Sari la conținut

Florin Pop

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Florin Pop

  1. Mie imi intra termocupla dar nu raceste suficient si.mi moare motorul. Sa fie problema cu pompa de apa?
  2. Aveti probleme cu supraincalzirea motorului cand circulati in zone aglomerate si la temperaturi de peste 35 grade in aer? Carburatie yamaha r6
  3. Ma ajuta careva? Am aceeasi problema...
  4. maine o motoreala prin zona baii mari?
  5. Detin un R6 din 2002,azi in timp ce ma plimbam prin oras fiind in treapta intai fara niciun motiv mi-a murit motorul in timp ce eram in mers la o viteza de aproximativ 10-15 km/h. Am incercat sa trag cat mai pe dreapta si am vrut sa pornesc motorul dar fara nicio sansa,parca se ineca.Vazand ca nu reusesc sa-l pornesc desi temperatura motorului era undeva la 90 de grade am zis hai sa incerc cu socul si uite ca asa a pornit mobra si de atunci nu a mai facut figuri.Care ar fi cauza dece a murit motorul? sa fie de la benzina,ceva mizerie stiu eu?
  6. la ce te referi darcocbr ca e clar ?
  7. poate are relevanta,dar inainte de a constata aceasta problema am dat cu un spray de curatare a lantului si apoi cu un spray de ungere,sa fii avut ceva legatura sa sse fii dus mizeria la pistonase? E posibbil cu aceasta problema sa se blocheze roata spate la viteze mari?
  8. Aveti idee care ar fi problema la o yamaha r6 an 2002, dece se incalzeste excesiv de tare discul spate desi eu nu franez deloc frana.
  9. iti transmite politistul ca ai termen de 15 zile sa depui contestatie,nu ai ce face.
×
×
  • Creează nouă...