Sari la conținut

Loopu

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki Sv 650 N

Loopu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dacă tot a venit vorba de parbrize, și eu as dori unul dar ptr SVN. Rămân dator ptr orice pont .
  2. Am testat-o și merge f puțin sacadat. Probabil m-am exprimat greșit mai sus și nu s-a înțeles . As fi interesat de evacuarea ta. M-am uitat la clipul ce l-ai pus și nu-mi dau seama f bine cat de gălăgioasa e. Deocamdată a mea e stock și as vrea ceva mai puternic dar sa nu deranjeze vecinii sau pe mine la drumuri lungi. Poți să-mi dai mai multe detalii?
  3. Și Sv ul meu merge puțin sacadat, putin în ideea ca nu am observat pana acum, doar după ce am testat-o să-ți răspund la întrebare . Vechiul sv '99 mergea foarte sacadat.
  4. Salut! Și eu as fi interesat de un suport top case. După ce îl termini pe al tău dă-mi un mesaj sa vb, poate ma ajuți și pe mine.
  5. Loopu

    SV650S 1999

    Salut yoyo_man stiu ca ti-ai vandut Sv`ul dar am o intrebare in legatura cu ghidonul de naked pe care l-ai montat la fostul tau sv. Ai dat gauri si montat riserele pe jugul de S ? Cablurile de acceleratie/ ambreaj nu au fost prea scurte cand virai maxim ? Cam atat in vine in cap acum ... Te intreb ca am si eu un sv S transformat in N si as vrea sa fac si trecerea de la semighidoane la ghidon de N . Mersi , o zi faina !
  6. Salut, eu mi-am pus pe sv ul meu din 99 un bord digital Trail Tech, și mi-a rămas vechiul bord de S. Dacă ești interesat dă-mi un mesaj privat.
  7. Salut, am avut un mic incident in urma caruia am stricat pedala de frana, suportul ptr pompa sau ce e aia chiar in spatele pedalei de frana, si am indoit galeria . Are cineva piesele astea ? Motorul este un sv 650 `99 . O zi buna!
  8. Trail tech vapor are tot felul de setări gen 1- 4 cilindri, dimensiuni roata ptr viteza etc... M'am jucat umpic cu el doar înainte să-l montez pe moto, după nu am mai avut timp. Oricum în legătură cu turația ori am uitat sa setez pe 4 timpi, ori nu am înfășurat cablul ala pe fisa de la bujie cum trebuie . M'am uitat și eu la koso, îmi plac, mai ales ca mult mai interesant mi se pare acul ptr turometru dar diferența de bani a fost cam mare ptr mine .
  9. Trail tech vapor mi-am pus pe sv ul meu chiar azi . Am făcut în jur de 200 km cu el, și e ok, dar nustiu din ce motiv nu-mi arata temperatura apei deloc iar turometrul e dereglat rău de tot. Probabil am făcut eu ceva greșit ca pe svriders erau mulți mulțumiți de el. Sa ai grija doar ca varianta simpla nu are indicator ptr neutru și semnalizări.
×
×
  • Creează nouă...