Sari la conținut

baDani

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de baDani

  1. Ok, as mai avea nevoie de un sfat, permisul moto inca nu il am obtinut - este in proces de obtinere- preconizez martie/aprilie, dar motocicleta as luao acum avand in vedere preturile de iarna ( sau gresesc ? ), stie cineva in Cluj unde as putea sa o tin intr-un garaj pe perioada iernii ? + posibil transport pana in cluj poate chiar venit cu ea incoace.
  2. Sincer la ala ma uitam . De curiozitate, cat costa un vopsit de carene ? Si dece sunt asa putine aprilia pe piata ? adica la pretul lor si dupa cum arata, chiar ma asteptam sa fie mult mai multe. Nu te lasa cand tie lumea mai draga nu ? Deoarece lumea tot lauda GS-ul peste aprilia si nu prea pricep dece inafara faptului ca e BMW.
  3. Salut lume, As avea si eu o intrebare, drept motor de inceput ar merge un aprilia Trail ? Si pentru o persoana de 1.86 ? Va intreb pentru ca nu am sezut nici o data pe un aprilia si nici nu stiu cum se comporta motocicletele + pare jos scaunul. Ma gandeam ca ar fi mai bine sa intreb ditrect la sursa.
  4. Am și eu o întrebare dacă mă poate ajuta cineva ... De când sa închis auto-rally , nu găsesc o școală de șoferi cu cât. A2 în Cluj , știți voi vre una care are motocicletă cat A2 pentru examen ?
  5. "dar fara sa te bage la sapa de lemn." ) mersi de pont . Cam asta incerc . numai cred ca ar fi mult mai repede daca as avea ocazia sa ma pun pe cateva .
  6. betterevil : eu te cred , dar nu prea sun xt-uri pe piata pana in 2500 euro . De KLE-uri , sincer nu stiu ce sa spun dar am inceput sa ma uit dupa Aprilia Pegaso si tare cred ca pana incepe sezonul am sa merg pe aceasta decizie , numai daca nu cumva apare un XT de nicaieri pe piata in bugetul meu . Vreo parere sau informatie in plus despre aprilia pegaso este bine venita . Citisem multe despre Xt-uri acum despre aprilia sincer nu stiu foarte multe . Prin comparatie am observat ca suspensia e mai mica si ca e mai scunda cu vreo 40mm . Dar ca rezistenta sau cum se comporta nu prea stiu multe .
  7. Sincer nu ma atrag modelele mai vechi , daca as putea as lua unul din 2004 incoace , numai din pacate nu sunt asa multe pe piata si din cele care sunt ... fie nu se incadreaza in buget fie imi depaseste bugetul datorita transportului . Intre timp mai stau si mai caut , vad poate pun ochii pe altceva sau poate se iveste vreo oferta la vreun XT . Sigur am sa merg cu mecanic. Nu-mi permit sa arunc bani aiurea . XT600 estetic nu ma prea atrage . Si sincer nu pare prea comfortabil pentru un drum mai lung de 100km . Desi da , presupun ca ar fi mai ok in oras fiind mai usoara/manevrabila . Cred ca am sa trag o fuga pe la 2-3 depozite de motoare ma mai vad ce au astia ca tare am impresia ca o oferta la un XT660 no sa apare de curand .
  8. Am zis ca imi incerc si eu norocul pe aici , Vinde cineva un XT 660 de prin 2004 incoace la un pret bun ? Am cam studiat piata dar sper ca poate mai gasesc ceva sau recomandari .
  9. Dece ar fi racirea pe aer un + ? nu e cam nasol mai ales daca stai pe loc in trafic ? FMX-ul suna interesant . Totusi tot parca tanjesc dupa un xt , dar sunt atat de departe.... eu cluj ele buc, constanta ... Poate gasesc sa vad cum se simte un Fmx ... Iar cand vine vorba de monocilindru , iarasi pareri impartite , concluzia fiind , cat timp mai iei o pauza ar trebui sa fie ok . Ar fi fain sa pot sa ma pun si eu pe cat mai multe motoare sa vad cum e dar din pacate nu prea am prieteni cu motor so... (inafara de moto de la scoala , un cbr600,cb500 si un XT )
  10. Eu sincer pusesem ochii pe xt dar din ceam găsit e exact in limita bugetului dar e in constanta iar eu in cluj si căutăm sa vad ce opțiuni as mai avea , poate mai aproape . FMX pare destul de interesant , insa nu stiu nimic de el . Pegaso mi se pare ca are șaua joasa nu ca ar fi mic motorul, având același motor ca in xt .
  11. Salutare , as avea si eu o întrebare , urmează sa obtin permisul A2 (in funcție de vreme ) si as dori sa stiu , cam ce motociclete ar intra in categoria asta ? Eu as vrea sa ma deplasez cam peste tot cu el dar in procentaj ar fi 70-80% oraș in rest teren accidentat . Cum nu ma aștept la mura'n gura , din ce am găsit pana in prezent sunt: +xt660 care sunt pentru oraș si puțin off dar din păcate cam trece de bugetul de 2300-2500e dar asta îmi place . +Kle 500 care sincer nu ma prea atrag ... +Aprilia pegaso 2007 (singurul model ce intra la A2 ) care arata bine dar pare cam jos (eu am 1.86m) si are păreri împărțite . +BMW 650 cs , parca . Întrebarea este cam ce motoare ar fi pana in 2300-2500e bune pentru drumuri mai lungi dar si putin teren nu hard enduro pana in 35kw/48cp ?
×
×
  • Creează nouă...