Sari la conținut

ValiBeschiu

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    vali.beschiu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha XJ 600 Diversion

ValiBeschiu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nici xj-ul meu nu e grozav la frane tot un singur disc, asta ar fi principalul motiv pentru care l-as schimba la un moment dat. In primavara asta m-am tot uitat si eu la ce fel de cauciucuri sa imi pun, am ales pana la urma Pirelli Sport Demon, fata-spate noi noute, adica spatele relativ nou, nemontat dar din 2014 si fata 2016 pe sfarsit, inca nu pot sa spun o parere despre ele pentru ca am apucat sa merg cu ele din Cantemir pana pe Borsului sa imi fac itp-ul si poc! intalnire cu berbecu. Si eu am citit cam aceleasi lucruri bune despre BT45, ma gandeam sa le iau dar pana la urma am ales Pirelli, cerd ca un dezavantaj al BT45 ar fi ca avand aderenta mare cred ca se si termina destul de repede.
  2. Da, pe Borsului, super aglomerat veneam spre oras si un berbec de pe contrasens s-a gandit ca ar fi interesant sa vireze la stanga fara sa se asigure => impact iminent, imposibil de evitat, am franat dar nu am reusit sa o opresc si am intrat in el, nu a fost mare lucru eu neavand viteza mare (daca mai aveam trei metri reuseam sa opresc motocicleta) dar suficient cat sa pierd o gramada de timp cu compania de asigurari, (inca nu mi-au intrat banii) ca pagube destul de multe dar nu lucruri esentiale (carena, aripa , far, ghidon, semnalizari, maneta ambreiaj.......) Faina tura, cat despre off road trebuie sa ne luam moto polivalente, astea ale noastre sunt cam pe langa. In poza a patra, ai fost in noroiul din spatele motorului? Daca vei edita un video cu tura asta sa il pui si aici sa il vedem
  3. Exceptand setea de benzina carburatoarele sunt ok, momentan motocicleta sta la Fater in magazie inca vreo saptamana (sper ca nu mai mult), am fost implicat intr-un accident in urma cu aproape o luna si abia acum ma apropii de finalizarea motocicletei.
  4. Salut! Frumos traseul, parte din el l-am mai facut, ai ce vedea si drumuri faine fara aglomeratie eventual cu nisip sau alte chestii pe drum cum ar fi un cal care galopeaza de nebun spre tine Daca imi mi-ar fi fost gata motocicleta veneam si eu cu tine, altfel: Asfalt uscat si numai bine!
  5. Salut! Incearca la Oliver's https://www.google.ro/maps/place/Oliver's+International+Trade/@47.067418,21.929504,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xa529678f3c726a4b!8m2!3d47.067418!4d21.929504 sau la MX https://www.google.ro/maps/place/Best+Wheels/@47.0822536,21.9158143,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47464865a9827e23:0xb2e577c64943ee7e!8m2!3d47.08225!4d21.918003 La Oliver's, preturile sunt destul de mari, dar poate gasesti ce-ti trebuie.
  6. Salut! Stie cineva ce ulei ar trebui pentru o aprilia tuareg 350 mai batrana de '90 ?(nu mai stiu exact anul)
  7. Salutare! Are cineva de pe aici un parbriz pentru un xj 600 s din '92 la un pret decent.... Din vara tot caut si n-am gasit decat nou la 120€, care mi se pare mult pentru o bucata de plastic.
  8. Da, ai dreptate, urmeaza sa il duc la un mecanic, sa vad ce imi spune si pe urma sa vad ce fac cu el, il vand sau il repar...
  9. Salutare! Tocmai ce am sosit de la Carpatica, dosarul meu a fost incadrat ca fiind dauna totala si in zece zile imi for intra in cont 3330 lei adica 75% din valoarea de piata a motorului. Nu am contestat, mi se pare o suma corecta avnd in vedere faptul ca am dat 3500 lei pe motor si n-am mai investit decat inr-o mica revizie (ulei, filtre si bujii) plus inca 600 lei pentru o lipire si revopsire de carenaj plus rezervor in urma unei alte cazaturi usoare (am realizat ca nu este de offroad). Eu zic ca pot sa mi-l repar din banii astia si poate imi raman bani pentru o parte din echipament (sh).
  10. Momentan suntem cam in aceiasi situatie deci daca afli ceva ce crezi ca m-ar putea ajuta, spune-mi, de asemenea iti voi spune si eu ce reusesc sa fac
  11. Salut! Saptamana trecuta am trecut si eu prin ceva asemanator, soferul din fata mea a facut o bucla fara sa semnalizeze, eu am franat, am cazut, si am alunecat pe motor pana in masina lui. Am avut "norocul" ca celalalt implicat sa fie si el motociclist si nu am chemat politia am facut amiabila si dupa doua zile am mers impreuna la asigurari (tot Carpatica), unde, cei de acolo l-au recunoscut pe el ca fiind vinovat si am deschis dosar de dauna . Sfatu meu este sa mergi la politie pentru ca soferul se poate "suci" in orice moment,iar daca decizi sa nu mergi la politie, dute la Carpatica impreuna cu celalalt impliucat NU singur, eu am mers initial singur (pt. ca vinovatul a plecat din tara imediat dupa eveniment) si astia de la Carpatica incercau sa imi bage vorbe in gura si sa ma scoata pe mine vinovat. De constatarea daunelor nu stiu ce sa zic, eu locuiesc in Oradea unde nu exista service moto care lucreaza cu asigurari, au venit baietii de la Carpatica au facut poze motorului si asta a fost constatarea daunelor, au zis sa fac rost de o lista de preturi pentru piesele afectate asa ca am contactat un dealer Yamaha care mi-a dat lista cu preturile, aceste sume cumulate imi depasesc valoarea mobrei de trei ori, acum dosarul meu cica este complet si tre sa astept o saptamana si ceva pana la primirea verdictului. Deci, cel mai bine declara accidentul la politie, fa o multime de poze la locul accidentului, daca poti dute la un service moto si fa un deviz de daune sau contacteaza un dealer Yamaha pt. preturi, nu merge singur la Carpatica si nu te lasa la ei,vor face tot posibilul sa te scoata pe tne vinovat. Dealer Yamaha Marius Baleanu mariusbaleanu@yahoo.ro 074 436 2484 073 036 7657 Se afla in Bucuresti.
  12. As fi cel mai fericit daca as primi o asa suma......dar nu stiu ce sa zic.... Acum am venit de la Carpatica le-am dat lista si nici macar nu s-au uitat la ea, au pus-o in dosar, au zis ca dosarul este complet si il trimit mai departe.....cica treaba lor s-a inchieat si intr-o saptamana jumate vor primi raspuns de la superiorii lor. Uleiul care a curs in abundenta imediat dupa accident a curs de sub rezervor din "plasticul ala" in care este bagat filtrul de aer, ceva ulei curgea si din spartura din chiuloasa dar nu sunt sigur daca de acolo curgea sau s-a prelins de mai sus. » Post actualizat in 22 May 2015 08:47 Acestea fiind spuse mai astept parerile voastre si ne mai auzim Duminica seara pentru ca plec din oras si nu voi avea net. Sa aveti un week-end placut! Asfalt uscat!!
  13. Nu am avut ce echipament sa bag, doar casca, care n-a patit nimic..
×
×
  • Creează nouă...