Sari la conținut

Ciprian Gabriel Butacu

Membru
 • Număr conținut

  42
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Ciprian Gabriel Butacu

 • Rang
  Incepator

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  București-Bacau
 • Motocicleta
  Suzuki Bandit 650
 • Numar Moto
  BC-09-CPR

Informații profil

 • Motociclete detinute
  Aprilia rx 50, Ktm exc 300 2t, Ktm exc 525
 1. Ciprian Gabriel Butacu

  Banditmania

  Salut, m-a ajuns în jur de 700 de lei, pe lângă cele menționate a inclus un filtru de aer, bujiile plus reglat distribuție.
 2. Ciprian Gabriel Butacu

  Banditmania

  Ieri mi-am luat motocicleta de la mecanic, au fost curatate carburatoarele, sincronizate, schimbat bujii si reglat jocul supapelor, la cilindrul numarul 3 era jocul supapelor de evacuare dereglat. Acum motocicleta merge perfect. Astept sa vad daca va exista si o diferenta la consum. Am fost la Bogdan din Baneasa, mi-a fost recomandat mai sus de catre user-ul alexdx09 si sunt foarte multumit de lucrare. Detinatorii de Bandit 600-650, in oras la cate turatii schimbati?
 3. Ciprian Gabriel Butacu

  Banditmania

  Astazi merg si eu sa imi fac carburatia, sper sa fie ok, al meu consuma undeva pe la 12% in oras cand mergea bine din punctul meu de vedere (este prima motocicleta de strada pe care o detin, pana acum un an mergeam doar pe enduro asa ca nu stiu care ar trebui sa fie un consum ok si daca schimb la turatiile potrivite, unele sfaturi sunt bineprimite ), iar acum de cand a inceput aceasta problema cred ca imi ia 20% in conditiile in care mai mult de 7000-8000 de ture nu urca .
 4. Ciprian Gabriel Butacu

  Banditmania

  Tocmai ce am curatat bujiile, erau cam afumate, bujiile le-am pus la inceputul sezonului si am facut aproximativ 8000 km, cred ca trebuie sa fac si o carburatie, la accelerari mai brutale vad ca scoate putin fum negru...
 5. Ciprian Gabriel Butacu

  Banditmania

  Salutare, de cand a venit vremea mai racoroasa, al meu 650 k5 a inceput sa dea rateuri in prostie, indiferent de turatie el da rateuri, urca mai greu in turatii si simt cum se gatuie pe la 7-8000 de turatii. Porneste fara socul tras iar daca trag socul se opreste instant iar relantiul fluctueaza. Imi puteti da ceva sfaturi? cu ce sa incep? Multumesc!
 6. Ciprian Gabriel Butacu

  Banditmania

  Salutare, imi poate recomanda cineva un mecanic care ma poate ajuta cu o carburatie pentru un Bandit k5?
 7. Ciprian Gabriel Butacu

  Casca Icon airflite

  Mutumesc! Se poate inchide!
 8. Ciprian Gabriel Butacu

  Casca Icon airflite

  Am inteles, voi renunta la ideea de Icon si Caberg, voi da un search pe site-urile externe. Daca tot mi-ati dat sfaturi in legatura cu casca, poate ma puteti ajuta si cu o geaca textila de vara, tot la Icon ma gandeam, am vazut acele protectii D3O care par interesante, detine cineva asa ceva?
 9. Ciprian Gabriel Butacu

  Casca Icon airflite

  Multumesc de parere, si eu caut o casca care sa imi protejeze "bostanul". Am cautat mai mult in tara, nu prea m-am uitat pe site-urile din afara. Am vazut si RPHA 10 plus, care este mai ok din cele 2?
 10. Ciprian Gabriel Butacu

  Casca Icon airflite

  Multumesc de sfaturi! Nu prea ma incadrez pt RPHA 70, este peste 1700-1800...
 11. Ciprian Gabriel Butacu

  Casca Icon airflite

  Salutare, as vrea sa achiziționez casca din titlul și as vrea câteva păreri despre aceasta marca sau eventual dacă cineva o deține ce părere are despre ea, am văzut ca nu are pinlock și sunt curios dacă se aburește pe vreme nefavorabila. Momentan dețin un Shark Skwal pe care as vrea sa o las pentru pasager,pana acum am făcut doar enduro, deci sunt nou pe șosele asa ca nu stiu prea multe criterii de selectare a castii. Menționez ca o voi folosi pe un Naked. Îmi puteți face și alte propuneri, bugetul fiind în jur de 1400-1500 de lei. M-a atras și Caberg Drift Evo doar ca nu o găsesc în magazinele din România și as prefera sa o probez înainte. Mulțumesc!
 12. Ciprian Gabriel Butacu

  Rucsac Pierdut

  Da, era la parcangii de la eroilor cautau prin el și a văzut un polițist și l-a luat. Și-a dat seama ca e pierdut.
 13. Ciprian Gabriel Butacu

  Rucsac Pierdut

  Rucsacul a fost găsit astăzi în parcare la Eroilor. Am găsit tot în el mai puțin banii )
 14. Ciprian Gabriel Butacu

  Rucsac Pierdut

  Cei de la politie a zis ca nu trebuie declarat pierdut, ca nu poate face nimic cu buletinul...
 15. Ciprian Gabriel Butacu

  Rucsac Pierdut

  Cred ca mai bine trec pe trotineta...
×