Sari la conținut

IoM

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de IoM

  1. Da nu mai bine mutati Fun-ul langa Hai sa radem, inglish inglish, da tot ai nostri posteaza (mostly 9gag stuff)?
  2. in Alexandria parca era interzis accesul moto. nimic de zgomot acu vreo 2 ani, cand am ajuns acolo, trebuind sa ajung pe Alexandriei, in Buc (cu plecare din Buc.)
  3. nu ma asteptam sa se opreasca in mijlocul drumului. n-am vrut sa "demonstrez" nimic. oricum o durea in cot...
  4. Spunea cineva ca nu suntem i nvizibili. Tanti asta zice altceva... vlc-record-2020-10-15-20h36m43s-vlc-record-2020-10-15-20h24m33s-FILE0558.MP4-.mp4-.mp4
  5. Ahhh, n-am vrut sa zic nimic, citesc de pe tel si am apasat aiurea...
  6. Asta frustrare dezvoltam, da profi, ca dupa ureche ma analizeaza destul pticii de pe creier, de imi vine sa ii dau cu capu de pereti. Si cateodata ii dau... Pereti,uso,podele. Slava nu bahrbosului ca rar, ca altfel am lua-o razna si piticii, si io...
  7. Nu, scurt se foloseste sa trezesti adormitu/adormita (secunda aia nu chiar o secunda, oricum iti dai seama daca ala doarme) lung, sa ii transmiti cele mai alese sentimente... Devenim offtopic... Sa me intoarcem, azi am facut pana pe fata, am rupt un prezon de la prinderea ax fata si m-am tarat cu 80 pe A2(batea vantu cam tare si aveam si cutiile), cativa m-au depasit inconfortabil de aproape...
  8. Sa spun ca a 2-a masina fiind la semafor, nu am trecut din cauza soferitei din fata? una dintre cele mai...faze patite... Poatw is nebun, da repet, esti la volan, ochii in trafic(semafoare, etc). E drept ca ar trebui sa existe si o preaverizare de verde, asta apropos de secunda ceea...
  9. Nu dau flashuri, ca mi-am luat destule in perioada Daciota... Da nu suport sa arzi gazu in traficu din Bucuresti, la ore de varf. Esti la volan, te concentrezi pe al dacului volan.
  10. Daca esti cu ruju in mana normal ca nu apreciezi, ca tragi o diagonala...
  11. Asta cred ca se aplica doar de la o varsta incolo... Io nu conduc zilnic, da nu vad schimbari, oi fi caz special sau n-am trecut inca pragu. Io la semafor ma uit la semafor. Si da, is ala care trage un beep daca nu ai plecat si e verde de peste 1 secunda.
  12. Cand iti dai seama ca (,) conducatoru auto e femeie, fara sa vezi, asta zice ceva despre dansele... matematic asa o fi. da am vazut rujat/pudrat/vorbit cu telefonu in bot fara numar, ba chiar una care se uita la ceva film pe tableta(ii drept ca stand in coloana, pe Polona). Asta nu inseamna ca toate soferitele E o apa si un pamant. Da majoritatea sunt... Probabil cu mintea in alta parte.
  13. Prastie cu carlig de rufe, sau la pasager... Ca tot se vorbea mai devreme de femei la volan, confirm, contactele (3, unu lejer, 2 cu zbor) le-am avut cu masini conduse de femei... 2 din ele (masini) SUV-uri.(punct) Ca mi-am adus aminte, primul aproape contact (a schimbat banda cum trece vaca strada): "Nu te-am vazut, care-i problema?!". Evident, tot soferita. De CT.
  14. @misionaru io folosesc vlc sa scot fragmente, are functie de record. Sper ca am inteles bine(is un pic, doar un pic, confuz, sarbatoresc venirea Toamnei(si la propriu dar mai ales la figurat).
  15. Azi dimineata, pe Dorobanti (in Buc.)... Poate au acoperit-o mai bine, poate nu. Deci atentie...
  16. IoM

    Caut manual Honda Hornet

    Pai, arta de amoru artei . Nu era doar integratu, erau si relee in planuitu montaj. Poate vreau sa mearga fara contact pus sau poate vreau sa blinkene cu tz hertzi . Multumesc pt schema, da' martzoaga me e Transalp(2003). Poate trebuia sa subliniez cumva ca ma refer strict la cazu meu. Si asa cum a zis, mi se pare cel mai simplu (si suficient) sa lucrez cu semnalele spate, iar, in cazul meu.
  17. IoM

    Caut manual Honda Hornet

    Nu toate dupa 2001. La Transalp, din ce stiu, au din 2005 (bine, stiu, motoretele de dupa 2001). Mi-ar fi folosit atunci cand am stat pe marginea drumului, am stat cu semnal dreapta. Am in plan sa pun macar pe spate (ajung mai usor la fire :-) ) ori cu ceva montaj cu 555, ori cu diode (exista ceva schema pe net) ori pur si simplu cu un releu, ca poate ii inghite bobina in paralel, + releu pe semnal spate dreapta, masa prin butonul de avarie, comand spate stanga .
  18. Nu merit. Google. Io mi-am adus ceva aminte si sa zicem ca am stiut sa caut/ filtrez.
  19. IoM

    Accident Harsova

    Sa nu punem fomeii vorbe-n gura. Am citat-o. Oricum, de unde viteza, "amarat" ('Onda'i'Onda , fata-i prastie da' am adus-o acasa calare) de Transalp + regimul meu de localitate de <60. Asta din urma m-a scapat, cred, de mai rau. I-am dat-o in usa fata, prag si usa spate. In spate cred ca a fost bostanu propriu'. Ma repet, parca a intentionat contactu'. Fizic sunt bine (desi vad ca apar oarece dureri minore pe ici pe colo). Financiar om vedea, tre' sa ma adun un pic intai. Chestie amuzanta( nu chiar), e progresiva treaba: prima care nu m-a vazut (nu te-am vazut, care-i problema) nu m-a atins ( am evitat), a doua mi-a dat un impuls din stanga si m-a varsat, a treia a fost asta. Urmatoarea sper sa nu ma faca sa beau RedBull, daca vrea sa se urce pe trotineta sa-si lase dreaq tabla acasa..
  20. IoM

    Accident Harsova

    Nicio suparare. Normal. Nici io nu am vrut sa-mi fac reclama, doar sa nu se sperie altii si sa se inteleaga ca nu e asa grav daca scriu. "Luat cu salvarea" induce ganduri destul de negre. Pt. partea educativa nu prea am ce sa scriu, am vazut ca asteapta, alte vehicule nu mai erau, deci logic era ca ma asteapta pe mine. Parca m-a vanat, reactie de genu scos nasu din tel, vazut ca din stanga nu vine nimic, da-i. Ce a zis:"nu l-am vazut".
×
×
  • Creează nouă...