Sari la conținut

Grig_ESD

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda VT600C Shadow '92
  • Numar Moto
    IS 90 DCV

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jinlun JL-125, Kawasaki VN 800, Honda VT600C Shadow '92

Grig_ESD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Grig_ESD

    BURSA LOCALA

    Cumpar tobe originale Honda Shadow 600.
  2. Am avut vn800 si am vrut si eu tobe 2in1. Cel mai simplu ar fi sa iei tobe de la un drifter de 800. Daca vrei sa le faci, trebuie sa iei masuri de pe drifter. Dinamica gazelor de esapament de la vn800 e mai ciudata pt sistemul 2in1 si poti sa ai surprize la functionarea motorului. Eu am ales sa imi fac 2 tobe de inox pt vulcan ca sa nu ma complic. Daca te intereseaza, inca le am. Restul vulcanului nu-l mai am.
  3. Gasesti pe www.aliexpress.com. Eu mi-am comandat si au ajuns in aproximativ o luna. Free shipping.
  4. Pare a fi o problema de amestec. Verifica/schimba filtrul de aer si, daca nu functioneaza, uita-te si sub sea, la filtrul de benzina. Daca nu are filtru de benzina, e posibil sa fie de la gunoaiele din rezervor/apa din benzina. Treaba e mai nasoala in cazul asta si necesita desfacut carburatorul si curatat. Daca ai facut astea pana acum, se poate sa fie si o problema de la aprindere. Bujiile cum arata? Fisele sunt in regula? Eu, spre exemplu, am o fisa de alta natie decat celelalte trei si nu prea da scanteie cum ar trebui. Saw zice bine. Din seria de verificari simple, vezi daca relati-ul e cum trebuie. Daca-i dat ca sa obtii sunetul "potato", nu e bun. Din ce zice manualul, cica pe la 1300rpm ar trebui sa fie bine. Aici e fie problema electrica (un fir de la contact sau butonul de engine cut-off), fie una de alimentare, fie bujii uzate. Am patit si eu la fel, am schimbat bujiile, merge excelent. Ce zici tu aici e troubleshooter-ul clasic de "cum sa pornesti o motocicleta inecata". Vezi filtrul de aer, filtrul de benzina, bujii. Ce zic eu e ca ar fi bine sa faci schimbul de consumabile, daca tot esti proaspar proprietar. Un schimb de ulei+filtru, filtru de aer, filtru de benzina, bujii (eu am cu iridiu), curatat/sincronizat carburatoare (daca e modelul cu doua carburi).
  5. Grig_ESD

    A venit vara...

    1. Intentionez sa fac niste db-killere 2. N-ai sa ma vezi pe strada la ore tarzii 3. Am fost luat deja inainte de o masina. Nu mai vreau sa repet experienta chiar daca asta ma face sa fiu un "deranjant"
  6. Grig_ESD

    A venit vara...

    Da' cine e printesa sensibila acolo? Eu am speriat pana acum femei, copii si barbati duri de cand am taiat din tobe. Macar nu mai sunt "invizibil" in trafic. Loud pipes save lives, remember?
  7. Grig_ESD

    radare undercover

    pe mine m-a oprit radarul ca am intrat cu 74km/h in localitate. I-am zis ca din 2000 nu a mai prins motoreta cu doi oameni pe ea mai mult de 70km/h. A ras si mi-a dat actele. "Asta inseamna sa fii mafiot" B-)
  8. http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20150611033105&SearchText=honda+shadow+600 gasesti aici o varietate foarte larga de produse pt Honda Shadow de 600. http://www.aliexpress.com/item/Vehicle-Battery-Side-Faring-Cover-ABS-Black-For-Honda-Shadow-1988-1998-VT600-VLX-600-STEED400/32347374605.html asta e piesa pe care o cauti. Gasesti si alte culori.
  9. Din ce am citit pe forum la sectiunea de choppere si custom, ecoplating ar oferi cel mai bun raport pret/calitate/timp de executie. Ai putea sa incerci un telefon
  10. N-avea pt ce sa se razbune pe mine. Am fost un domn cu el (cum sunt cu mai toata lumea). A se nota ca baiatul asta a facut liceul de arta...si nu la sectia "Skrillex cu cetera" ci la desen/pictura/grafica
  11. Vopsirea va avea loc dupa ce voi avea in cont 500+ lei pe care sa nu ii am programati...adica pe la toamna.
  12. Poze, dupa cum am promis. » Post actualizat in 06 Apr 2015 18:44
  13. Am vazut si eu o oferta la Praktiker la pistol electric (probabil acelasi ca la LIDL). Cand m-am dus in magazin sa vad despre ce e vorba, am observat ca e recomandat pt vopsea lavabila si nu are reglaje. In plus, duza e cam mare. La asta ma gandesc si eu. Acum sa vad de unde produc repede ceva banuti. Prima estimare a unui vopsitor de la o vopsitorie cu acte si oameni calificati ar fi cam 800-900 lei. Asta e prima oferta pe care am primit-o. Mai am de prospectat piata.
  14. Din tot ce ati scris pana acum vad numai vorbe de incurajare si indemn la mers cu mobra tărcată. De asemenea, vad ca sunt cam multi care si-au luat-o de la vopsitori si ”meseriasi”, ceea ce ma face sa ma gandesc din ce in ce mai mult sa-mi fac singur vopseala. Va iesi ceva aproape bun, dar macar voi sti ca am imbulinat-o cu mana mea. Oricum, mai rau decat acum n-am cum s-o fac nici daca o vopsesc cu pensonul pe intuneric. A se nota că am vrut sa fac rezervorul cu vopsea ”candy”, stilul Harley Seventy Two...ca sa fiu si eu băiețaș...
×
×
  • Creează nouă...