Sari la conținut

destroyerr30

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de destroyerr30

  1. Salut, eu am incercat acea geaca anul trecut la Louis si imi venea perfect marimea 54 la 1.77cm inaltime si undeva pe la 73kg . Mentionez ca si eu sunt mai lat la spate .
  2. destroyerr30

    Yamaha Dragstar

    Salut. Eu am folosit la dragstarul meu de 650 din 1998 ulei Castrol 20-50w Mineral timp de 6 ani. Nu am avut probleme de nici un fel.
  3. Am cumparat de la ei recent o motocicleta Honda Deauville NT700 din 2006 si totul a fost conform descrierii. In legatura cu garantia , e valabila 4000km sau un an cu conditia sa fie schimbat uleiul , filtrul de ulei si filtrul de aer la ei in service la achizitionarea motocicletei. In rest totul a decurs bine.
  4. asa am sa fac. La intalniri moto e mai greu unde nu este asfalt ating cu mai bine de jumatate. Si nu vreau sa umblu la suspensie ca pare complicat
  5. Salutare ! Am un yamaha mt 01 si problema mea este ca nu imi ating talpile pamantul cand stau pe ea! Fostul proprietar nu s-a plans de asa ceva , cu siguranta avea cu 50kg mai mult ca si mine dar nu era mai inalt. E nasol cand trebuie sa ma opresc unde nu este drum asfaltat sau drumul e denivelat! Intrebarea mea este daca se poate regla din suspensie sa las mai jos motorul sau trebuie sa-mi iau un lowering kit? am 75kg si 1.77 inaltime. Cine are un asemenea motor sau are informatii il rog sa ma ajute! Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...