Sari la conținut

CrazyHorse

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

CrazyHorse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Recomand cu caldura pe dnul Cristi Nazarov pentru promptitudine in primul rand , cat si pentru seriozitate. S-a ocupat singur de incarcare moto din Germania(pe ultima suta de metri),cat si de descarcare, a adus-o in conditii perfecte pana in Bucuresti in 2 zile. Nota 10 pentru corectitudine, multumesc pentru ajutor si astept urmatoarea colaborare !
  2. Aveti idee ce se intampla cu inmatricularea in Romania cand aduci pe platforma o motocicleta care a fost importata tot de catre tine din SUA, in Germania ? Adica eu iau motocicleta din port, in Germania, platesc tva+vama, si apoi o aduc in tara. Sau sunt obligat s-o inmatriculez in Germania, mai intai ?
  3. Felicitari. Sa te pregatesti de intruder
  4. CrazyHorse

    Suzuki Intruder

    A incercat cineva sa puna un 240 pe spate, la un Intruder ? Am citit aproape tot topicul si n-am vazut nici o poza/informatie despre cineva care ar avea. Ma gandesc sa cumpar un VS1400 si sa-l fac custom incat sa incapa un 240 pe spate.. vreo parere sau sfat de la cineva ? Trebuie construita alta bascula, si cel mai important un custom "swing-arm" care sa adapteze cardanul la dimensiunea marita a rotii, incat mobra sa-si pastreze aliniamentul.
  5. Imi cer scuze ca este al n-lea post cu "Import moto SUA", dar tot ce am gasit cu search si browsuind printre pagini sunt informatii incomplete sau vechi. Ce am reusit sa gasesc a fost despre cele doua taxe de 19% si 10% care trebuiesc platite ( le poate confirma si acum cineva ?) si ca daca cumperi mobra pe persoana fizica , nu se uita la valoarea facturii cu care vine ci la valoarea din catalog , trebuie cumparata pe firma (sa fie import-export) si atunci ti-o vamuiesc la valoarea de pe factura. A facut cineva recent o achizitie din state ? Recent ma refer in ultimii 2 ani, nu cred ca s-a schimbat mare lucru. Referitor la valoarea din catalog , cum se poate afla ? Daca e cineva care a adus o motocicleta recent, imi poate spune mai exact TOATE actele mobrei care trebuie s-o insoteasca, pe container ?
×
×
  • Creează nouă...