Sari la conținut

doru.cazan

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Kawasaki W800 2013 SE
  • Numar Moto
    B 31 MKB

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650

doru.cazan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc GoodKat, acum astept aprobarea pentru inscriere in grup.
  2. Salut, Am fost implicat aseara intr-un accident la intersectia Splaiul Unirii cu Bulevardul Marasesti. Veneam pe Splai si intentionam sa fac stanga pe Marasesti. Am plecat de la semafor si in intersectie am fost lovit de o masina. Se pare ca "este evident" ca eu am intrat in intersectie pe rosu cand eu stiu ca am asteptat sa se faca verde. Nu aveam camera, am plecat repede dupa ce s-a schimbat culoarea in verde, ... trecutul nu se poate modifica. Nu astept mesaje legate de ce as fi putut face mai bine. Sunt bine fizic pentru situatia data. Aspectul in legatura cu care am nevoie de ajutor este: exista in zona si cum pot obtine filmari ale camerelor de supraveghere? De la Camera de Comert sau orice alta institutie/organizatie din zona? As vrea ca "evident" sa se bazeze pe probe materiale, nu pe presupuneri si astfel poate ca nu o sa platesc pentru ceva ce nu am gresit. Deasemena au fost persoane care au facut fotografii insa nu eram la acel moment in starea in care sa le cer fotografiile sau datele de contact chiar daca ar fi ajutat. Daca ati auzit ceva ar fi deasemenea de folos. Multumesc pentru ajutor!
  3. Salut, Unde va strangeti la destinatie? Din pacate nu pot veni cu grupul pentru ca o sa plec de vineri mai prin sud (Budesti -> Manastirea -> Calarasi) pana in Bulgaria la sud de Vama Veche dar mi-ar placea sa trag o fuga sambata seara in Vama...
  4. Salut, Sunt de acord ca pentru vizita nu se merita banii. Dar am fost vineri! Poate intre timp oferta s-a diversificat (((-: Despre preturi parerile sunt... impartite. Am obtinut o reducere de ~20% fata de pretul de pe site (moto..tion...) la o casca jet Scorpion Belfast, casca pentru care m-am si prezentat la targ. 779 -> 620 lei. E drept ca intelegerea a fost sa scriu pe site in campul de comentarii la comanda despre reducerea negociata la stand asa ca sunt doar 92.34% sigur de rezultat insa 100% plin de speranta. Revin cu mai multe detalii dupa ce ma viziteaza curierul. P.S. (edit) Mi-a placut Indian!
  5. Multumesc, le fac o vizita cat de repede (-:
  6. Iarta-ma, nu mi-a trecut prin cap (-: In Bucuresti. Actualizez si profilul imediat.
  7. Salut, Ce service verifica roti cu spite? (Kawasaki W800) Multumesc
×
×
  • Creează nouă...