Sari la conținut

FlorinHD

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Hunedoara
  • Motocicleta
    Honda Hornet
  • Numar Moto
    HD-66-MLF

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

FlorinHD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare. Se apropie data cand incepe The Isle of Man TT. http://www.iomtt.com/TT-Info/Qualifying-and-Race-Schedule.aspx Sunt amatori pe aici carora le-a trecut prin cap sa mearga pana acolo?
  2. Salut. Stiu ca a fost in februarie MCN-ul la care din pacate nu am ajuns dar am auzit ieri la radio ceva referitor la el. Va mai urma vreun showroom pe undeva, candva? Mersi fain.
  3. Salutare. As avea si eu o intrebare referitor la permisul de a conduce in USA. Daca as ajunge intr-o excursie pe acolo si as dori sa inchiriez o motocicleta, as putea sa o conduc inca din prima zi? Nu cunosc care sunt drepturile de a conduce in SUA in comparatie cu Europa... Multumesc.
  4. Si eu tot in inginerie lucrez si la fel, tot in automotive...dar pana acum nu am auzit in jurul meu pe nimeni care sa mentioneze participarea la astfel de evenimente. Intr-adevar, printre romanii din jurul meu nu am gasit nici un iubitor al sportului pe 2 roti.
  5. Interesant show-ul dar pacat ca abia acum am aflat de el.... Referitor la Motorcycle Live, cu siguranta voi merge si mai ales ca e destul de aproape de mine. Thanks for info Ice-Queen... Daca mai sunteti in cunostiinta de cauza si de alte astfel de evenimente nu va sfiiti sa adaugati un post, poate sunt printre noi si altii care sunt nou veniti pe aceste meleaguri si inca nu stiu ce fel de evenimente se organizeaza pe aici. Stima.
  6. Salut. Sunt pe langa Leamington Spa. Deocamdata nu stiu sigur modelul, oscilez intre R6 si 600RR. Da, ma refer la conditii de plata deoarece ma uit pe site-ul lor si sunt ceva diferente de rata pe acele tabele si nu imi dau seama de ce. O sa postez la sfarsit exact amanuntele. Sunt self employed si deocamdata nu stiu cat si ce pot lua pe "firma". Imi trecuse prin cap o idee absurda ca as putea lua pe compania mea si sa fiu scutit de TVA? Probabil fabulez prin ceea ce zic dar inca nu stiu cum merge treaba cu Ltd-urile pe aici. Uite exemplele: CBR600RR (12YM) (PCP) OTR Price £8,900.00 Deposit £1,439.41 Amount of credit £7,460.59 36 monthly payments (duration 37 months) £140.00 Guaranteed Future Value £3,150.87 Guaranteed Future Value inc Option Fee £3,215.87 Total amount payable £9,695.28 Representative APR 4.9% APR Credit acceptance fee £125.00 Option to purchase fee £65.00 Excess Mileage Charge £0.05 Interest rate per annum fixed 3.63% CBR600RR (12YM) (VPL) OTR Price £8,900.00 Deposit £1,866.98 Amount of credit £7,033.02 36 monthly payments (duration 36 months) £210.00 Total amount payable £9,426.98 Representative APR 4.9% APR Credit acceptance fee £150.00 Interest rate per annum fixed 3.35%
  7. Salutare, Nu sunt de mult timp ajuns in Anglia dar ma bate gandul sa imi iau in rate un motor nou fabricat 2014 si as vrea sa stiu daca este printre voi careva cu experienta privind modalitatea de plata in rate. You do not have to pay the Final Payment if you return the bike at the end of the agreement and you have paid all other amounts due, the bike is in good condition and has been serviced in accordance with the Honda service book and the maximum annual mileage of 6,000 has not been exceeded. Stiti la ce se refera asta? Mersi.
  8. FlorinHD

    CRF

    Salut Dane. Mi-ar prinde bine si mie cateva informatii...spune-mi si mie
  9. +1 pentru furca usd Totusi pentru mine pe primul loc este partea tehnica. Daca plec 2-3 zile prin tara sa nu imi fie frica de faptul ca ma va lasa pe nu stiu unde... Crede-ma ca ai in ce sa bagi banii. Verifica uleiul, cauciucurile, kitul de lant, sincronizeaza carburatoarele...desi cei de la motomus inteleg ca fac aceste verificari. Cumpara-ti echipament si baga banii in benzina. Modificarile le faci la iarna cand nu ai ce face altceva cu ea. Iti doresc sa te bucuri maxim de ea. Hornet-ul este o motocicleta minunata.
  10. Ce parere aveti despre uleiul de motor 10w40 de la motorex in comparatie cu motul? Multumesc.
  11. Imi puteti spune va rog care e diferenta intre KTM 450 sxf si unul exc? Multumesc !
  12. Aşa de dese sunt problemele cu încărcarea la Horneturi? Şi eu am ceva probleme bateria...am masurat-o şi arata vreo 12.5 iar după ce am pornit motorul a urcat până la 13.2 apoi coborând ccontinuu până la 12.7 Crede-ţi că tot releul este de vină? Ps. Când accelerez în gol îmi scade intensitatea farului...
  13. Salutarile mele. Am plecat la drum de cateva zile iar maine ajung în Braşov, vreau să stau 2 nopti şi aş dori să va întreb pe unde m-as putea caza. Multumesc anticipat.
  14. Mersi mult de sfat. Initial verificasem lantul daca este ok, l-am curatat si uns, la fel si pinionul de atac dar sunetul a continuat sa se auda. Apoi am verificat daca este aliniata roata si intr-adevar necesita aliniere. M-am ghidat dupa liniile de pe bascula si am aliniat-o corespunzator, am mai slabit si lantul si intr-adevar sunetul s-a diminuat dar uneori inca mai apare... Mersi si pt sfaturile legate de schimbul de ulei la furca. Voi incerca sa vad ce reusesc desi un topic cu anumite tutoriale video pe acest forum ar fi fost minunate. Salut Bica. Intr-adevar, lantul era putin intins, l-am slabit si cum ziceam am indreptat si roata dar totusi putin inca se mai aude, si zgomotul este undeva in interior... Salut BQGDDAN. Da, intr-adevar, lantul se freaca de cadru sau chiar de "caprele" de metal care le-am pus pentru a sustine motorul dar nu la acel sunet ma refer. Se aud niste pocnituri ca si cum ar veni dinăuntrul motorului. Cu o mana sustineam motorul iar cu cealalta invarteam de roata dar mersi de sfat Salut suzu. Asa ma gandeam si eu ca daca ar fi fost vorba de un rulment pana acum ar fi fost facut praf, mai ales ca am facut un drum de Transfagarasan de aprox 300-350 km... In legatura cu mecanicul este usor sa il duci si il iei gata facut, sau cel putin asa crezi. Dar nu prea gasesti pe cineva care sa iti si arate ce se face, cum se face pentru a avea si tu habar pe viitor. Va multumesc tuturor pentru suport.
×
×
  • Creează nouă...