Sari la conținut

alex.dan

Membru
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex.dan

  1. Salutare. Defectiune rezolvata si la mine. Am montat regulatorul la Bogdan pe Honda cbr600 F4I S si lucrurile au revenit la normal. Cel vechi nu mai incarca deloc daca intra in functiune un singur bec(far sau stop frana) ,fara consumatori lucra normal.A fost ciudat rau pina i-am dat de cap .Releul s-a montat sub saua pasager. Despre Bogdan numai de bine, este un profesionist adevarat. Va recomand sa mergeti pe mana lui fara ezitare chiar si pentru montaj. E ok daca are timp disponibil pentru montaj. Multumesc pentru sprijin si ajutor Bogdan.Raman dator.
  2. e ok linkul. merge la 2 asigurari. una de pe emag si una rca ieftin
  3. sau asa ceva http://www.shop4moto.ro/cumpara/grid-protectie-genunchi-790 gasesti pe online la noi destule la magazinele de profil. de la 150 lei la 1000
  4. ai comandat aici http://hosch-kleber.ro/checkout/successreg/ si ti-au trimis super glue??? ca vroiam si eu sa iau
  5. salut. in jurul orei 15.00 pe fizicienilor chiar la intrare de pe camil ressu dupa statia de masina. Nu am putut opri sa vad starea motociclistului, era foarte mare aglomeratia si politia nu lasa pe nimeni sa opreasca.erau 2 smurduri acolo. parea un cb 250 galben, chiar ieri seara il vazusem parcat linga mobra mea. Neacordare de prioritate din ce am vazut eu din partea masini . Sper c-a bikerul sa fie ok.
  6. sau la razvan in complexul axxa vizavi de targul auto vitan
  7. november putem sa ne intalnim sa vad daca imi vine bine geaca???
  8. salut. vreau si eu o parere la costumele din piele marca buse cine detine numarul 54 sau 56 sa imi spuna cam la ce kilograme si marime se potriveste. multumesc!
  9. asa face si a mea dupa ce se incalzeste. asa trebuie sa fie la ralanti 1200+-
  10. astept sa vina.Am dat comanda de buson sa fiu sigur ca nu am probleme
  11. A fost doar neaerisit. I-am facut aerisirea cum trebuie si nu a mai fiert. Mecanici meseriasi
  12. Am mai gasit 2 fire iesite de la locul lor, sunt sub paharul de lichid de frana pe ghidon , 2 papuci mici. Trebuie sa o iau la puricat sa vad ce a mai uitat sa puna la locul lui.
  13. Nu e ulei pe garnitura. Era doar uda ca am spalat-o. Si se simtea foarte imbatranita garnitura se rupeau bucatele din ea. Va trebui sa schimb si busonul sa stau linistit??
  14. Am completat 500ml de antigel si am observat ca busonul este mancat pe o laterala o fi si din cauza asta. Am facut si aerisirea cum trebuie. Nu se aude nimic linga buson ca ar scapa ceva pe acolo. ramane sa ii fac o proba.
  15. in toamna asa statea si la mine pe vremea asta maxim 85 de grade, dar dupa ce am schimbat antigelul uite buba. Tot ce am schimbat la ea a fost la mecanic moto si am bagat o gramada de bani in ea dupa ce am scoso de la iernat
  16. am vorbit acum cu un baiat si el zice ca termostatul e de vina si de plecarea tarzie a ventilatorului si de fierbere
  17. o sa ii fac aerisire sa vad ce se intimpla. Dar ce fac cu ventilatorul de pleaca asa de sus? 110 grade ce poate fi stricat? nu de alta dar vine caldura si o sa fiarba in draci daca o las asa. Multumesc pentru raspunsuri.
  18. da are antigel in borcan. Sau avea inainte sa fiarba. Nu am verificat ca am ajuns seara tarziu
  19. ce am gasit intr-un manual de honda f4i la cati litri intra in motor si radiator=2,7 litri. Mecanicul a pus doar 2 litri. stie cineva cat este real? acum am citit si eu ca pleaca ventilatorul la 98-102 grade. Deci e ceva in neregula si cu ventilatorul ca pleaca la 110 grade?
  20. si de ce a dat antigelul afara pe partea stinga?
  21. busonul sa nu fie infiletat bine? antigelul pe care la folosit parca il vazusem prin carrefour la 10 ron litru o sticla patratoasa sau norrauto
  22. nu l-am schimbat eu. La mecanic(nu am vazut sa fi facut aerisire) si a folosit un antigel no name(nu cred ca era dedicat moto) desi facusem programare pentru schimb de antigel cu 2 saptamani inainte,cica nu mai avea in service decit ala. Si a fost diluat 50/50. am observat ca a bagat doar 2 litri
  23. Salut am si eu o problema la o honda cbr 600 f4i. Dupa schimbarea antigelului motorul fierbe si se comporta ciudat termocupla. deschide la 111 grade dar tine foarte putin pina ajunge la 110 grade. Dupa fierbere a dat pe afara prin partea stinga a caraenei. Ceva idei??
×
×
  • Creează nouă...