Sari la conținut

IonitaDaniel

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IonitaDaniel

  1. dupa aceasta revizie mobra si.a mai revenit. Porneste ok, mixul aer/benzina l.am dat la 1tura completa exact asa cum spune in manual ( inainte era la 2 ture si jumatate deschis ) . sta la relanti perfect si parca trage mai de jos. Intrebare pentru cine se pricepe la 2t. Are vreo influenta asupra mersului rezonatorul de 300cc pe motor de 125cc ?
  2. Astazi am depistat ca Bujia nu era a motocicletei iar dupa ultima cursa am scos.o neagra ! Am curatat carburatorul, i-am pus garnituri noi. Maine imi vine bujia originala, pipa si fisa noi + filtru de aer nou. Dupa ce le montez o voi porni sa vedem cum se prezinta. Ca si reglaj la carburator am un singur surub de MIX care este deschis la 2.5 ( 2 ture jumatate ) in carte spune ca trebuie sa fie intre 1.5 si 2.5. O sa incerc sa.l duc la 1.5 sa vedem sau 2 ture.
  3. Salutare, detin si eu o motocicleta Yamaha YZ125 an 90' cu urmatoarea problema. Tot setul a fost schimbat inclusiv biela , iar ca si rezonator este unul de 300cc. Probleme manifestate : nu se accelereaza uniform si liniar, ii dau gaz se gatuie si dintr.o data isi da drumul si se accelereaza agresiv ( asa face in toate treptele ) uneori mai des alteori mai rar dar niciodata nu se accelereaza uniform. Am intrebat mai multa lume iar parerile sunt impartite ( ba carburator infundat ba rezervor cu mizerie ba rezonator prea mare ). In aceasta seara am dat carburatorul jos pentru al curata si puse garnituri noi, filtru de aer nou original ( nu sport ). Daca sa confruntat cineva cu aceasta problema il rog sa posteze pentru a ma ajuta sa remediez situatia. Multumesc si drumuri bune ! Scuze de off topic dar am uitat sa pun problema nr2 Daca nu pornesc drujba 2-3 zile, gasesc bujia UDA ! Care sa fie problema ? Ca sa o pornesc o scot o usuc, incalzesc apoi o pun la loc si porneste !
  4. carbunii sunt noi si bendixul e nou ! la ora 6 invartea si pornea iar dupa 10 minute pacanea releul ! » Post actualizat in 20 Oct 2014 18:02 asta e problema mea ! aici multi zic ca este din RELEUL DE PORNIRE ! MULTUMESC TUTUROR USERILOR CARE SI-AU DAT CU PAREREA SI NU M-AU CRITICAT ! NIMENI NU S.A NASCUT INVATAT
  5. uite aici :| http://www.piese.com.ro/releu-pornire-12v-30ah-aprilia-kymco-peugeot-suzuki-2t-50cc-piesa-3270.html acesta este releul de pornire la mine nu cel verde. in cel verde imi intra firele de la semnalizari si cel care opreste motocicleta. maine ma uit mult mai bine ca fire si la toate prostiile de acolo si va fac o poza » Post actualizat in 20 Oct 2014 17:36 am desfacut tot . iar magnetii nici nu se clintesc macar. doar ca e putina mizerie acolo inauntru. » Post actualizat in 20 Oct 2014 17:40 maine fac operatiunea si revin ! multam
  6. la mine firut care pleaca din electromotor se duce la releul de semnalizare ! adica acesta http://rycymoto.ro/dezmembrari/img/p/5/3/8/8/5388-thickbox.jpg iar releul de pornire arata asa http://www.piese.com.ro/images/glc-releu-pornire-12v-30ah--aprilia-kymco-peugeot-suzuki-2t-50cc-3270.jpg
  7. te bagi ca musca in **** amice ! te-ai nascut invatat si mergi cu nasul pe sus vad
  8. este mult mai simpla si asta o sa fac. Dar decat sa stau cu baiatul de la service sa gasim problema, ma gandeam ca cineva poate sa confruntat cu o astfel de problema si stie exact de la ce este. » Post actualizat in 20 Oct 2014 16:45 nu am pus firele pe borna. le-am pus direct pe electromotor(papucul de la fir) si ca masa ( motorul in sine )
  9. stii ce nu inteleg eu si ma bate rau de tot. Dc nu a invartit atunci cand i-am dat curent direct prin fire de la masina.
  10. am mai postat odata dar nu am rezolvat nimic, iar acum vin cu lucruri noi despre problema mult mai detaliate CAND AM CUMPARAT MOTO ( APRILIA RS 50 ) AVEA BATERIA TERMINATA AM CUMPARAT BATERIE NOUA CU GEL 12V 4AH SI PORNEA BRICI ACUM 3 LUNI AM SCHIMBAT SETUL CU UNUL DE 90CC IAR DE ATUNCI CAND APASAM PE BUTON ABEA SE CHINUIA SA INVARTA PRIMA DATA AM ZIS CA E DE LA BENDIX SAU CARBUNI ( SCHIMBAT BENDIX + CARBUNI ) SI TOT LA FEL FACE ACUM O LUNA NU A VRUT SA MAI INVARTA DELOC. CAND APAS SE AUDE DOAR UN PACANIT IN RELEUL DE SEMNALIZARE DE UNDE PLEACA, CURENTUL CATRE ELECTROMOTOR AM LASAT-O BALTA DE ATUNCI ( PORNIREA LA BUTON ) ASTAZI CINEVA MI-A ATINS SEMNALIZAREA SPATE SI A SPART-O ! AM PORNIT MOBRA SA VERIFIC DACA MERGE, SI NU MERGEA. IN TIMP CE MOBRA MERGEA AM APASAT PE BUTONUL DE PORNIRE SI AM AUZIT CUM INVARTEA O OPRESC SI APAS PE BUTON ! SURPIRZA A PORNIT MOBRA SI SI-A REVENIT SI SEMNALIZAREA AM AJUNS ACASA, AM OPRIT-O SI AM APASAT IAR. IAR A PORNIT BRICI AM INTRAT IN CASA SA MA SCHIMB SI AM IESIT DIN NOU SA-I ARAT TATEI CA MERGE CAND APAS IAR SE AUDE ACELASI PACANIT AM LUAT 2 FIRE SI AM PUS PE DIRECT DE LA MASINA PE ELECTROMOTOR SI LA FEL DOAR PACANE SI NU INVARTE DELOC. PARCA CEVA IL IMPIEDICA SA INVARTA ! MA DISPERAT ACEASTA PROBLEMA. SPER CA AM FOST DESTUL DE EXPLICIT CA SA-MI PUTETI RASPUNDE.
  11. stai linistit cu deastea filmez la servici. stiu cu ce se mananca filmatu' si montatul video. iar panasonicul sta in sertar de 4 ani de zile si am zis sa profit de el.
  12. asa arata acum ! » Post actualizat in 12 Oct 2014 17:44 rezolvat. multam de sfat
  13. casca a revenit la normal fara sa se cunoasca nimic pe ea. Siliconul se ia usor ! "desteptilor" si ms ianachim , chiar am un cap tip bila de la dslr pe care o sa-l pun inloc de uratenie aia.
  14. nu te gandi ca sunt bagate 3cm in interiorul castii ca nu-s nebun. Au intrat 3mm cat sa tina atat tot .
  15. era primita pe moca si e 40-50 lei una deci nu e mare paguba
  16. Hai salutare tuturor. Azi nu aveam ce sa fac si m-am gandit sa pun camera pe casca. Prima data am pus-o pe rezervorul de benzina dar trepideaza foarte tare si nu se intelege nimic. Asa ca am prins-o de lateralul castii in 3 holsuruburi + silicon si sta teapana. Am pus si un mic buret pe microfonul camerei ( Panasonic - care statea degeaba in sertar ) ca sa atenueze sper curentul . Ce parere aveti ? Rog sa nu se lase comentarii de genul : I-ati gopro sau altceva legat de gopro. fiecare face cu ce are.
  17. Uleiul motul 710 mi.a ajuns 800km prib pompa de ulei. Sunt curios acum cati km fac cu cel Castrol.
  18. de ex la mine cu motul 710 am bujia perfecta. Cu ulei de bazar la 10 lei cum a fost azi aveam bujia neagra si tot uleiul aruncat pe toba ) din criza de bani ca abea a trecut salariul am luat castrol desta rosu sa vedem cum se comporta cu el.
  19. ce parere aveti despre CASTROL 2T ? ( pentru cei care au incercat pe 50/80/125 CC )
  20. multi mi-au zis ca la un moment dat pompa poate ceda. Si merg putin cu frica sa nu se duca si eu sa nu-mi dau seama....
  21. chiar se simte. Trage putin mai greu cu uleiul de floarea soarelui. +1
  22. cu Uleiul MOTUL 710 am facut 800km si totul era perfect in regula ( bujie si toba care era uscata uscata ) ! De dimineata am pus 500ml ulei la 10LEI peste cei 10ml ULEI MOTUL pe care ii mai avea. Cand am ajuns la servici toba era plina de ulei. Abea astept sa ajung acasa mai repede sa scot pompa de ulei care vad ca o ia razna si sa-i fac eu amestecul. Acum mi-am cumparat ulei MOTUL 710 si nu o sa mai repet greseala facuta. Am deschis acest topic sa prezint si altora greseala mea ca ei sa nu o repete.
  23. Am deschis acest topic in scopul prevenirii altor rideri care nu se pricep ( incepatori ca si mine ). De cand am schimbat setul am schimbat complet si uleiul ( MOTUL 710 FULL SYNTETIC ) ! De atunci mobra merge perfect, Bujia arsa corespunzator, in gatul tobei este funingina si nu ulei ! Azi de dimineata am verificat uleiul si mai aveam putin pe fund, ca sa nu stric mobra am completat cu ulei de la tata ( 10 lei din bazar ) cand am ajuns la servici aveam tot uleiul scuipat pe toba... FRATILOR ! CUMPARATI ULEI DE CALITATE chiar daca, costa mai mult. Altfel bagati la bani in mobre din cauza unui ulei !
×
×
  • Creează nouă...