Sari la conținut

mediatics

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.mediatics.ro
  • Yahoo
    kkton13

Profil

  • Locatie
    Otopeni

Vizitatori Recenți Profil

517 citiri profil

mediatics's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kawasaki pentru acest model parca are 3 dimensiuni de parbriz si mai exista de la alti producatori cate ceva.
  2. Zero. Exista solutii dar eu locuiesc in Otopeni si pana in Bucuresti nu este problema :). Pe autostrada la peste 110 se simte serios vantul.
  3. Si eu zic ca are o pozitie confortabila ca la scutere. Plus, in mers la viteze mici prin trafic nu simt greutatea.
  4. Multumesc! Principala diferenta dintre Z650 si Vulcan cred ca este forma
  5. Salut! Dupa n ani de permis am reusit sa iau si prima motocicleta, un Vulcan S. Ca incepator nu am avut probleme si din octombrie pana la prima zapada am facut 1700km. Desi am plecat de la un scuter si apoi m-am gandit serios la o Honda CB500X, am ales vulcanul. Daca mai sunt posesori poate schimbam o parere aici. Si o poza:
  6. Este ceva mai mare si mai scumpa. Plus ca modelul 500x arata mult mai bine din punctul meu de vedere. Este vorba doar de gust. In rest cred ca varianta de 750 este mai performanta.
  7. Am vazut in gr una fara accesorii. Doar daca nu e deranj mare deoarece nu prea am experienta legata de motociclete. Din pacate la mine importanta este partea practica, alegerea fiind la limita cu un scuter maxi.
  8. Si eu sunt foarte interesat pentru sezonul urmator de un CB500x. De advrider este foarte apreciata si sunt multe care au facut multi km. Silver Arrow​, ai gasit-o pe stoc la ei sau a venit la comanda si daca da cam in cat timp? ​Multumesc!
  9. Asta e tare cu 3 motoare sau mai multe in spate ... apoi se mira de ce incepe unu cu masina sa faca slalom printre ei.
  10. Daca te muti in Otopeni o sa vezi ca lucrurile nu prea stau asa cu mersul pe o roata! Si tot legat de Otopeni ... s-a redeschis circuitul de viteza pe timp de noapte de pe DN1 care incepe de la podul de peste centura!
  11. Am dat o fuga acum pana acolo. Este vorba de un scuter de 125 sau mai mare care a intrat in spatele unu Golf 4 break. Politistul mi-a spus ca nu stie nimic despre accidentat deoarece au ajuns dupa smurd.
  12. Acum a venit un client la birou si mi-a spus ca s-a intamplat un accident intre o masina si o motocicleta pe podul de la Otopeni peste centura. Mai multe detalii nu stiu. Sper sa nu fie nimic grav.
  13. Sper sa nu zic o aberatie, dar acum ceva timp am vazut la tv o stire in care spuneau ca toate companiile de asigurari cotizeaza la un fond special. Acest fond este folosit pentru cei care au avut daune din vina altuia in trafic iar vinovatul nu are asigurare. Nu stiu dc in cazul acesta poti recupera dauna. Am gasit mai multe detalii aici http://www.ziare.com/preturi/rca/cine-plateste-daunele-in-caz-de-accidente-cu-autor-necunoscut-sau-fara-rca-978923
  14. Sunt sanse foarte mari ca javra sa nu pateasca nimic! Am un prieten care a facut accident cu un Matiz pe un camp. Singura victima a fost o creanga dintr-un copac. L-au saltat gaborii si ptr ca nu a vrut sa sufle i-au luxat o mana si l-au dus si la nebuni pentru o zi. Acum are dosar penal pentru refuz si ... norocul lui ... a scapat cu 2 ani fara executare. Cum lucreaza justitia la noi ... Sper ca cei doi sa se recupereze 100% cat mai repede!
×
×
  • Creează nouă...