Sari la conținut

Alexandru Cosmin

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alexandru Cosmin

  1. Tatal meu a avut Planeta 4. Era albastru si avea atas (logic). Asta asa...ca fapt divers. Sa o stapanesti sanatos!
  2. Am inteles. Sa fie intr-un ceas bun. PS: Dupa ce cumpara motocicleta sa ne spui ce si cum (mai ales daca o cumpara de la sermoto. Am vazut ca majoritatea se plang de ei)!
  3. Sau asa.... » Post actualizat in 04 Mar 2015 18:47 Modelul 2005 este 50-50! Km Digital & Vitezometru Analog.Tot e ceva! Pentru o furca telescopica inversata, un an mai bun etc.. merita sa faci un compromis! Zic eu..
  4. "Incearca" si varinata asta.. daca tot pui pe cineva din cluj sa verifice mobra! http://motomus.ro/motociclete/motociclete-second-hand/h3051#!prettyPhoto Ca fapt divers.. n-as alege varianta alba! Este: revopsita, km "suspecti" (nu zic caa.. ce ti-am propus eu este % La% BRICI, dar... parca este ceva mai aproape de adevar).. Asta-i doar parerea mea (poate motocicleta este SUPER_BUNA). Bafta!.
  5. Da.. ai dreptate! Nu stiu de ce.. dar am citit 23.01.2015 in loc de 23.02...
  6. Se poate achizitiona cartea online? Am tot cauta si n-am gasit nimic, inca...
  7. Mad Max - Fury Road! Ce culoare o sa-i dai (sper sa fie negru sau "green army")? Oricum... o sa rupi gura targului cu ea. Spor la treaba!
  8. Da, nu-i rau! Arata bine! Oricum.. prea putin conteaza parerea noastra. Tu sa fii multumit! Asta-i lucrul cel mai important...
×
×
  • Creează nouă...