Sari la conținut

Emanuel Si Atat

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca

Emanuel Si Atat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna ziua , va rog sa cititi pana la sfarsit . Din mai multe motive parinti mei au fost nevoiti sa plece in strainatate si eu stau singur de cateva luni . Bani pe care ii primesc de la ei deabia imi ajung de intretineri . Pana acum am lucrat ( poate suna ciudat , dar macar castigam un ban ) la o firma de facut baloti sau cum se numesc din cartoane ... Si acum au angajat pe cine cu carte de munca ( am 16 ani ) .. Deci daca aveti nevoie de ajutor la renovat sau orice alt fel de munca macar pentru cateva zile , nu am nevoie de multi bani .. ma multumesc si cu 15-20 de lei pe o zi de munca. va rog sa ma contactati . 0755525342 . puteti suna sau trimite mesaj oricand . Va multumesc ! » Post actualizat in 06 Sep 2015 06:27 Buna ziua , va rog sa cititi pana la sfarsit . Din mai multe motive parinti mei au fost nevoiti sa plece in strainatate si eu stau singur de cateva luni . Bani pe care ii primesc de la ei deabia imi ajung de intretineri . Pana acum am lucrat ( poate suna ciudat , dar macar castigam un ban ) la o firma de facut baloti sau cum se numesc din cartoane ... Si acum au angajat pe cine cu carte de munca ( am 16 ani ) .. Deci daca aveti nevoie de ajutor la renovat sau orice alt fel de munca macar pentru cateva zile , nu am nevoie de multi bani .. ma multumesc si cu 15-20 de lei pe o zi de munca. va rog sa ma contactati . 0755525342 . puteti suna sau trimite mesaj oricand . Va multumesc !
  2. Cine are ceva motor de 125 cm si poate sa vina cu el in oras undeva .. Inca sunt in cautarea unui motor si as vrea sa incerc cateva si nu prea stiu unde sa incerc .
  3. Eu sincer doresc motocicleta pentru a invata cate ceva (( ma refer la mecanica de banza , chestii usoare )) + sa invat sa ma "dau" cum trebuie si pe langa asta vreau sa fac ceva km pe ea pentru ca am citit in majoritatea timpului numa' de bine de ea . P.S. : nu pot sa zic performanta pentru ca nu vreau sa fac moto gp cu ea ) vreau doar ceva cu care sa nu ma loveasca camioanele pe autostrada in spate si sa ma pot duce prin oras. » Post actualizat in 10 Feb 2015 17:36
  4. Iti multumesc pentru raspunsul rapid am vazuto si aceasta dar din pacate nu am gasit una .. Este chiar ok din punct de vedere al aspectului dar nu am testat nici o data una. Edited later : ai putea sa imi spui ceva despre honda pe care am "gasito"?
  5. Salut prieteni , citesc forumul de vreo 2 luni bune ... am vazut chestii interesante si chestii care nu is au locul aici dar in fine acum sa ma prezint sunt Emanuel , sunt din cluj , am 16 si o sa fiu fericitul posesor al permisului Cat. A1 ... Am pus ochii pe o Honda NSR125 de ceva vreme am gasit una din 97' din punctul meu de vede nu arata rau ,, inca nu am fost sa o vad pentru ca vreau sa stiu ceva mai multe pareri despre "bruta" asta mica pentru ca in majoritatea postarilor facute de incepatori se vorbeste de aprilia rs , yamaha r , honda cbr , cagiva mito , derbi etc. Si as dori sa stiu parerea veteranilor sau a celor care au avut un asemea motor (( sau care l-au testat )) (( ati prins voi ideea)) Deci as dori raspunsuri daca se poate in legatura cu acesta motor respectiv *Honda NSR125* si puteti lasa si alternative dar nu cele deja cunoscute tuturor . Va multumesc . O seara placuta . P.S.: imi pare rau pentru acest roman si pentru greselile de scriere ..
×
×
  • Creează nouă...