Sari la conținut

-HondaCBR-

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj ; Satu-Mare
  • Motocicleta
    Honda CBR F4
  • Numar Moto
    Anonim in Trafic

-HondaCBR-'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. -HondaCBR-

    BURSA LOCALA

    Vand costum moto TEXPORT - Made in Italy, din 2 buc. unite prin fermoar 360'. Protectii hard detasabile - genunchi, umeri, cot + antebrat Marimea 50 - persoana din poza are 1,78m si 77kg. Costumul este ingrijit, curat int.+ext. Este luata putin culoarea la genunchi - de la contact cu cadrul motocicletei (vezi ultima poza). Pret: 600 neg. Pret Nou : 500 neg. - valabil pana in 25 Martie, dupa care se scoate de la vanzare (plec din tara).
  2. -HondaCBR-

    BURSA LOCALA

    Vand costum moto TEXPORT - Made in Italy, din 2 buc. unite prin fermoar 360'. Protectii hard detasabile - genunchi, umeri, cot + antebrat Marimea 50 - persoana din poza are 1,78m si 77kg. Costumul este ingrijit, curat int.+ext. Este luata putin culoarea la genunchi - de la contact cu cadrul motocicletei (vezi ultima poza). Pret: 600 neg.
  3. -HondaCBR-

    BURSA LOCALA

    Vand geaca moto Dainese -Yes, este in stare foarte buna, curata. Marimea 50 (dar merge lejer si pentru 52) - recomand pentru 175-185 si 75-85 kg (pers. din poza are 178 si 77-78 kg) Vine bine pe corp, fiind reglabil in multe locuri. Elemente reflectorizante. Mesada este detasabila, merge si vara si pentru vreme rece. Are protectii hard: umeri, cot + antebrat. Pret : 260 neg.
  4. -HondaCBR-

    BURSA LOCALA

    Caut garaj in zona sens giratoriu MARASTI. Poate sa fie si la comun, fiind vorba de un F4. PS. am postat si in topicul cu garaje, dar poate observa cineva mai repede aici. Multumesc. Astept PM cu info. daca stiti pe cineva sau luati in gazda mobra mea
  5. -HondaCBR-

    Anunturi GARAJE !

    Caut garaj in zona sens giratoriu MARASTI.
  6. -HondaCBR-

    BURSA LOCALA

    - pantaloni textil CYCLE SPIRIT water&windproof, au fost folositi la 3 iesiri, sunt ca noi : marimea 50, reglabil in talie (lateral cu scai + curea); fermoar interior (captuseala detasabila) + exterior (in spate, prindere de geaca); protectii genunchi (duritate medii). Au captuseala inclusa !!! Pret: 200 Ron - neg. - captuseala noua (alta, pe care o am in plus) , tot de la pantaloni de acest tip doar ca marimea 48. Pret: 50 Ron - fix. Dimensiunile sunt date in poze. Recomand pantalonii pentru : 180-185 si 75-82 kg
  7. Mare grija cu partea electrica, un prieten a patit-o recent. Dupa un jet la spalatorie avea probleme cu incarcarea. Datorita apei s-a facut un contact unde nu trebuia, iar releul de incarcare a cedat !
×
×
  • Creează nouă...