Sari la conținut

mayaghery

EX+
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

mayaghery's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. merci mult!cu joja asa am banuit si eu!
  2. salutare!am si eu 2 nelamuriri:mi-am luat de curand un r6 din 2000,si va intreb daca chiar este nevoie de amortizoir de ghidon?shi...pe joja de ulei nu scrie un max si minim sunt doar niste carouri...cum se verifica nivelul?multumesc!
  3. Iti dau tema ptr acasa:studiu individual despre cauza si efect! Dupa ce inveti lectia stam de vorba si ca sa te ajut iti mai zic ceva: fum fara foc ntz ntz nu iese!
  4. imi cer scuze ca sunt fucking off topic insa ca sa lamuresc odata problema asta am sa dau un exemplu pe cat de simplu pe atat de concludent:maine am sa arunc pe strada o bancnota de 10 lei (RON) si daca o ia cineva am sa-l acuz de furt iar ca martori o sa va chem pe voi doi ca sunt sigur ca o sa mai faceti un minim de efort ca sa-l acuzati de furt!
  5. Raman la ideea ca cine se aseamana se aduna asha ca "planul vostru`" sincer nu prea m-a afectat!
  6. Nu sunt un fenomen...insa nu sunt teribilist! Ii dau goneta doar cand trebuie iar in rest merg potolit, ptr mine gradele sau aprecierile altora nu reprezinta nimic!Vreau ca peste 20 de ani sa merg la fel de sanatos, fara sa imi fie frica si sper sa fiu la fel de bun ca shi acum! Sorry insa de cand m-am apucat sa fac afaceri cu prietenii nu mai sunt...da-ma dreacu de bulangiu ce sunt!
  7. Cand o sa il vezi te rog din tot sufletul meu sa iti faci o poza cu el...cine stie cand il mai intilnesti?Pana atunci asfalt uscat si sport la treaba cu SRAD-ul!
  8. Mey bikere eu m-am exprimat radical, recunsoc ca sunt situatii si situatii, da un prost peste tine etc etc insa eu m-am referit strict la cei care o patesc din cauza lor...si daca totul ar fi cum gandesti tu unde ar mai fi selectia naturii?
  9. Si cum gusturile nu se discuta...mie imi place!Nod in papura se gaseste oricand!
  10. Kawasaki este un producator mic de motociclete pe cand Suzuki incontestabil este un mare producator.Daca am face simple analogii cu alte domenii am putea trage o concluzie:"esentzele tari se tin...".E normal ca pe strada sa vezi mai multe Suzuki decat Kawa,e normal ca Suzuki sa fie mai laudat decat Kawa, insa adevarul este altul...Cu cat un model este mai des intilnit cu atat devine mai comun...copii va recomand cu o mare caldura GSX-R-ul de 750 in detrimentul ZX-ului!Cand Ferrari va produce acelasi nr de masini cu a altor firme BMW,Mercedes,Audi etc abia atunci o sa imi cumpar Suzuki! Si ca o promotie de Sarbatori de Iarna Suzuki face reduceri ptr cei ce au o scoala moto ptr incepatori!
  11. Am sa continui sa merg pe strada deoarece mi-a spus mie Doamne Doamne ca doar prostii si incompetentii cad!!!
  12. nu stiu daca o vor scoate vreodata dar mi se pare perfecta!
  13. mai draga Firestarter ca sa intelegi post-ul meu la acest topic ia frumusel dex-ul si cauta la gluma sa vezi despre ce e vorba...te aprinzi cam repede si esti prea incordat!
×
×
  • Creează nouă...