Sari la conținut

Damsteric

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    KTM 690 SMR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Hornet 600

Damsteric's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Vatra Luminoasa, pe langa stadionul National
  2. As fi preferat sa cumpar unul nou. Varianta lui PoliBuc este cea mai solida/de durata, daca ma ajuta el este ok.
  3. Pare foarte buna varianta asta, dar nu ma pricep sa fac asa ceva
  4. M-am gandit sa-l lipesc, dar mi-e ca se rupe iarasi, e foarte subtire plasticul ala
  5. M-am trezit ca s-a rupt bratul acesta minunat, care se pare ca e din plastic si nu reusesc sa-l gasesc pe nicaieri. Gasesc doar rezervorul, dar pe mine ma intereseaza bratul. Are cineva idee? Este vorba despre un KTM Supermoto R Merci! » Post actualizat in 18 Oct 2017 14:49 Nu inteleg de ce imi intoarce poza asta cu fundu-n sus...
  6. Plecare din Bucuresti, intentionez pe la 9:30-10 sa fiu deja pe drum. Da un semn aici care esti interesat.
  7. Eu sunt patit cu treaba asta cu nr de inmatriculare, crede-ma, nu este suficient.
  8. Eu m-as uita si din alta perspectiva. Daca asistam live la evenimentul asta, vedeam un motociclist turbat care incalca legea si mergea periculos, in sensul ca punea in pericol viata altor participanti la trafic sau chiar a unor pietoni si in acelasi timp vedeam ca politia se duce dupa el, dar nu reusesc sa-l prinda si scapa. Ati fi zis ca avem politie de (cuvant urat) ca nu sunt in stare sa-l prinda pe unul care merge pe motocicleta? Problema e ca nu e bine oricum ai da-o. Si daca scapa era aiurea, si asa cum s-a intamplat e aiurea. Nu incerc sa tin partea nimanui, dar sincer nu vad cum s-ar fi putut termina altfel. Nu este la fel ca intr-o urmarire cu masini, acolo iti permiti sa faci anumite manevre ca sa-l opresti pe individ/fugar, manevra clasica cand ii agata fundul masinii si-l roteste, sau se pune in paralel si-l inghionteste intr-un sant ceva, etc. La motocicleta in schimb, daca individul nu vrea sa opreasca de buna voie (varianta cea mai fericita), nu poate decat sa cada din propria prostie sau o eroare de pilotaj, sau sa fie lovit si sa cada. Deci nu prea ai variante cu care sa lucrezi, ca politist ma refer.
  9. L-a sters, ca d-aia intreb daca il mai are cineva...
  10. Linistit in trafic am stat intotdeauna, nu mai avea sens sa mentionez.
  11. Dupa cum am promis acum mai bine de un an, pentru cei care au urmarit si sunt interesati de rezultat, revin cu un raspuns final. Am primit astazi din partea Judecatoriei Bucuresti, ordonanta de CLASARE. Nu s-au intrunit suficiente dovezi/elemente constitutive ale acestei infractiuni, drept urmare nu intra sub fapta penala si se claseaza Cu alte cuvinte, Politia nu a reusit sa-l gaseasca pe faptas si la revedere. Ce am invatat din asta? Ca uneori trebuie sa-ti mai faci dreptatea si cu mana ta, sa nu te bazezi mereu pe institutiile statului si sa nu respecti legea ca la carte. Si, daca vreodata vreau ciordesc ceva sau sa dau cu masina peste cineva pe strada (de fapt orice tip de magarie), sa-mi iau niste numere false, ca politia cu siguranta nu ma va gasi, este chiar atat de simplu. Multumesc inca o data celor care mi-au trimis mesaje de sustinere acum un an, si celor care au aruncat cu (cuvant urat) in mine. Fiecare sa traga ce invatatura vrea din intamplarea mea si sa aiba grija in trafic. Se poate inchide topicul. Multumesc!
  12. Si eu sunt interesat de cineva care are stand dyno si stie sa regleze valorile. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...