Sari la conținut

h4mM3r00

Membru
  • Număr conținut

    214
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1999
  • Motocicleta
    F4i
  • Numar Moto
    n/a
  • Club
    Vex

Informații profil

  • Motociclete detinute
    n/a

h4mM3r00's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A reusit careva sa faca vreo poza ceva pe tura de azi ?
  2. O sa ma bag si eu. Demult ma gandeam la un traseu pe la bulgari si spre rusinea mea nu am ajuns. Cum se organizeaza, lasam un nr de tel ceva, grup pe facebook ? Sau ne vedem direct acolo ?
  3. Salutare, am zis sa imi fac cadou de inceput de an un vipsit complet si un xenon montat frumos. Acum cand am dar farul jos, supriza, carena era lipita cu silicon de far, si acum ma chinui sa il scot si nu prea reusesc. Am incercat cu spirt, otet, sapun, l-am incalzit si cu feonul si nu are nici o treaba cu mine. Am reusit sa mai scot din el cu racleta de la plita electrica, dar cam atat. Are cineva vreo idee mai stralucita ? Am vazut un silicone remover pe la lidl, are careva idee daca ataca plasticul ?
  4. O sa va blestemati zilele de la Bujoru la Giurgiu. Si eu am fost foarte entuziast de traseu da dupa bujoru incolo este drum betonat cu gropi care or sa va zguduie un pic. Nimic major doar ca sunt undeva la 20-30 km daca nu si mai bine de drum. Asfalt uscat
  5. Mersi mult, l-am gasit pe facebook, i-am dat un mesaj, si am gasit si un anunt cu nr. lui de telefon. O sa ii dau maine un telefon
  6. Salutare, sper ca am postat in sectiunea corecta, daca nu se poate muta. Acestea fiind spuse, caut un service sau persoana in Bucuresti care sa aibe o presa hidraulica. Cu cat mai mare cu atat mai bine. Am un proiect personal care presupune presarea de diferite chestii de prin casa. Daca stiti pe cineva sau aveti un site sau chiar un pm nu ezitati Mersi
  7. Florin numai are service-ul, el era prima mea alere si mai sta si fix langa mine, dar na, a pus lacatu
  8. Deci am sunat la 4 ( patru ) ca sa o vopsesc integral si tot nu au vrut ). Sper acu din septembrie sa isi revina oamenii cu capu
  9. Si eu sunt la fel cu o carena dreapta de vopsit, tot sun pe la service-uri si se pare ca nu prea are nici unu chef de munca. Ba ca nu au timp/chef, prea multi clienti. Dubios oricum.
  10. Corect, uite un aspect la care nu m-am gandit.
  11. Sincer sa fiu, este pusa foarte bine, in general in orasele mici, sunt mai multe mobre decat permise moto, si cand o arzi racing intr-un orasel unde dupa 10 seara numai gasesti deschis nici la nonstop se aude dintr-un capat in celalalt al orasului. Ia spre exemplu dr taberei, unde m-au inebunit, mai ales de cand au asfaltat partial zona, zici ca sau mutat de la victoriei in dr taberei toti. Nu zice nimeni nu iesi noaptea, dar cand schimbi numai de la 12k de ture, asta daca schimbi, devine un pic deranjat. Am stat innainte la plaza,pe bulevard, doamne fereste. Vrei sa o arzi racing dute frate pe autostrada sa te baraie in cap de numai stii de tine, dar nu cred ca pot, ca pe autostrada daca ar merge 30km la turele alea ar surzi.
  12. din cate am inteles a inchis service-ul florin, sper sa nu fie ceva permanent http://servicemoto.net/ a inchis site-ul. sper sa fi inteles eu bine, ar urma sa deschida in tei.
  13. Intrebam in principiu ramane da, azi incerc sa ajung la service sa vedem cum se prezinta
  14. Daca mai e loc ma bag si eu daca scot soba din service pana atunci. Un numar de telefon ceva sau grup pe watsup sau facebook pentru organizare este ?
×
×
  • Creează nouă...