Sari la conținut

Ionut Pantea

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

435 citiri profil

Ionut Pantea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare prieteni, multumesc de sfaturi si iertati-mi raspunsul tardiv. Problema a fost rezolvata, am vorbit cu un mecanic care imi spunea ca ii posibil sa aiba benzina in ulei. Am inteles ca treaba asta se intampla din cauza folosirii incorecte a robinetului de benzina, am inteles ca GSXF are o setare care lasa benzina direct in carburatoare(sau cel putin asa im inteles) care daca se foloseste timp ce stationeaza permite scurgerea benzinei in ulei. Ei, auzind chestia asta am zis ca nu strica sa schimb si uleiul iar spre surprinderea mea am scos undeva la vreo 4.5 L (sau chiar mai mult) de ulei combinat cu benzina iar producatorul recomanda 3.2 L. N-am inteles exact cum s-o intamplat toata treaba asta dar stiu ca sa poate preveni. Cand motocicleta sta pe perioade indelungate e recomandat sa nu folositi pozitia robinetului de benzina pe care scrie PRI. Cu stima John
  2. Salutare prieteni, vin la voi cu o problema. Am un Suzuki GSX 750 F care se opreste din mers dupa ce fac vreo 2 km si nu mai porneste (ca si cum nu ar fi fost buna incarcarea). A 2-a zi porneste ca si cu nu ar fi avut nimic iar dupa vre cativa km se opreste din nou. Ati mai avut careva aceeasi problema? Daca da, cum ati rezolvat-o?
  3. Merci. Ceva am auzit despre treaba asta dar pana acuma n-o papat ulei. Fiind o problema cunoscuta este vreun remediu la chestia asta?
  4. Salutare prieteni. Sunt proaspat propietar al unei Yamaha TDM 850 97' si in curand va avea nevoie de un schimb de ulei. Puteti care va sa-mi spuneti ce fel de ulei as putea sau ce e recomandat sa folosesc? Numai bine si drum uscat!
  5. Ce parere aveti de Suzuki XF650 Freewind? Daca au racirea pe aer/ulei e dezavantaj? sau nu are are asa mare importanta.
  6. Ionut Pantea

    Honda Steed

    Ok, asa ar fi cel mai bine. Problema era ca nu cunosc pe nimeni cu shadow si nici steed. Eu am intrebat in speranta ca ca ma ajuta cineva de aprox. aceeasi inaltime care o facut ture lungi cu o parere.
  7. Ionut Pantea

    Honda Steed

    Salutare prieteni. Am si eu doua intrebari pentru voi. Mi-a intrat in vizor o honda steed care mi-a placut foarte tare dar n-am avut ocazia sa ma urc niciodata pe asa ceva. Eu am 1,87 inaltime si intrebarile mele sunt: Ii ok penru inaltimea mea? Mi-ar provoca dureri de spate la drum lung? Multunesc
  8. Salutare. Urmeaza sa imi iau si eu moto si dupa multe cercetari mi-a intrat in vizor un ntv. Eu inca n-am apucat sa vad una pe viu si nu stiu cat de comod o sa stau pe ea (eu avand 1.87). Intrebarea mea este urmatoarea. Dintre cei care aveti aproximativ aceeasi inaltime cat de ok e pozitia la drum lung? Si cum e in comparatie (ma refer tot la ciclistica) cu un transalp sau f650.
  9. O intrebare. Am gasit un BMW F650 cu 48k km din 99 la 1350 EUR foarte foarte bine ingrijit. Is multi km pentru banii astia? » Post actualizat in 23 Mar 2015 15:27 sau daca merita luata la 48k km
  10. Din pacate nu mi-o dat argumente prea concrete (ex. pretenul unui prieten si inca un prieten o avut si o fost foarte nemultumiti si ia-ti bmw ca-s mai bune). Sunt motociclisti si ei si am decis sa nu le ignor parerea. » Post actualizat in 08 Mar 2015 08:01 Am gasit o Aprilia foarte ingrijita in zona care stau cu 31k km la bord. Trebuie doar incercata.
  11. Salutare. Stimati propietari de Aprilia! Sunt pe cale de a face o achizitie si decizia mea se invarte in jurul unei Aprilia Pegaso si BMW F650. Balanta se inclina usor spre Aprilia fiindca e mai ieftina si ma aspectuoasa. Stiu doar ca pana in 2000 amandoua s-au fabricat in Italia la aceeasi fabrica si ca au motorul si multe piese in comun. Ei, problema cea mare este ca am prieteni ce mi-au spus sa ma feresc de ele ca de dracu si altii care spuneau ca este o motocicleta buna. M-ar ajuta foarte mult daca as avea putin feedback, sa stiu ce plus-uri si ce minus-uri are. Numa bine si drum uscat!
  12. Salutare, De ceva timp planuiesc sa imi cumpar o motocicleta si evident am dat de o dilema. Aprilia Pegaso vs. BMW F650. Ca orice om inainte sa fac vreo decizie am ales sa ma informez putin despre ele. Am aflat ca amandoua sunt produse pana in anul 2000 in Italia de catre Aprilia, amandoua au motor Rotax (doar ca Aprilia are o supapa in plus), consumul este aprox. la fel, ca marime sunt aprox. la fel, amandoua au multa plasticaraie pe ele si am inteles ca multe dintre piese ar fi la fel. Bun, pana acuma am spune ca sunt la fel si nu ar conta pe care o iei doar ca Aprilia (pe langa faptul ca sunt mai frumoase) sunt mai ieftine decat BMW si am auzit tot felul de pareri si despre una si despre alta. Momentan la mine balanta se inclina spre Aprilia din cauza pretului si ca-i mai frumoasa dar in acelasi timp am prieteni ce mi-o zis sa ma feresc ca de dracu de ele. As aprecia mult de tot putin feedback in legatura cu subiectul asta. Numai bine si drum uscat!
×
×
  • Creează nouă...