Sari la conținut

krysztoff

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de krysztoff

  1. Salut. Pe injectie e sv-ul, banuiesc. Fa un strap in mufa de diagnoza, gasesti pe google dealer mode pentru sv. Apoi cu strap-ul, o sa-ti apara eroarea. De exemplu, C13.
  2. Mersi, o sa dau un telefon sa vad ce si cum.
  3. M-ar interesa si pe mine daca exista. Pentru un rezervor cu vreo 2 infundaturi
  4. krysztoff

    BURSA LOCALA Brasov

    Salut, un amic are asa ceva. https://lajumate.ro/apartament-3-camere-zona-centrala-5108699.html
  5. Salut. Unde as putea comanda un intinzator pentru lantul de distributie? Din ce am gasit pe google, motobikeshop.eu ar avea ceva pe comanda, dar pentru 1st gen si inca n-am apucat sa sun la ei. Ceva sugestii de magazine online?
  6. Salut. Am avut si eu problema asta la sv-ul meu. Puneam contactul, se aprindeau becurile dar nu pornea. Plus ca aveam eroare in bord, cand nu vroia sa plece. Asta dupa ce a stat in ploaie vreo 2 nopti. Am dat cu spray de contacte direct in orificiul contactului si n-a mai avut nimic de atunci. Plus ca am luat si o husa.
  7. Salut. Am un k4 si azi mergand spre munca, se aprindeau indicatoarele de semnalizare si cel de faza lunga. Nu stateau aprinse tot timpul, doar cand si cand. Daca incercam sa semnalizez stanga sau dreapta, functioneaza. Ma gandesc la ceva contacte imperfecte. Poate fi si de la altceva?
  8. Salut, un electrician moto stie cineva? Cu John am vorbit si nu se baga la instalatii electrice.
  9. Salut. Ai 3 variante 1. Cel din Brasov sa o bage la fisc si apoi sa o scoata, ca sa-ti dea tie fiscalul pe numele lui. 2. Daca fiscalul din CT e inca valabil, ai putea sa 'faci' un CV cu proprietarul anterior ca sa folosesti fiscalul de la el. 3. Mergi in CT si faci CV acolo cu proprietarul anterior , ca sa-ti dea un fiscal valabil. 2 si 3 nu-s recomandabile.
  10. Multumesc m4v3rick. Am vorbit cu omul si a ramas sa stabilim cand merg cu vanzatorul.
  11. Salut. Stie cineva in Brasov un service, in afara de MyMoto sau un mecanic dispus sa mearga cu mine sa vedem un SV650 2nd Gen? Contracost, bineinteles. Motorul este tot in Brasov.
×
×
  • Creează nouă...