Sari la conținut

Valy72

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucureşti
  • Carnet moto din
    1990
  • Motocicleta
    Mz rt,es,ts,etz

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Valy72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut.Am spus că vă urmă -resc. Aş vrea să vă dau un răspuns concret dar nu pot pentru că în acea perioada sunt multe variabile.Am un MZ 250 ETZ.,ca şi echipament putem face o listă? Ce ar trebui să avem la noi (scuze pentru mine e noutate).Plecarea din București de unde e?
  2. Salut!Am rugămintea să pună cineva pe forum o poză clara cu seria de cadru de la un Hoinar. E pe tăbliță sau e pansonată pe cadru? Vă mulțumesc anticipat.
  3. Salut.Sunt Valy72 ,în ce zonă stai în București?  Dă-mi te rog un nr.de telefon.Al meu este 0721140548.Mulțumesc.

  4. Am să fiu cu ochii pe voi.Ps.E valabil şi pentru moto solo?
  5. Vă salut cu respect pe toți!Da,trebuie să se ştie din timp locația.Dar e bine şi aşa,un număr de 31 de motociclete participante e destul pentru a spune că ediția asta a fost o reușită.
  6. Sharky_boy ,mulțumesc pentru informațiile date.Nu am putut viziona filmuețul ,e cumva şters? Aş vrea totuși să ştiu dacă se poate un preț pentru acest tip de aprindere. Pentru dl. Petcu:Am vizionat site-ul wwww.vape.cz ,sunt informații interesante dar prețul e ff mare ,din pură întâmplare am intrat pe olx polonia şi am văzut chitul penru es,rt,ts în jur de 400RON dar nu am văzut posibilitatea trimiterii în țară de asemenea mai e un sait şi anume allegro.pl dar nici ei nu trimit în țară.(au prețuri bune şi multe produse ).Vă mulțumesc .
  7. Bună seara Dl.Petcu,aş dori dacă se poate să-mi explicați din punct de vedere practic funcționarea aprinderi Vape. Am văzut platouri cu 4,6,8,12 bobine la unele ies afară 4,5,6 fire pentru legături.Partea electronică în ce constă?De fapt parțile componente ale aprinderi care sunt?Se folosește acumulatorul în continuare? Se poate cumpăra separat părțile componente?sau trebuie cumpărat tot chitul. Se poate manufactura?VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT.
  8. Valy72

    MZ

    LA MULȚI ANI PASIONAȚILOR DE MZ.
  9. Bestial.Aprinderea a rămas pe dinam sau ați folosit cealaltă variantă cu magnetou? (pe site-ul piese-mz prețul este de aproximativ 1100 RON)
  10. Salut toți membrii de pe acest forum şi vă  doresc CRĂCIUN FERICIT! 

  11. Da,domnul Petcu ne surprinde de fiecare dată .Eu sunt nou pe acest forum dar postările membrilor sunt citite de mai mult timp. Eu personal îi doresc domnului Petcu multă sănătate,putere de muncă şi un CRĂCIUN FERICIT!
×
×
  • Creează nouă...