Sari la conținut

RedMF

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Motocicleta
    BMW F700GS
  • Numar Moto
    RMF

Vizitatori Recenți Profil

368 citiri profil

RedMF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce alte popasuri/restaurante faine mai stiti dupa Tempo din Veliko Tîrnovo?
  2. Salut! M-ar interesa sa vin cu pasager, mai ales daca nu se alearga. N-am mai fost si poate sunt prea curios numai ca ar trebui sa stiu detalii ca sa stiu cat imi iau liber. Aveti un plan cu opriri preconizate,variante de cazare in thasos? La feribot cum e cu biletele si cam cat ar costa toata distractia?
  3. Baieti, merci, dar v-ati indepartat de la subiect. In cazul meu geanta nu se prinde de suport ci se sprijina de el, iar spatiul dintre toba si suport fiind foarte mic geanta s-ar topi. Eu vreau sa tin geanta cat mai departe de toba si de asta as pune banda izolatoare ca o perdea de sus in jos intre cele doua bare paralele ale suportului, ar fi ca un "panou" termoizolant. Astfel caldura emanata de toba ar ajunge la banda si nu la geanta. Nu am loc pt nici un fel de radiator pt ca ar veni in contact cu geanta tot timpul, nu accidental si va topi geanta.
  4. @ ERU Mda, pai suportul meu e mai aproape de toba; in partea cu scarita pasagerului am 1,5 cm si in capat 3 cm. Ma gandeam sa incerc cu banda termoizolatoare, sau cum s-o numi, de se pune pe evacuare la choppere; o dau in jurul suportului si mai intra si aer sa se raceasca plus ca nu vine in contact cu toba deci ar trebui sa functioneze. Ar mai fi o necunoscuta: lungimea benzilor intre genti (ma gandeam sa iau setul touratech). La tine se pare ca sunt niste benzi, dar nu-mi dau seama daca sunt intre genti sau intre genti si motor.
  5. E cineva care are suport de genti laterale Heavy Duties si le foloseste in combinatie cu genti laterale textile/impermeabile? As vrea sa stiu cum sa protejez geanta de toba (stoc)? Din ce am vazut pe net trebuie sa am in jur de 8-10 cm distanta intre ele iar eu am mult mai putin.
  6. cam ce viteza de croaziera ai avut si cat de incarcat erai? am mers 50 km cu becul aprins pe autostrada, dar am alimentat la prima benzinarie
  7. Multam de raspuns! Se pare ca tre sa-mi instalez bricheta :|
  8. Salut! Ce compresor folositi sau aveti la voi in caz de nevoie? Ma gandeam sa iau de pe louis un Airman, dar scrie la sfarsit ca s-ar putea sa nu fie compatibil cu sistemul CAN bus.
  9. mda, pan la urma am luat un 52 si imi vine bine multam de sfat.
  10. Salutare! Cum zice si titlu, as vrea sa probez o geaca Buse sa ma pot lamuri cu marimea ca dupa dimensiuni sunt chiar la limita maxima a marimii 50 si limita minima a mar 52, iar la lungimea mainilor alta marime. Dau si o bere/suc/cafea/shot ca sa merite deranjul. Multumesc.
  11. Iti recomand Icon Anthem, eu am prima varianta si sunt foarte bucuros de achizitie, mai ales ca am gasit-o la reducere pe verde (aproape la jumatate de pret fata de versiunea 2). A trebuit sa-i iau protectie pt spate dar merita, daca te intereseaza magazinul da-mi PM, ca sa nu fac reclama.
  12. RedMF

    BURSA LOCALA

    Ghete XPD X-Zero H2out MAR. 42 /index.php?/topic/728741-ghete-xpd-x-zero-h2out-mar-42/?p=4118817 Cizme Gaerne G Midland Waterproof mar. 42/index.php?/topic/728740-cizme-gaerne-g-midland-waterproof-mar-42/?p=4118818
  13. incearca aici http://www.mobec-international.com/sidecars/index.html
  14. Salut! A comandat cineva de pe access moto.com? sunt interesat de o casca de pe site si sunt curios cat ajunge transportul pana in romania daca fac o comanda mai mare de 100 E; adica ma costa (cat?) sau e gratuit? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...