Sari la conținut

Petre Jianu

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Petre Jianu

  1. http://www.b1.ro/stiri/eveniment/accident-in-capitala-un-motociclist-in-stare-critica-dupa-ce-a-a-fost-lovit-de-un-autoturism-153369.html
  2. Eu folosesc http://www.fc-moto.de/Alpinestars-Fastlane-Shoe . Sunt comode si pentru mers, nu doar pentru moto, au si o varianta waterproof, dar nu ofera cine stie ce protectie, sunt mai soft.
  3. Cred ca toată lumea știe ca un camion nu virează ca un turism, sau nu.
  4. Am incercat sa o pornesc cu putin gaz asa cum a spus Stefan si a pornit bine, fara sa umblu la bujii sau la baterie. Am gasit si surubelul de reglaj al socului, dar a pornit fara sa umblu la el. Va multumesc pentru ajutor, asa mai invat si eu cate ceva .
  5. Am folosit ulei Motul 10w40 si da, am incercat sa o pornesc afara, asta s a intamplat sambata, nu erau mai mult de 10 grade. La rece porneste pe la 1200 de ture, dar nu stiu sa schimb relantiul ( e prima mobra, nu prea ma pricep ). Cu gaz la pornire nu am incercat. E aiurea ca nici nu pot sa umblu personal acum la ea, trebuie sa astept pana in week end. E o idee sa pun si bateria pe redresor, poate e de aici, cu toate ca parea sa invarta motorul. Da, le schimb, vb ta, elimin o cauza. La filtru de aer nu am umblat inca.
  6. Salut! De curand sunt posesorul unei SV 650 N din 2004 si in weekend am zis sa ii schimb uleiul si filtrul. Am pus bateria pe moto ( nu am tinut o peste iarna pe motor), am pornit-o sa se incalzeasca uleiul, a luat o din a doua. Am schimbat filtrul, uleiul si cand am incercat sa o pornesc nu a mai vrut sa porneasca, bateria noua, invarte motorul. Am incercat de cateva ori fara succes. Am zis ca s a innecat si am pornit o impinsa si a mers fara probleme, am mers cam 60 de km. A doua zi, la fel nu a vrut sa porneasca. Sa fie de la bujii? Nu am apucat sa ma uit la ele.
  7. Salut, am comandat eu de la ei o geaca din piele. Am primit ce am comandat, bazandu-ma pe tabelul cu marimi de pe site, am comandat marimea care se potrivea si imi vine bine. Am comandat inainte de sarbatori si a ajuns produsul cam in trei saptamani. Chiar am sunat la ei sa vad de ce intarzie si au fost foarte ok. La mine a venit cu Gebruder.
  8. Salut, sunt pe punctul de a cumpara o motocicleta ( Suzuki SV 650 N, 2004 ), iar cel care o vinde mi-a spus ca, indicatorul de viteza nu indica bine viteza si asta s-a intamplat de cand pe spate ia pus o anvelopa mai lata ( cand el crede ca merge cu 100/h, ii indica undeva la 50). In loc de 170 a pus 180. Eu nu cred ca asta se intampla din cauza anvelopei. Ce credeti ca ar putea fi?
×
×
  • Creează nouă...