Sari la conținut

Brapp SV

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Brapp SV

  1. O problema similara am avut si eu la SV-ul meu pe injectie. Pe scurt, pe uscat functiona normal, dar daca il spalam chiar si cu furtunul fara presiune imi facea figuri. Murea la relantiu, scutura rau la turatii joase, scotea fum negru, consuma mult si persista cateva zile bune pana ce se usca. Problema era la senzorul TPS, cumva intra apa in el si in zona cel mai des utilizata a pozitiei acceleratiei, senzorul indica parametrii total gresiti, astfel nu facea corect amestecul. Dupa cum am inteles, la tine trece dupa cateva incercari, dar daca nu mai sti ce sa verifici nu ar strica sa masori TPS-ul. Si nu uita sa il masori prima data pe uscat si doar dupa pe ud, astfel vei stii daca intradevar acela este defect.
  2. Stiu de aproape o intamplare de genul. SMURD-ul habar nu avea cum sa scoata o casca cu legaturi doublu D si cu bureti "emergency pull", ceeace e revoltator atat timp cat scrie mare si cu rosu pe bureti. S-au chinuit sa-i desfaca legaturile fara sa traga afara prima data buretii si asa au scos-o si de pe cap, tot cu buretii la locul lor. Din fericire nu s-a agravat nimic cu chinuiala aceea, dar s-ar fi putut incheia mult mai urat atat timp cat prietenul meu era inconstient din cauza unei lovituri cu capul de un cap de pod din beton. Ulterior s-a aflat ca avea una dintre vertebrele de la gat fisurate, asa ca ar fi fost de folos sa tie cei de la urgente si de echipamentele aceste cu dotari mai noi. Asa ca si eu cred ca ar fi o idee foarte buna crearea unui video in limba romana si trimis si la cei de la SMURD.
  3. Am vizitat site-ul si dupa cum am citit pare sa fie ok. Vroiam doar sa vad daca cineva a trecut in zilele acestea pe acolo sa-mi zica din experienta cum este.
  4. Salutare, A trecut cineva la sarbi la granita de la Portile de Fier 1 in vremurile acestea tulburi? Daca da, cum a fost experienta? M-as duce sambata (11.07.2020) de la Cluj pana la Drobeta-Turnu Severin unde m-as caza. Duminica (12.07.2020) dimineata as trece granita la Portile de Fier 1, m-as duce pe drumul nr 34 pana la fortareata Golubac si inapoi tot pe acelas traseu cu revenire in tara la granita de la baraj. Vi se pare realizabil traseul in perioada asta?
  5. Si eu sunt pro MOTORINA. Lantul are mai bine de 25.000 km si l-am intins de maxim 4-5 ori. Ridic motorul pe stander, pun o tava veche pe jos sa curca in ea motorina murdara si asez o bucata de PFL (ce se foloseste la spatele mobilei) intre roata si lant sa nu murdaresc cauciucul si janta. Torn un pic de motorina intr-un pahar de plastic si frec lantul cu o periuta de dinti. Am incercat si cu peria aceea cu 3 fete de la chinezi dar s-a dezintegrad dupa prima folosire, probabil nu i-a placut prea mult motorina... Dupa ce s-a inmuiat bine tot lantul sterg in mare cu o carpa si suflu jos excesul de motorina cu compresorul (inainte sa am compresor il stergeam mai bine cu o carpa si suflam un jet puternic de solutie de curatat lantul ca sa spele motorina). La final ung lantul cu spray de la Motorex si il las cat mai mult timp sa se usuce sprayul. Am incercat mai multe marci de spray, inclusiv cel mai scump de la Motul, insa nici unul dintre ele nu sta pe lant atat de bine ca si cel de la Motorex. Daca vreti sa scapati de mentenanta asta repetitiva si murdara luati-va un Scottoiler de la Louis, se gasesc de la 80 de euro. Din cand in cand umpleti rezervorul cu ulei si stergeti janta.. pare mult 80 de euro dar daca folositi nu stiu ce sprayuri scumpe intr-un final tot ajungeti sa cheltuiti acei bani. E mai bine si pentru lant pentru ca producatorii recomanda unsul cu ulei si nu cu sprayuri acesetea de care se lipeste o gramada de praf si nisip.
  6. +4 Si zi cat a durat/costat vacanta asta. La sfarsit de iulie am vrea si noi sa plecam pe undeva dar inca nu ne-am ales un traseu.
  7. Salutare! Eu am dat cu WD-40 pe plasticul in jurul butucului de la top case si s-a innegrit considerabil. E o solutie de scurt timp, tine doar cateva luni, dar e la indemana.
  8. Adventure Spec Magadan Pannier ( ) Nu le detin, doar ca il urmaresc pe tip (Lyndon Poskitt) de un timp pe Youtube si e multumit de ele. Are un proiect interesant (Races to Places), a plecat la drum pe un KTM 690 Rally mai bine de un an si participa la tot felul de raliuri pe diverse continente, inclusiv Dakar. E sponsorizat, asta e adevarat, dar le foloseste de peste 100.000 km cazand pe ele de nenumarate ori si par sa reziste foarte bine. Ti-am vazut postarea de mai devreme cu calatoria prin Rusia, Mongolia si prin Stan-uri, pot sa zic ca imi e o ciuda de mor ). Iti urez drum bun si sa te distrezi in fiecare minut!
  9. KTM Duke 125 lovit de o conserva condusa de o doamna. Povestea tipica.. soferita a virat peste linia continua neacordand prioritate motociclistului care circula regulamentar. Nu am vazut intamplarea, baiatul era deja in salvare si nu am putut discuta cu el, dupa spusele vinovatului avea piciorul stang rupt.
  10. FC MOTO In Cluj sunt magazine care aduc la comanda la pret de pe site, acum nu stiu daca ai asa magazin aproape de tine, poate te ajuta colegii cu asta.
  11. Ai grija cu gentile de textil, parerea mea.. poate te trezesti fara bagaje la o iesire lunga... Intradevar, un top case strica aspectul unei motociclete sport, chiar foarte mult, dar zic eu ca merita. Daca nu o folosesti o iei jos de pe motor si ramane doar placa, care nu sare asa de mult in evidenta. De montat o pui inapoi in 2 secunde si stai mai linistit ca nu-ti fura asa de usor din ea. Eu mi-am pus pe un SV carenat, nu e cine stie ce upgrade la capitolul de design.. dar as face investitia inca o data la cat de practica e
  12. Si eu trebuie sa ma duc la RAR peste cateva zile, pentru transcriere, mobra e deja inmatriculata in RO. Am o toba Mivv GP cu silencer pe motocicleta. Oare sa ma chinui sa pun originalul sau nu o sa am probleme cu el? Scuze pentru off-topic
  13. Brapp SV

    TM-97-RED

    A raspuns cu un sms pana la urma. Mi-a zis ca trebuie mai intai sa il contacteze pe prietenul lui si maine o sa ma sune. Sper sa fie ok toata treaba, pe langa faptul ca as pierde destul de multi bani, mi-a intrat si in sange mobra noua si nu as vrea sa ma despart de ea
  14. Brapp SV

    TM-97-RED

    Anul trecut am luat si eu o mobra, situatia e asemanatoare cu cea a colegului. Asa ne-am inteles ca doar la primavara sa scoata fiscalul pentru ca nu mai aveam bani de transcriere.. mai bine il puneam sa il scoata atunci, oricum o sa platesc amenda la primarie.. De o zi tot incerc sa dau de el dar nu raspunde la telefon, ii stiu doar numarul lui, celui care este titular in acte nu ii stiu. La momentul cumpararii au fost prezenti amandoi, am verificat actele, totul este in ordine si sunt la mine, in afara de acela de la fisc. Nu am fost la notar, am semnat cu 2 martori un formular de vanzare-cumparere printat de mine. Sunt din Aiud ambii baieti, daca locuieste unul dintre colegi acolo poate ma ajuta sa dau de ei. In cel mai rau caz, daca nu pot nicicum face rost de fiscal, ce optiuni as avea?
  15. Brapp SV

    lipseste cuiva ?

    Am vazot-o si eu, ma tot miram ca ori de cate ori trec pe acolo inca nu l-a dus proprietarul. Am observat ca are oglinzile inchise dar eram in miscare si nu am vazut daca e accidentata sau nu... Nu ai incercat sa aflii ceva informatii de la domnu de la paza?
  16. Salut! Cand am cautat microfon nu am gasit de la Drift in tara, si daca comandam de afara nu imi ajungea la timp pentru intrunirea de 1 martie. Asa ca mi-am cumparat o lavaliera de pe internet (http://www.monacor.ro/product/show/2702/ECM-3005), nu mai tin minde de la ce firma. Tot cu transport si cu inca 2 bureti din aceea de protectie m-a costat cam 95 lei. Nu de mult am vazut ca se gaseste microfon Drift la eMag, tot in jur de 90 lei, cand nu o sa ma lipsesc de banii aceia o sa imi iau unul pentru ca nu sunt multumit 100% cu acesta. Nu este asa de clar sunetul. Pur si simplu l-am pus in buzunarul de la geaca. Acela este rezervat doar pentru microfon, nu pun alte chestii in el ( de ex. chei) sa nu se auda. In oras este suficienta protectia asta. Afara nu chiar, la viteze mai mari se aude vantul un pic. » Post actualizat in 05 Jun 2015 16:11 Nu chiar ) de cateva saptamani lucreaza la niste strazi foarte importante in oras. Dimineata si dupa-masa e infernal traficul. Insa pentru noi, motociclistii, nu-i asa de grava situatia
  17. Da intradevar, si eu am aceeasi parere. Pe filmarea de noapte mai apar si cativa pixeli albastri. Am vazut o comparatie intre aceste doua modele, HD si S, asa mi se pare ca au rezolvat aceasta problema, si am stiut asta cand am cumparat camera insa nu am vrut sa investesc asa de multi bani. A costat aproape dublu modelul mai nou in perioada aceea. » Post actualizat in 05 Jun 2015 07:33 Vad ca esti din Cluj, si ma gandesc ca sti unde am surprins acea faza. Am vazut ca barbatul care incerca sa deschida portiera era imbracat decent, ca masina are numar de Harghita si avand in vedere zona, care este foarte circulata, mai ales la ora aceea, am constatat ca este foarte putin probabil sa fie un om pus pe rele. Probabil ca si-a inchis cheile in masina si nu poate sa mearga dupa rezerve, ele fiind in alt judet.
  18. Da camera este Drift HD Ghost, cu microfon extern in buzunarul de la geaca pentru a evita zgomotele provocate de vant.
  19. Va salut pe toti! Am avut nevoie de ceva timp de meditare asupra comentarilor postate de voi. Pana acum am luat intamplarile in trafic de genul acesta prea personal, ma enervam prea repede, si tineam prea mult la dreptatea mea in privinta acordarii de prioritate. In privinta tramvaiului, m-am asigurat inainte sa intru in depasirea lui ca nu vine altul din contrasens si ca pietonii nu au cum sa foloseasca trecerea pentru ca tranvaiul era deja pe ea, nu zic ca a fost legal, dar de asigurat m-am asigurat. De culoarea rosie a semaforului nu stiu ce sa zic, m-am uitat din nou la film dar nu gasesc unde as fi trecut pe rosu. Probabil colegul sa referit la prima faza, dar acolo am avut sageata intermitenta care imi permitea virajul la dreapta. Am avut de invatat din aceasta experienta, trebuie sa fiu mai calm, mult mai calm si sa conduc mai preventiv. Nu incerc sa promovez nici un fel de act de teribilism sau sa dau lectii, vreau doar sa postez niste filmulete care se pot vizualiza cu placere in timpul liber. Folosesc o camera Drift HD Ghost cu microfon lavaliera extern amplasat in buzunarul de la geaca impotriva zgomotul vantului.
  20. Ce inseamna sa fii motociclist in Cluj-Napoca, gasiti filmuletul mai jos.
  21. Pe 1 martie, ca de obicei, am organizat la Cluj-Napoca primul mars moto in Romania din acest an, campania ajungand deja la a III-a editie. Scopul celor aproape 150 de motociclisti prezenti a fost de a atentiona soferii de prezenta si vulnerabilitatea noastra in trafic. La finalul intalnirii organizarorii impartind martisoare doamnelor si domnisoarelor. Gasiti filmuletul aici:
  22. Pe 1 martie va avea loc intrunirea din Cluj-Napoca, sau daca vremea nu va tine cu noi se amana pe data de 8 martie. Gasiti mai multe detalii aici: /index.php?%2Ftopic%2F722461-campania-aten%C8%9Bie-la-motocicli%C8%99ti-edi%C8%9Bia-a-iii-a%2F
×
×
  • Creează nouă...