Sari la conținut

iomamen2000

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iomamen2000

  1. Mulțumesc pentru îndrumare. Am conectat așa furtunele și acum am următoarea problema. Nu face vacuum. Robinetul vacuumatic funcționează pt. Că am tras aer pe furtun și curge benzina. Aveți idee ce sa fac mai departe ? Multumesc » Post actualizat in 25 Mar 2018 16:20 Cred că am găsit problema. Tubul citit dintre carburator și cilindru (manifoldul) are crăpături .
  2. Salut. Am primit recent un scuter vespa et125 din 2000 nefuncțional. Stă de câțiva ani nefolosit. Am înlocuit bateria și am încercat să pornesc . Până acum am văzut d învârte, are scanteie. Prima problema par sa fie furtunele scoase. Nu știu unde să le conectez. Am un furtun ce vine din filtrul de aer și altul ce duce la robinetul pt benzina. Îmi spune vreun coleg cum rezolv problema . Multumesc
  3. M a refer că acul la termometru ajunge și în zona roșie când mergeam cu viteza mica. Când pornește ventilatorul rămâne acul la jumatate. Antigelul e schimbat. Mai ramene sa vad daca prin radiator circulă ok lichidul. Aer nu cred că are în instalație.
  4. Hornet din 2002 600. Motorul se încălzește peste măsură în oras când merg prin aglomerație. Și când merg subtitrat sau normal la fel patesc. Am încercat și la fel face și fără termocupla. Ventilatorul porneste când trece de 90 grade.
  5. Buna seara. Adresez o întrebare posesorilor. Supraîncălzirea motorului e posibil sa fie din cauza valvelor prost reglate ? Eventual tot de la valve dereglate să vibreze puțin motorul ?
  6. Salutare tuturor, vreau sa imi cumpar o motocicleta pentru plimbari in oras, dar sa pot merge de cateva ori si pe un circuit. Am mersun an pe motocicleta, mare parte din km au fost facuti in oras si pe drumuri infundate. (motoreta era pt asa ceva) Nu am trecut de 160km/h pana acum si nici nu am mers pe motoare de viteza, dar sunt curios cum se conduce o motocicleta ceva mai rapida. Pana acum m am oprit la Honda hornet pc34 si FZ6. Ce imi recomandati dintre cele doua modele? Trebuie sa spun ca pe hornet am facut scoala si cat de cat mai tin minte cum este de pozitia si greutatea ei.
  7. salut, cu mine ai vorbit. Am pus un pret mic pentru ca plecam din tara. De asta am scos si anuntul.
  8. Salutare, dezmembrez Freewind 2001, 40k km . Toate piesele disponibile si neavariate. Contact PM
  9. Ne asemanam cu strainii doar prin tabla aia pusa pe stalp, restul dumnezeu cu mila. Asta in timp ce la 2 km distanta la fratii din Buzescu se intampla asta
  10. Si apoi cati motociclisti sa fie si in Alexandria? Nu cred ca e vreo sala de lectura in zona aia. Daca vor liniste, sa interzica in tot orasul.
  11. Ce a condus la prostia asta de interdictie?
  12. Intr o zona tabla este de fapt sita. Nu cred ca ramane ceva dupa o sablare.
  13. In cazul de fata nu se restaureaza vreun Bentley. E doar o copae din tabla fara valoare istorica sau de alt fel. Asta e treaba romaneasca, munca in zadar fara vreun rezultat de calitate. Daca nu ai forma originala + rezistenta poti sa il culci pe azorel in ea.
  14. Primesti 0.30 bani pe kg la remat pe 'barca'. Am participat in Sua la restaurari si pot spune ca pierzi vremea cu rugina aia.
  15. Unde sa se piarda frate? Este o boschetara cu tupeu sau inconstienta. Acum o luna era sa o patesc asemanator in zona aia, iar cand m-am dus dupa proasta mi-a zis ca-s nebun.
  16. Sper sa li se intoarca soferilor vinovati necazuri de genul asta.
  17. Salutare, am doar poza. Detalii nu am.
  18. Un tip din brazilia a taiat cadrul in zona rezervorului si a pus o teava centrala sub rezervor. Iar codita trebuie facuta de la 0. Ma bag la treaba asta doar daca am planul bine facut si cred ca stapanesc situatia.
  19. Ma bate gandul sa iau un cb 500 din care sa iasa cafe racer. Ma inteseaza o motoreta usoara pt oras. http://motomaniacs.com.br/2015/10/28/honda-cb500-cafe-racer/ Am inteles de pe net ca nu e un model tocmai usor de transformat, dar macar este ieftin. Modificarea propriu zica a sasiului o pot face singur in conditii ok. Am vazut ca exista motorete cu centru de greutate jos cu spite.
  20. Salutare, incerc sa gasesc jante cu spite pt cb500 din 1997,dar fara succesc. Ma poate ajuta careva cu ceva sfaturi, ce jante ce potrivesc sau la ce trebuie sa fiu atent. Multumesc
  21. Am facut 5000km de cand am pus intrebarea (din aprilie) si pot spune ca prin Bucuresti se incalzeste destul de mult. Cand sunt blocat in coloane mai opresc motorul. Cand se incalzeste excesiv incepe becul N sa palpaie sau se stinge complet si parca nu mai trage la fel. In rest motoreta isi face treaba modest. Buna pt coclauri si drumuri proaste.
  22. Treaba cu domesticirea soferilor sau motociclistilor (unii) cred ca este o cauza pierduta. La animale nu cred ca merge cu amenzi sau cu actiuni preventive. Asa ca scapa cine poate sau are noroc.
  23. Sper sa monteze separatoare si pe Magheru....
×
×
  • Creează nouă...