Jump to content

Löw Silvestru

Membru
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Löw Silvestru

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

101 profile views
 1. Multumesc, dupa spitare se observa ca butucul este cam pe la centru (chiar daca spitele inca nu sunt intinse bine) dar nu mai eram sigur pentru ca nu am fost atent cand le-am dat jos pe cele vechi i-ar persoana la care am dus rotile ma pus pe ganduri cand mi-a spus ca la unele motociclete butucul nu este pe centru fata de janta , asta fiind una din cauze pentru care nu a vrut sa imi centreze rotile.
 2. Buna, o intrebare in legatura cu centrarea rotilor la mobra, am uitat sa masor daca rotile de mobra sunt centrate exact pe mijloc ( inainte sa dau jos spitele vechi) ma refer ca si butucul sa fie pe centru cu janta, pentru ca am pus spitele noi pe janta si am vrut sa le duc sa mi-le centreze dar persoana in cauza ma intrebat daca trebuie sa fie pe centru butucul fata de janta sau trebuie sa fie un pic in afara fata de janta pe o anumita parte pentru ca la anumite motorete este asa, mentionez ca nu sunt in tara si persoana respectiva se ocupa de centrarea rotilor de la motoretele jawa si de m
 3. Buna , imi poate scrie cineva grosimea boltului de la piston ( boltul cu care este prins pistonul de bratul ambielajului ) , multumesc .
 4. As m-ai avea o intrebare , la intrerupatorul schimbare faze lumini fata ce grosime trebuie sa aiba firele ? pot sa punt de exemplu de 1sau 1,5 grosime nu se ard ?nu stiu ce amperaj trece prin fire sa nu pun prea subtiri .
 5. M-ar interesa m-ai degraba seria sau numarul scris pe simering sa stiu ce sa cumpar
 6. Mai šunt si alte simeringuri ? » Post actualizat in 10 Apr 2015 08:52 Sunt
 7. Salut , stie cineva ce rulmenti si simeringuri este nevoie la motorul de mobra ? sa stiu ce sa achizitionez inainte sa desfac motorul sa le am pregatite toate noi .
 8. Buna Am achizitionat o mobra in stare mai rea si doresc sa o reconditionez printre altele am si cablul de la acceleratie rupt si nu stiu cat e de lung ca sa imi fac altul mai degraba ma gandeam daca nu se potrivešte cablul de la vreo Jawa , stie cineva cat trebuie sa fie de lung cablul ?multumesc
×
×
 • Create New...