Sari la conținut

Costin 84

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Costin 84

  1. Salut, Nasol, Daca tot ai deschis subiectul spune-ne si cat de puternica a fost cazatura stupida de care vorbesti. 2 pagini mai sus s-a tot discutat de o problema generala a acestui model cu ruperea cadrului si poate intelegem si noi mai bine cum sta treaba. Multumesc anticipat
  2. Stai linistita, Cheia aia trebuie sa palpaie o perioada destul de mare dupa ce scoti cheia din contact. In alta ordine de idei becul de la ABS este aprins cand pornesti motocicleta? Daca nu este aprins inseamna ca ABS-ul nu functioneaza. Asfalt uscat!!!
  3. Salutare, Sa o stapanesti sanatoasa. E vorba de becul rosu de ABS sau de alt martor? Daca e cel de ABS e normal sa stea aprins pana parcurgi o anumita distanta,50-100m. Asfalt uscat!!!
  4. Salut, Din cate stiu eu,rezervorul de carburant se ridica din partea din fata si ar trebui sa ai destul loc sa completezi antigelul. E doar o parere,nu sunt mecanic,dar parca asa l-am vazut pe mecanicul meu ca lucreaza la ea ) In alta ordine de idei ar trebui sa vezi si motivul pentru care nivelul este atat de scazut. Asfalt uscat!!!
  5. Salut, Eu zic ca GSR-ul nu este gandit pentru 600km pe zi. Asa ca vrei sa faci o aroganta o zi se poate dar nu cred ca este prea confortabil sa faci astfel de distante mai multe zile consecutiv. Problema cu vantul este generala tuturor naked-urilor,GSR-ul pana in 130km la ora se simte ok,peste incepe sa se simta vantul,cel putin asa o simt eu. Asfalt uscat!!!
  6. Salut, Habar n-am unde e facuta. O sa ma uit cand o sa imi dea voie vremea caineasca de afara.
  7. Salutare, Discutia asta cu cadrul negru din 2008 ma atrage de fiecare data. A mea este inmatriculata prima data in august 2007 si totusi cadrul este negru. Inseamna ca este model 2008 produs in 2007? Eu zic sa va bucurati de ele cei ce le aveti,iar cei ce nu aveti inca,puneti mana fratilor si luati-va GSR-uri Asfalt uscat!!!
  8. Salut, Daca te gandesti ca un GSR750 este nou in jur de 7500euro(sper sa nu gresesc) mie mi se pare un pret destul de mare cal afisat mai sus. Eu am luat-o pe a mea in primavara anului trecut,este 2007,tot cu ABS,totul stock pe ea,inclusiv cauciucurile originale de fabrica(pe care le-am schimbat imediat),lant original,bujii originale, am verificat-o la mecanicul meu(TNG)inainte de cumparare si am dat pe ea 2900de epuroi. Acum daca ma apuc sa fac modificari pe ea nu cred ca am ce sa-i pun ca sa ajung la 5000 de epuroi. In privinta KM nu stiu ce sa zic,90%sunt umblate si asta e ceva care se poarta si la noi in RO si pe afara. Daca e sa va zic cati KM avea a mea cand am luat-o nu o sa credeti niciodaca,dar eu am avut incredere in ce mi-a spus mecanicul. Vopseaua la cea de mai sus e clar ca nu e originala ceea ce implica niste semne de intrebare. Bafta si asfalt uscat!
  9. Salut, Sa o stapanesti sanatos. Deci pana la urma tot la GSR ai ramas,da-ne mai multe detalii(km,pret,stare tehnica). Asfalt uscat!
  10. Eu am un HJC is17 Nu pot sa zic ca e de top dar nu suiera si nu abureste. E adevarat ca am luat-o anul acesta in primavara,eu sunt multumit de ea si la pretul asta nu stiu ce puteam sa gasesc noua.
  11. Salut, Din cate stiu eu rezervorul are 16litri. Acum depinde si cat ai de gang sa te risti sa mergi pe rezerva.
  12. Din cate stiu eu nu se ocupa de tinichigerie. E normal sa bagi tot bel ray Tornada,ca doar avem acelasi mecanic Asfalt uscat!
  13. Salut, Eu zic daca ai doar probleme minore de ordin estetic sa le lasi asa. E normal sa schimbi pedala de frana,dar in rest nu se prea justifica investitia pentru cateva zgarieturi. Si eu am luat mobra scapata pe partea dreapta de fostul proprietar,la mine e pedala de frana indoita,rezervorul usor infundat si "carena" care imbraca semnalul sparta. Am lipit "carena" si in rest am lasat totul asa. Eu zic ca mai mult conteaza partea mecanica decat cea estetica. In alta ordine de idei,pe toata lumea aud ca baga Motul 7100. Vreau sa stiu si eu daca il bagati doar pentru nume sau e atat de bun? Mecanicul meu(TNG)imi recamanda de fiecare data BEL RAY in fata Motul-ului. Asfalt uscat!
  14. E normal sa stea aprins cat timp moto sta pe loc. Daca sta aprins si dupa ce o pui in miscare nu mai e ok. Si eu m-am speriat de becul ala cand am luat-o pe a mea.
  15. Costin 84

    ABS ?

    Stai linisit E normal sa stea aprrins. Se stinge dupa ce parcurgi o anumita distanta
  16. Salut sebacovaci, Eu zic sa ai rabdare,sigur trebuie sa apara ceva care sa merite cumparata. Eu am luat-o pe a mea in primavara,foarte aproape de 3k,dar nu regret nimic,merge brici Acum depinde si ce buget ai,e una un Buc la 3,8k dar accesorizata. Eu am luat-o stock si in afara de parbriz si tobe nici nu ma gandesc sa pun ceva pe ea. Bafta la cumparare!
  17. Eu am vazut ca daca merg pe la 6-7k consuma mai bine decat pe la 5k. Si daca merg mai cuminte nu consuma sensibil mai putin decat daca bag mana in gaz. Indiferent cat de incet merg nu scade sub 5,asa ca eu prefer un 6 dar mult mai fun Asfalt uscat!
  18. Fratilor eu nu o inteleg pe asta cu160 la ora culcat pe rezervor.Eu nu am parbriz deloc si daca vreav pot sa merg la 160 stand destul de drept,e adevarat nu pe distante foarte lungi dar la 130-140 merg stand drept pana raman fara gaz Cu privire la consum eu indiferent de stil scot intre 5,5 si 6,5. Asfalt uscat!
  19. Salut Tornada, Deci tu zici ca ai un parbriz asemanator dar care nu face fata? Eu ma gandeam serios sa imi iau unul,acum chiar nu stiu ce sa mai fac. Eu zic sa faci un efort si sa iti iei tobe,dupa care trebuie sa te gandesti sa ii mai faci o resoftare . Si daca nu esti multumit de ele se gaseste un coleg sa le cumpere la jumatate de pret! Asfalt uscat!
  20. Salut, Sincer si eu as vrea sa aud niste tobe aftermarket,dar poate la primavara,mobra mea e deja la iernat Eu am auzit niste Leo Vince in primavara si diferenta era foarte mare fata de evacuarea originala. Acum mai conteaza si de buget si de piticii pe care fiecare din noi ii are pe creier. Asfalt uscat!
  21. Multumesc pentru raspuns PoliBuc. Asfalt uscat!
  22. Ok, Cam cat costa acest parbriz? Arata destul de ok,dar parca tot mai bine ii sta fara nimic. E adevarat ca peste 130 se simte grav vantul,mai ales ca eu am 1.90m. Acum daca diferenta ar fi considerabila ca si protectie,parca m-as baga sa o uratesc putin. Asfalt uscat.
  23. Salut. Daca tot ai deschis subiectul de piese SH sunt curios daca si ce probleme ati avut cu GSR-urile voastre sezonul acesta. Eu nu am facut decat un shimb de ulei in octombrie,e adevarat ca am facut doar vreo 3500km anul asta si nici mobra nu are decat vreo 12000. Bafta si asfalt uscat!
  24. Salut, Eu iti recomand sa iei legatura cu userul TNG,eu acolo imi fac reviziile,el o sa iti explice ce sa faci si la ce bani . Cu privire la ruperea lantului mai bine sa nu te gandesti la asa ceva,bine ca nu ti s-a intamplat. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...