Sari la conținut

09YNG

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Yamaha YZF-R1
  • Numar Moto
    09YNG

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha YZF-R1

09YNG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Man, nici chiar asa ... sincer sa fiu, la scoala nu te invata multe, si schimbat la viteza nu iti zice, poate copilu vrea doar sa fie sigur ca se face la fel. Ca sa iti raspundem corect, e exact ca si la masina. Il lasi frumos, si pleci frumos, il lasi brusc .. eh ... ori te tii bine, ori iti sudezi cadru sa te tina .. ori inveti in timp foarte util ca frana fata e ceea ce te opreste si nu spatele
  2. 09YNG

    BURSA LOCALA

    Vand Costum moto sport, "Spyke". 2 piese - protectii - Geaca marimea 56 se potriveste unei persoane cu dimensiuni intre 1.80 - 1.87 si 75-85 kg Si o pereche de booti Dainese ( cred ca touring/sport ), marimea 43. Poze atasate Se pot vedea la Cluj Tel 0757565176 800 Ron, negociabil.
  3. 09YNG

    New wheels in town! :D

    bun venit si asfalt uscat/curat!
  4. 09YNG

    New wheels in town! :D

    asa grav e doctore? se mai poate face ceva? ))
  5. 09YNG

    New wheels in town! :D

    poze mai tarziu, avem video
  6. 09YNG

    New wheels in town! :D

    Cerere la admini sa ne faca noroc ca am venit eu, altfel? e bine, e ca in Romania )
  7. 09YNG

    New wheels in town! :D

    e corect ce spui, de ce nu ia un moderator un topic, ca acesta, si ii puna pin, denumirea Bun venit, noi veniti! si aici sa posteze toti? pentru ca topicul de poze , ce motoare avem, nu e tot una Nu e corect si ce zic eu?
  8. on my mind is a bird, was, i was faster then her :)

  9. 09YNG

    New wheels in town! :D

    thanks bro! mersi! si eu ma bucur ai ce ai cu mine una e un topic cu poze, ce motoare avem, alta e un topic de bun venit, unde va salut frumos pe fiecare. apa e apa, painea e paine, tocmai, de ce sa fim ca oile? cand putem sa fim oameni?
  10. 09YNG

    New wheels in town! :D

    daca tot iti plac : MONOLOG = olog de un picior BIOLOG = olog de ambele picioare SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog) MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor AŢÂŢAT = fără sâni AMÂNAT = fără mâini ÎNCHINARE = transport către China ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului! ÎNFOCARE = transformare în focă GHINIOANE = varianta moldovenească pentru ardelenescul "Bine, Ioane" ÎMPRĂŞTIERE = rezultatul procesului prin care beţivii se fac praştie BIZAR = zar dublu MĂCEL = mac mic MICROSCOP= scop mărunt ÎNVIORAT = Prevăzut cu vioară LEŞINA = pe unde merge "le tren" MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri RATEU = pateu din carne de raţă
  11. 09YNG

    New wheels in town! :D

    daca exista un topic in care pot posta noi venitii, si sa salute, era ideal. asa ca am decis sa va salut aici
  12. 09YNG

    New wheels in town! :D

    27, nu o ard pe un cauciuc si rar voi sta prin oras, nu fac parte din "gastile" ce o ard pe centru si genu asta. e ceva ce mi-am dorit, si ca model si ca performante si e pentru drumuri de iesit in oras / tara what? e prea "penticostal"
  13. 09YNG

    New wheels in town! :D

    poze nu i-am facut inca, era noapte urmeaza
×
×
  • Creează nouă...