Sari la conținut

CYP23

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de CYP23

  1. Salut!te felicit pt achizitie si sa o stapinesti sanatos!eu am yamaha xj 750 seca din 1984 originala cu pachet crom sa zic asa,inmatriculata pe mine,desi anul trecut nu am mers cu ea dar anul acesta intentionez sa o folosesc,este o motocicleta clasica adevarata!parere personala doar,eu as lasa-o originala pe a ta,cosmetizata si atit,repet este doar parerea mea,doar comenzile schimbate,desi este foarte la moda customizarea in zilele noastre,merita doar daca ai buget mare sa te apuci de asa ceva,in fine...succes in proiect si sa revii cu poze!stima!
  2. FELICITARI !!!mii de multumiri din punctul meu de vedere pt. aceasta poveste ca o impartasesti cu noi,mie mi se pare ceva extraordinara,fascinanta aceasta descoperire,am vazut si filmuletul cu pornirea,mie imi place si chiar impartasesc cu tine entuziasmul!!!iti urez succes in continuare cu proiectul si mai asteptam poze si filmulete!!!numai bine si stima! » Post actualizat in 02 Jan 2017 14:53 MII DE MULTUMIRI COLEGULUI Deceneu Serenis pt ca a facut posibila vizionarea filmuletului prin acea ,, manevra de hi-tech",pt ca eu nu am facebook si asa am putut savura aceste momente de incantare a auzului si vizualului sa zic asa !!!STIMA!!!
  3. Salut colegu!pe la jumate.ro este un anunt in categoria motociclete cu titlul JAWA TS,acolo omu vinde aprindere electronica pt ij jupiter 5 cu manual cu tot,uite nr de tel din anunt :0751387079 sau 0741572129!omu e din Suceava,nu stiu tu de unde esti!iti admir entuziasmul si il sustin pt ca si mie imi plac fiarele astea vechi,mersi ca ne imparti si noua aceasta descoperire incredibila(din punctul meu de vedere),astept cu nerabdare continuarea povestii cu poze bineinteles!succes in continuare si spor la mesterit!ca si din curiozitate numai dar cit ai dat pe bijuteria aia?poti sa trimiti si pm!stima!sper ca iti va fi de folos ajutorul meu pt ca situ cum e cind ceri putin ajutor si il gasesti cu binevointa unor colegi! » Post actualizat in 25 Dec 2016 07:21 uite acuma am gasit pe olx.ro am cautat pur si simplu JAWA si am gasit in tg. mures un anunt in care vinde aprinderi electronice pt mai multe tipuri de moto,titlu e aprindere electronica jawa,ij jupiter...nr de tel din anunt:0722887364_OLARU GELU!SUCCES SI CU ASTA!sper ca nu te-am deranjat inutil!stima!
  4. vind motor de minimobra,150 lei negociabil,detalii la tel.0766251664,anuntul e si pe olx.ro si la jumate.ro,anunturi cu poze(aici nu stiu sa pun poze)stima!
  5. am un motor de minimobra la 150 lei neg,anuntul e pe olx.ro si la jumate.ro,multumesc!
  6. am un motor de minimobra,150 lei negociabil,pt cei interesati anuntul cu poze e pe olx.ro, si la jumate.ro,ma puteti contacta la tel.multumesc!stima!
  7. Salutare tuturor!cumpar motor (bloc motor) de BMW F 650 functional,de pe un FUNDURO sau ST ,anii 1993-1999,la pret real si decent,astept oferte sau sugestii si la nr. de tel. :0766251664 Ciprian
  8. de releu...mereu probleme....si la mine s-a dus ...asa ca am ales varianta mai ieftina...un releu universal pt moto (80 lei de la magazin de piese auto nu moto....) e adevarat ca are doar 5 fire si nu 6 cit are ala ,,original" dar se poate ,,folosi" si asa ...pus sus si merge...adica functioneaza....succes!!!
  9. ajutor!!!!ulei in airbox...motorul (bmw f 650 din 95)functioneaza bine...dar picura...aproape curge cind functineaza si cind il opresc...ajutor va rog!!am inteles ca e ceva semering undeva in motor....0766251664 un tel va rog...
  10. bravo!!!!!macar ne reprezinti si pe noi cei fara spirit de aventura!!!
×
×
  • Creează nouă...