc frumos pentru raspunsuri: 1. la intervale de servis pare castigator yamaha 2.greutate: WR la gol - 106 kg si FE - 109 kg la gol 3.putere WR aprox. 36cp - FE - 45cp (nu ar trebui sa ma plictisesc de el repede) 4. inaltime sa : WR - 98 cm - Fe 97 cm 5 cutie WR 5 viteze, FE 6 viteze (durumul pana la locul de joaca...) 6.ambreiaj: WR - clasic, FE - hidraulic PS: si eu cred FE ul ar trebui sa fie castigator ...dar la 240 ore functionare are motorul desfacut (mi se pare cam devreme - asta la 2 FE uri...)
  13. Salut, vreau sa achizitionez primul meu enduro si nu stiu ce sa aleg intre: 1. Yamha WR250 F - din 2008 si 18.000 Km plusuri: se pare ca motorul e mai fiabil are si pedala pentru pornire minusuri: vechime KM 2. Husqvarna 350 FE - 2015 -240 ore functionare plusuri: greutate de WR si putere mult mai mare mai noua cu 7 ani ambreiaj hidraulic minusuri: se pare ca motorul e mai putin fiabil in comparatie cu WR ul lipsa pedala de pornire Multumesc anticipat
  14. Am colaborat cu Marcel pentru a aduce un 1200 gs din Germania, a trebuit sa faca aproximativ 700 KM in plus pentru mine si sa negocieze un pret bun (si a obtinut un pret mai bun decat am acceptat eu la prima discutie). Am fost foarte multumit de colaborarea cu el, il recomand celor care vor sa achizitioneze o motocicleta. Silviu
×
×
  • Creează nouă...