Sari la conținut

CiprianB990ARS

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    HONDA F4i Sport

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ER-5

Vizitatori Recenți Profil

405 citiri profil

CiprianB990ARS's Achievements

  1. Salutare, Are cineva idee unde as putea gasi robinet de benzina pentru Suzuki Marauder 800 ca cel din poza? Dupa ce nu a fost folosit mai multa vreme, acesta s-a rupt si nu am reusit sa gasesc altul ca sa pot porni motocicleta.
  2. Salut, Nu mi mai porneste la cald, decat daca o tin accelerata,la rece porneste instant. Ventilatorul nu mai pleaca nici el,l am pus pe direct si merge fara probleme. Bateria este noua schimbata recent. A mai patit cineva?stie cineva care ar fi cauza ? Mersi!
  3. Oricat mi-ar placea sa cred ca e posibil asa ceva, stare f buna la o motocicleta veche de 13-16 ani nu exista. Statistic vorbind, 16 ani de drumuri/gropi sau 16 ani de impuritati din benzina nu au cum sa permita unei motociclete da ramana 'in stare f buna'. Sa fim realisti totusi, cu un lustruit de carene inainte sa o urci pe olx nu se face primavara
  4. Vreun F4i Sport de vanzare in Bucuresti sau imprejurimi ? In afara de cele de pe OLX pe care oamenii le vand mai scump ca-n 2011
  5. Impropriu spus am rezolvat, doar l-am lasat in service. Benzina imi curgea pe la airbox, dat fiind faptul ca s-a blocat carburatorul din cauza unui gunoi, sau ceva de genul si a inceput sa dea benzina pe unde a apucat.
  6. Salutare, am o problema la al meu Kawasaki ER5. Am observat aseara 2 pete, nu chiar mici, de benzina sub ea. Este vreun coleg binevoitor sa vina pana in Crangasi sa ma ajute sa depistez problema ? Nu pot face asta de unul singur fiindca nu am nici trusa de scule necesara, nici experienta. Poate de trusa fac rost, dar nu prea ma pricep la mecanica...
  7. Salutare, ti se modifica cumva si sunetul (devine ca si cum ai astupa toba cu ceva), atunci cand ajungi la plafonul in care nu mai trage ?
  8. Salutare, am un amic (fara cont) care are urmatoarea problema: "Vreau sa demontez baia de ulei la un cbr f4 din 99,am desfacut toate suruburile si nu iese,e intepenita,trebuie fortata?impinsa ?mai e vreun surub pe undeva ?ma poate ajuta cineva va rog urgent" Niste sfaturi/pareri ? Merci!
  9. Daca celalalt capat era liber, posibil sa fi fost furtunul de supraplin, sper sa nu vorbesc prostii. Incearca sa incarci o poza, poate se gaseste cineva sa te lamureasca.
  10. Am revenit cu update-uri, triste...fiindca am ramas cu mobra in drum. Am iesit azi cu ea sa o mai testez un pic, sa vad cum se comporta. Am observat ca si in neutru are probleme de accelerare peste 4-5k(se tureaza, dar parca mai greu si se aude un zgomot infundat). Si da, ambele tobe care ies din motor se incalzesc. Probabil este cum a zis un coleg mai sus, si era problema de accelerare, fiindca dupa ce am alimentat si am dat sa plec, cablul de accelerare facand snap! si cedand. Cablul fusese inlocuit acum vreo 2 luni cu un kit de reparatie, iar colegul care m-a ajutat sa fac asta a scos cablul de revenire(el a zis ca arcul de la carburator este suficient de puternic incat sa nu mai fie nevoie de cablu de revenire). Acum nah am continuat cu testele si am tras manual de cablul de acceleratie, pare-se ca accelera normal. Mai ramane doar sa ma duc sa imi schimb cablul si sa vedem ce-o mai fi » Post actualizat in 18 Aug 2015 17:22 Pareri ?
  11. Ce as putea sa verific la filtrul de aer ? Filtrul este aproape nou, are vreo 3 luni de cand e schimbat. Si bujiile am impresia ca sunt schimbate o data cu el. Cel putin 2 din ele. Mentionez ca sunt putin pe langa mecanica
  12. Salutare! Am o problema la al meu Kawa Er5, si anume ca astazi cand mergeam cu ea a inceput sa nu mai traga cand depasesc 4000 turatii. In neutru merge accelerata si peste, nu are nicio problema, dar in toate 6 treptele de viteza cand depasesc 4000 turatii, nu mai trage, si se schimba si zgomotul scos de toba, in sensul ca devine mult mai infundat. Vreo idee ?
  13. Mi se pare dusa la extrem ironia asta: pe strada cand ne intalnim...ne salutam toti intre noi, pastrand respectul cuvenit dintre niste oameni care impartasesc aceeasi pasiune. Insa imediat ajunsi in spatele tastaturii, ajung sa comenteze toti complexatii. Toti neajunsii in lupta cu conditia care incearca sa-si verse frustrarile pe prima persoana sau primul obiect care le iese in cale, probabil singura metoda prin care se pot crede si ei folositori in lumea asta- facandu-i pe ceilalti sa para inferiori. Nu sunt motociclist sau membru aici de multa vreme, dar deja vad ca la fiecare topic trebuie sa se gaseasca cel putin un astfel de exemplar. Luati in plm lucrurile ca atare si nu mai stati sa cautati gaselnite in fiecare postare de aici.
  14. Merci, tocmai acum 2 ore am reusit sa il fac, gratie unui baiat mai cunoscator ca mine
×
×
  • Creează nouă...