Sari la conținut

Alex Anghel

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Yamaha Virago XV535
  • Numar Moto
    Nush inca:))
  • Club
    Nici macar

Alex Anghel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Alex Anghel

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutari,exista vreo posibilitate de a monta un rezervor principal mai mare,din punct de vedere al capacitatii de stocare,pe un Yamaha Virago XV 535??mersi!!in plus am urmatoarele piese pe care as dorii sa le achizionez in viitorul apropiat: -Ghidon-highbar,Z-bar, -semnalizari originale fata-spate -instalatie electrica completa -stop custom\original -carene laterale din plastic (cele mici de sub sea) -revin cu alte detalii
  2. Va multumesc pentru informatii,problema este ca toate firele,care au aproape 20 de ani,sunt crapate si rascrapate.Firul de la pornire.nu face masa,etc...le-am.verificat cat am putut cu ajutorul utilzatorului Bobydoru,si cu sfaturile de la Geo ZGA,insaa.depaseste total.Caut pe.cineva care sa isi dea interesul si sa stie partea electrica.Atata tot.....) stiu ca e greu dar voi incerca...
  3. Buna seara,as vrea sa stiu daca exista undeva prin Bucuresti,vreo persoana care poate schimba/sau poate doar repara intreaga instalatie electrica a unei Yamaha Virago XV 535,an fabricatie 1996.As avea nevoie de cineva cat mai.priceput,deoarece am avut niste experiente aiurea anul.trecut.Detalii puteti scrie pe privat sau aici.Va multumesc anticipat.
  4. Buna seara,as vrea sa stiu daca exista undeva prin Bucuresti,vreo persoana care poate schimba/sau poate doar repara intreaga instalatie electrica a unei Yamaha Virago XV 535,an fabricatie 1996.As avea nevoie de cineva cat mai.priceput,deoarece am avut niste experiente aiurea anul.trecut.Detalii puteti scrie pe privat sau aici.Va multumesc anticipat.

  5. Ma ajuta si pe mine cineva cu un magazin de piese moto,in partea de vest a Bucurestiului?Ma intereseaza sa achizitionez o baterie pentru virago xv535.Prefer sa nu command de pe internet!Multumesc

  6. Alex Anghel

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Pe forum,cat si in topicul cu vânzări motociclete.Pentru o fata este super,părerea mea.Probleme sunt la fiecare model de motocicleta.Conteaza cum a fost intretinuta...!!!
  7. Alex Anghel

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Din cate stiu eu,motorul este de vânzare de vreo 4 luni.Anul si pretul,mie personal îmi da cu virgula,in caz ca e cel la 1280 de euro.Din propria experienta sa nu cumpere de la intermediar,nu prea e sănătos.Erau o grămadă de Viroage super de vânzare pe forum,cauta si aibsa vezi!!asfalt fără gropi!
  8. Alex Anghel

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Da,asta e.O sa scot anuntul in seara asta de pe site,pentru ca nu vreau sa o vând stricata,o repar si poate la anul.Am pus anuntul înainte sa o scot din service!
  9. Alex Anghel

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am actele,nu vreau sa mă mai complic,nu mai am nici chef,nici timp si nici putere....o sa mă străduiesc sa o repar pe carca mea si sa o patrez încă vreo cativa ani!amn scris aici sa vada si alti doritori/cititori!
  10. Alex Anghel

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Nemultumire service si vanzator Total Motors Bucuresti (zona Doamna Ghica) - au pretins ca motorul este perfect functional - probleme la cutia de viteze,cand am fost sa imi remedieze problema (avand garantie la ea timp de un an) ,au zis ca nu se poate face acum,ci doar in septembrie - dupa ce am luat-o de la ei saptamana trecuta,am constatat ca motorul da rateuri intr-una ,nu mai are forta deloc , huruie ca naiba si imi moare la semafor daca nu o tin cu accelaratia. - cica au schimbat releul de incarcare a bateriei - mare minciuna,nu prea incarca deloc + acum e moarta de tot - scriu nu pentru ca regret ceea ce am facut,asta este viata,insa altii pot lua aminte la ce am scris atat eu cat si multi alti utilizatori. - Multumesc domnului Cornel ( numa utilizator :free ride ) pentru ajutor si sfaturi!!!raman dator!! -
  11. Salutari,as vrea sa dau un Yamaha XV 535 Virago in schimbul unui Suzuki Marauder 800?plus diferenta din partea mea,credeti ca este posibila tranzactia?va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...