Sari la conținut

mayaghery

EX+
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mayaghery

  1. merci mult!cu joja asa am banuit si eu!
  2. salutare!am si eu 2 nelamuriri:mi-am luat de curand un r6 din 2000,si va intreb daca chiar este nevoie de amortizoir de ghidon?shi...pe joja de ulei nu scrie un max si minim sunt doar niste carouri...cum se verifica nivelul?multumesc!
  3. Iti dau tema ptr acasa:studiu individual despre cauza si efect! Dupa ce inveti lectia stam de vorba si ca sa te ajut iti mai zic ceva: fum fara foc ntz ntz nu iese!
  4. imi cer scuze ca sunt fucking off topic insa ca sa lamuresc odata problema asta am sa dau un exemplu pe cat de simplu pe atat de concludent:maine am sa arunc pe strada o bancnota de 10 lei (RON) si daca o ia cineva am sa-l acuz de furt iar ca martori o sa va chem pe voi doi ca sunt sigur ca o sa mai faceti un minim de efort ca sa-l acuzati de furt!
  5. Raman la ideea ca cine se aseamana se aduna asha ca "planul vostru`" sincer nu prea m-a afectat!
  6. Nu sunt un fenomen...insa nu sunt teribilist! Ii dau goneta doar cand trebuie iar in rest merg potolit, ptr mine gradele sau aprecierile altora nu reprezinta nimic!Vreau ca peste 20 de ani sa merg la fel de sanatos, fara sa imi fie frica si sper sa fiu la fel de bun ca shi acum! Sorry insa de cand m-am apucat sa fac afaceri cu prietenii nu mai sunt...da-ma dreacu de bulangiu ce sunt!
  7. Cand o sa il vezi te rog din tot sufletul meu sa iti faci o poza cu el...cine stie cand il mai intilnesti?Pana atunci asfalt uscat si sport la treaba cu SRAD-ul!
  8. Mey bikere eu m-am exprimat radical, recunsoc ca sunt situatii si situatii, da un prost peste tine etc etc insa eu m-am referit strict la cei care o patesc din cauza lor...si daca totul ar fi cum gandesti tu unde ar mai fi selectia naturii?
  9. Si cum gusturile nu se discuta...mie imi place!Nod in papura se gaseste oricand!
  10. Kawasaki este un producator mic de motociclete pe cand Suzuki incontestabil este un mare producator.Daca am face simple analogii cu alte domenii am putea trage o concluzie:"esentzele tari se tin...".E normal ca pe strada sa vezi mai multe Suzuki decat Kawa,e normal ca Suzuki sa fie mai laudat decat Kawa, insa adevarul este altul...Cu cat un model este mai des intilnit cu atat devine mai comun...copii va recomand cu o mare caldura GSX-R-ul de 750 in detrimentul ZX-ului!Cand Ferrari va produce acelasi nr de masini cu a altor firme BMW,Mercedes,Audi etc abia atunci o sa imi cumpar Suzuki! Si ca o promotie de Sarbatori de Iarna Suzuki face reduceri ptr cei ce au o scoala moto ptr incepatori!
  11. Am sa continui sa merg pe strada deoarece mi-a spus mie Doamne Doamne ca doar prostii si incompetentii cad!!!
  12. nu stiu daca o vor scoate vreodata dar mi se pare perfecta!
  13. mai draga Firestarter ca sa intelegi post-ul meu la acest topic ia frumusel dex-ul si cauta la gluma sa vezi despre ce e vorba...te aprinzi cam repede si esti prea incordat!
  14. child of maya??? fiule cati ani ai...nu te cunosc!!!sigur esti al meu?
  15. Intre xx si zx9r e clar domle`, Kawa este fucking net superioara si zic asta ptr ca la salon am stat pe amandoua si pot spune ca m-am simtit foarte bine pe zx9....dar asha cum spunea si hellryder zx7r-ul valoreaza cat greutatea lui in aur ...deci frate ia-ti zx9r-ul ptr orgasme prelungite insa daca te multumesti cu ceva de genul unui pupic pe obraz iti recomand cu caldura Honda(o legenda vie la suprafata si putreda in amanunt).
  16. eu am spus ca e superba referindu-ma strict la estetic ca de performante si de tinuta la drum si viraje inca nu m-am dat cu ea.. .Iar ptr ce care au spus ca nu e frumoasa stim...stim ca si vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii manca-o-ar tata de hoatza mica!!!
  17. Bracio daca nu cunosti adevarul nu mai vorbi dude,si stai tu linistit ca lucrurile nu sunt chiar asa cum par a fi...stii tu la ce ma refer...afla ca tu traiesti o mare deziluzie Silviu chiar nu mai are rost sa continui subiectul:e cum spui tu!
  18. Silviu eu nu am zis ca nu sunt diferente intre cel de 6000 si cel de 8000 dar nu atat de mari cum crezi tu!Eu am spus ca daca le comparam nu se vede nici o diferentza mare care sa te faca sa schimbi uleiul precum ca ar fi "muci"!!!Dupa ce am postat eu observ ca cei care au votat 6000 nu mai spun nimic!De ce oare? Cand o sa il schimb am sa-ti aduc o mostra sa ne uitam la el...bine-ar fi sa aduci si tu o mostra cu unu la 6000!Pana atunci te pup dulce miarule!
  19. Silviu tata cand am spus eu ca un ulei dupa 8000 de km e la fel ca cel dupa 6000? Pai in 2000 de km chiar nu se intampla nimik? Mi-a placut ca ai pus chestionarul cu un "preludiu" ce influenteaza opinia publica...pai asa vorbisem? Am citit posturile si am observat ca si-ai exprimat punctul de vedere numai specialisti frate mai bine spus numai chimisti unu si unu mi-a placut de cel care miroase,pipaie si analizeaza atent uleiul Ma intreb daca ai fi pus chestionarul cu urmatoarele valori: 8.000 si 10.000 cati mai scriau ca il schimba la 6000? Sunt convins ca multi dintre voi il schimbati la 2000 dar nu vreti sa iesiti din acest tipar 6000!!! Eu am schimbat uleiul numai la 8000 si nu am pus nici-un motor pe chituci!Sa ma invatati si pe mine cum va dati voi seama ca un ulei este gata de schimb...in afara de citirea kilometrajului Schimbati-l voi la 6000 de km ca nu cumva sa patiti ca Popescu cu Ferrari caci eu tot la 8000 am sa-l schimb ca asha imi place mie sa f..t motoarele!!!
  20. mayaghery

    Katana

    Mai puleash da-mi si mie un link cu un Katana de vanzare...
  21. ptr ca putini pot stapani puterea unui Kawa putini au asa ceva...e normal sa aibe mai putine voturi
×
×
  • Creează nouă...