Sari la conținut

flusturel

Membru
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    -

flusturel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Recomand. Pentru a nu lungi inutil vorba: omul a facut treaba profesionist, mai rar prin Romania. Am motocicleta acasa cu toate actele si un mic discount. In plus s-a invirtit si la rugamintea mea mi-a pus si cric central. Eu ma declar foarte multumit de treba facuta.
  2. Si eu vroiam cu carena, dar intr-o zi mindrul GS a vrut sa doarma pe o parte, asa ca din "stind pe 2 roti" a executat manevra "culcat pe crash-bar".
  3. Referitor la releul de incarcare. am citit pe aici "Cu motorul turat la 3.500 rpm, ar trebui sa ai o tensiune masurata la bornele bateriei cuprinsa intre 13,7 V si 14,4 V. Daca tensiunea este mai mica, bateria nu este incarcata suficient, iar daca este mai mare, bateria va fierbe." tensiunea asta e cu far pornit / stins, faza scurta/lunga. sa imi fac si eu o idee daca trebuie ori ba sa il schimb pe al meu.
  4. Recomand : Sweet Liberty - o comedie "placuta"
  5. am citit si eu si am ramas scirbit de multe comentarii la dresa lui "packardb" care a spus: "hai sa vedem ce s-a intimplat si apoi sa dam cu paru". dar nu, a trebuit sa se injure politia sa fie injurat oricine, macar, schita o alta versiune decit "m..e la politai". aflam faptele si apoi injuram facem miting si dam in judecta.
  6. salut, fusei si io la buzesti si am fost multumit de ei. atit doar: intereseaza-te de presiunea care iti trebuie tie ca altfel o sa ai surprize. 2. daca nu te pricepi sa bagi rotile du-o la specialist. s-ar putea sa te coste mai mult dupa. eu am avut noroc ca nu am distrus-o asa de rau. in plus poate se uita si la placute si la mecanism in genere ceea ce e bine pt inceput de sezon. sa auzim de bine.
  7. Posibil sa fi dat in orbu gainilor. Hmmm.... de la virsta mi-se trage. Pai si eu tot cu RATB am venit asa ca m-am uitat dupa fete cunoscute . S-or mai gasi ocazii.
  8. Mie imi pare rau ca nu m-am dus la ala de m-a impins la stop sa ii zic ca e idiot si sa il intreb daca nu cumva il doare din cind in cind. Sunt curios care i-ar fi fost reactia.
  9. Azi am adus multimetru si am masurat scurgera de curent care mi-a mincat ficatii. Fix 0. problema e clar bateria. O sa achizitionez una sezonul urmator. . Fericit din cale afara de acestea m-am plimbat o ora (m-am dus sa vad minunea de pod de la baneasa si cum descongestioneaza ei traficul). Una peste alta am scapat de mers la munca miine si as iesi la o tura cu clasa mea, daca este cald si bine, sa zicem de la 11 la 4. mers batrinesc, deh unii nu pot. azi nu mai stau mult on line iar miine intru iar pe la 9.
  10. fusei joi la locul stabilit, ce e drept am ajuns cam pe la 8 si un pic. Nefiind nimeni cunoscut, si nici un loc pe nicaieri, am mers mai departe.
  11. Ca veni vorba de iesit: dragilor este timpul sa intram la hibernare - e friigggg. in cazul meu service .
  12. referitor la presiune eu am pus nitel mai mult pe spate (sa fie si de pasager ) Hai sa va povestesc ghinionu gracu': Am mers la mecanic din varii motive, legate de schimbatul rotilor . Ma duc la om. Mi-le face, sunt multumit. Zic daca tot pleca greu dimineata - sa se uite si la asta. Vin ieiri de diminata imi zice ca imi bat joc de, el ca pleca la cheie: baga cheia, apasa butonu si.... minume pleaca. Zic, mah o fi de la faptu ca tocmai am incarcat bateria; dar totusi pina sa o aduc la el, bateria la fel de incarcata am impins la ea cam 10 min. No probl, zic. o fi ca la windows - dai restart si merge . Asa ca ieri dupa ce am luat-o m-am plimbat si eu vesel pe centura, cu cauciucurile si palcutele mele noi , si ma intorc acasa. In spate nu pot sa o bag deoarece se schimba bordurile si e putin mai greu. Pe seara, cind incepe sa ploua, mi-se face mila si zic sa o duc la locul ei. Dar: NU VREA SA PLECE. N-am curent. In 7 ore mi-a papat bateria. Si la mecanic a pornit din prima dupa ce a stat acolo o zi. Sa nu iti vina sa ii dai foc. Singur nu mai incerc sa o repar-stiu eu de ce, asa ca tre sa o duc iar la specialist, dar parca vad ca iarasi o las acolo si merge struna. Doar mie mi-se putea intimpla.
  13. 20:30. dar pe la 9 tre sa plec. pe mine m-ar fi avantajat mai lult un 8 dar bun si asa stai ca nu s-a schimbat locul. sper ca va gasesc in interior ca afara o sa fie cam frig.
  14. flusturel

    Poze

    evident ca e rau. inseamna ca undeva acolo e un baiat frustrat ca nu are pe cine plimba
×
×
  • Creează nouă...